2021-01-28 Volle maan(d) kaartlegging

De eerste volle maan(d) van 2021. Er wordt sterk een beroep gedaan op jouw vooruitgang en wat je daarvoor mag doen… Kies jouw kaart(en) daarom zorgvuldig.

(Heb je meegedaan via de mailing of social media, scrol dan direct naar beneden om de boodschap te lezen)

20210128 volle maan kaartlegging uitjebewust

Hoe werkt het?

Kies intuïtief 1 of meerdere kaarten van bovenstaande foto. Zie hieronder welke kaart(en) je hebt gekozen en lees de bijbehorende boodschap(pen).

De Boodschappen

20210128 Volle maan kaartlegging gedraaid uitjebewust
klik op de foto om uit te vergroten

1 De heilige Reis, Levenscycli, Familie, Transformatie

Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen. Alles heeft een betekenis en laat jou lessen zien waar je van mag leren. Op de kaart staan cirkels, die met elkaar verbonden zijn. Aan jou om te beseffen dat niets eindig is. Jouw menselijk lichaam wellicht ooit wel, maar jouw ziel reist door.

We zijn hier op aarde om op haar te passen en haar te helpen met haar transformatie. Die ook een stuk transformatie in jou teweegbrengt. Liefde, onvoorwaardelijke, is hierbij het sleutelwoord. En dat dan weer voor alles wat leeft. Van het kleinste organisme tot de hoogste berg.

Wat kun jij in jouw leven anders doen, zodat je jouw aardse lichaam in lijn met jouw ziel inzet om verbetering op aarde teweeg te brengen? Je hoeft hierbij niet immens groot te denken. Alle kleine dingetjes zijn net zo waardevol. Gek voorbeeld, maar als je bleekmiddel in jouw keukenkastje hebt staan, wordt het misschien tijd om dat weg te gooien. Geen uren te douchen, omdat er toch wel water uit de kraan komt. Zorgen voor de natuur om jou heen, waarbij je alleen maar biologische producten gebruikt, ook als je de vogels voert of bloemen en/of planten koopt.

De mens is verantwoordelijk voor wat zij in de grote keten van aaneenschakelingen brengt. Wij hebben zo’n enorme impact op hoe het met de aarde (ver)gaat en dat vergeten we, omdat we gewend zijn geraakt aan ‘convenience goods’ of met oogkleppen op maar kopen waar we zin of trek in hebben, zonder de etiketten te lezen.

Er is zoveel giftig voor de aarde (en voor jou), er zijn zoveel dingen gemanipuleerd (ja, ook vogelvoerzaden en de bloemen/planten die helemaal geen nectar, essentieel voor het voortbestaan van bijensoorten, meer bevatten ook al hebben ze geweldige bloemen). Veel producten zijn met (groei-) chemische middelen tot stand gebracht of er zijn chemische middelen gebruikt om andere organismen te verdelgen.

Als jij zoiets koopt, dan draag je niet bij, dan breek je af. Niet alleen de natuur, maar ook het jouw eigen ZIJN en dat van degenen na jou. Lief mens, wees je hier alsjeblieft meer bewust van. Wat jij vandaag doet, eet, weggooit, koopt, zegt, denkt, verbruikt, gebruikt, alles heeft invloed op de levenscycli van alles om jou heen, dat je nu wellicht als zo vanzelfsprekend ervaart.

Ook jouw familie speelt bij deze kaart een rol. Je voelt je misschien helemaal niet thuis in de familie, die je zelf gekozen hebt voordat je hier op aarde kwam. Hartstikke logisch, want zij zijn qua bloedlijn wel aan jou verwant en andersom, maar op zielsniveau hoeft er helemaal geen match te zijn. Aan jou de schone taak om jouw familie lief te hebben. Of dat nu jouw ouders zijn of jouw kinderen.

“Ja, maar zij”… Hallo leuk hoofd, zet je weer een beer op de weg? Tuurlijk zijn er dingen in jouw familie waar je niet blij van wordt. Dat je ze je nooit begrijpen of begrepen hebben. Maar eigenlijk is dat helemaal niet erg. De vraag is: begrijp jij jouw ZELF? Kun je met jouw ZELF door 1 deur? Het is de kunst om niet te kijken naar wat anderen jou ‘aandoen’ of ‘aangedaan’ hebben, want zo voelt het waarschijnlijk, maar om bij jouw ZELF te blijven en niet te (ver)oordelen.

Hoe puur en eerlijk ben jij? In hoeverre vertrouw jij jouw ZELF? Vele zielen hebben in dit leven de taak om familie-issues van generaties terug en voor vele generaties na hen te verlichten. Waarschijnlijk ben jij een van die zielen die liefde mag inzetten om dit te bereiken.

Als je beseft dat alles wat jij doet impact heeft op een veel grotere tijdspanne dan alleen dit leven, waarin je je nu bevindt, en daarop in lijn handelt als bewaarder van de aarde, dan vindt er transformatie plaats op vele fronten. Verleden, heden en toekomst zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

2 Het wonder van het hart, Vervulling, Harmonie, Bescherming

Het is je de afgelopen tijd gelukt om meer vanuit jouw hart te gaan leven. Chapeau! Meer te luisteren naar jouw intuïtie en daar actie op te ondernemen. Het is opgemerkt, zoals het alziend oog op deze kaart laat zien. Het pad dat voor je ligt, zal zich steeds verder ontvouwen als je op deze weg blijft. Het zal je meer vervulling geven en meer in lijn brengen met jouw werkelijke ZIJN en dus voor meer harmonie in jouw leven zorgen.

Zolang je naar jouw hart luistert en daarop actie onderneemt, weet dan dat je onderweg altijd beschermd bent. Daar wordt voor gezorgd. Geen bodyguard voor de deur hoor (zou misschien ook leuk zijn 😊), maar gewoon energetisch. Alles is mogelijk en er zal je geen strobreed in de weg worden gelegd.

Twijfel je misschien nog aan wat je mag gaan doen? Of wat je van plan bent wel het juiste is? Of dat er überhaupt iemand op jouw idee, creatie of innerlijke wijsheid zit te wachten? OEF, allemaal ‘hoofdzaken’, die je proberen af te leiden van wat jouw hart jou ingeeft. Lief mens, je mag echt vertrouwen dat jouw hart jou de juiste weg leidt. Dat je moet gaan doen wat het je ingeeft. Grote dingen of kleine, het maakt niet uit, zolang je jouw hart maar volgt. Als je op zoek bent naar een leven dat jou vervult, dan is dit de enige juiste weg. Keep on moving en enjoy the ride!

3 Nachtbriesje, Zie je angst onder ogen, Bevrijd je onbewuste, Helen

Het nachtbriesje voelt als een soort liefdevolle streling over jouw huid, zonder dat je kan waarnemen wat je aanraakt. Deze kaart laat zien dat er nog zaken zijn waar angst op rust of waar je je vinger maar niet op kan leggen. Het is geen dagbriesje, maar een nachtbriesje. Jouw onderbewuste laat je waarschijnlijk dingen zien, bijvoorbeeld in jouw dromen, waarvan je je in jouw bewuste staat van ZIJN nog onbewust bent. Probeer jouw dromen te onthouden. Of als je ze onthoudt, wat spiegelen ze je dan?

Het is nu een mooie tijd om oude issues, die je naar het donker hebt verdreven weer het licht te laten zien om je er voor eens en voor altijd van te bevrijden. Heb je misschien uit liefde een commitment gemaakt, dat toch niet helemaal in lijn is met jouw ZIJN? Lopen er nog energetische lijntjes naar anderen, die jouw energie draineren in plaats van voeden? Maak je los, lief mens. Ontknoop deze lijntjes of ze nu op dit leven betrekking hebben of op vorige of toekomstige. Als het niet bij jou past en/of hoort dan mag het losgelaten worden.

Hier moet je dan even rustig voor gaan zitten. Zonder afleiding en helemaal de focus op jou leggen. VOELEN wat zich onderhuids afspeelt en wat jou steeds maar uit jouw kracht zet. Daarna heb je altijd de keuze of je dingen in stand wilt houden (vanuit angst, je plaatst jeZELF dan in een slachtofferrol, die je zelf in stand houdt) of dat je liever kiest om bevrijd te ZIJN. Dit vraagt moed en eerlijkheid naar jouw ZELF toe. Durf jij? Het zal je de heling brengen waar je al zolang naar uitkijkt…

4 De brandende boom, Het begin van iets nieuws

Een vlammetje, een sprankelend klein vonkje. Het zit er en je voelt het. Het is net dat wat je nodig hebt om voor jeZELF een heel nieuw leven te creëren. Het is genoeg om een vuur in jou te laten ontwaken, zodat je met passie en vol liefde iets gaat neerzetten waarvan je waarschijnlijk nu nog niet kan overzien wat de impact ervan gaat zijn.

Vertrouw lief mens, op alles wat je niet kunt zien, wat niet meetbaar is, maar er wel is. Vergeet de manieren, die je in de 3D-wereld zijn aangeleerd, om recht op jouw doel af te stevenen volgens plannen, systemen, methodes en technieken met als hoofddoel in jouw levensonderhoud kunnen voorzien en meestal is dat in de vorm van geld verdienen.

Er wordt voor jou gezorgd. Het zal je aan niets ontbreken, zolang je dat kleine vlammetje maar koestert en aandacht geeft om het te laten uitgroeien tot een verwarmend liefdevol innerlijk vuur.

Als jouw drijfveer om iets in de wereld te zetten geld verdienen is, terwijl je een 5D-ziel bent, dan zul je steeds tegen dezelfde muur aan blijven lopen. Het zal niet werken. Is jouw drijfveer in lijn met jouw 5D ZIJN, dan zit er ineens flow op en zijn de centjes, want dat is hét ruilmiddel in deze wereld, een ‘plesante’ bijkomendheid.

Voel dus goed met welke intentie je dingen in de wereld zet of aan het zetten bent. Laat je niet (meer) verleiden door (weer) in tekorten te gaan denken. En ook niet volgen wat anderen voor jou in het verschiet zien, want veel van jouw ideeën worden toch afgeschoten, voordat je er nog maar aan begonnen bent.

Er is overvloed. Ook voor jou. Zolang je volgt wat jouw innerlijke vuurtje je aangeeft en het blijft voeden op een onvoorwaardelijke liefdevolle manier. Wat je hebt ontdekt, waar jij warm voor loopt, is precies dat waarmee je anderen kunt helpen, inspireren of een (onbewust) voorbeeld kunt zijn voor hen die ook op zoek zijn en nog net niet de stap durven te wagen om hun innerlijke vuur te volgen. Het begin van iets nieuws ligt voor het oprapen. Doe het nou maar…

5 Zuivering (water), Emotionele schoonmaak, Verjonging

De vrouw op deze kaart rijst op uit het water. Zie je hoe mooi ze is? Hoe jong haar uitstraling? Hoe heeft ze dat gefikst? Heel simpel. Door zich onder te dompelen in de helende kracht van het water en het te vragen in een zee van liefde alle emotionele ballast te absorberen en te transformeren naar iets nieuws.

Het is tijd, lief mens, om je los te maken van wat jou nog tegenhoudt om jouw ware ZIJN te laten zien. Moeder Aarde wordt er verdrietig van als ze ziet dat jij je nog steeds uit jouw kracht laat halen door emotionele gevoelens, die niet eens van jou zijn.

Die gecreëerd zijn door jouw hoofd, omdat je een manier hebt gezocht om in deze vreemde wereld stand te kunnen houden. Donkere gedachten, jeZELF niets waard vinden, niet geloven in jeZELF, het zijn zomaar een paar van die dingen.

Je hebt je laten programmeren, omdat je niet wist of kon weten hoe je het anders kon doen. Vanuit jouw liefdevolle ZIJN ben je meegegaan in de flow van anderen (ouders, schoolsystemen, bedrijven waar je werkt of gewerkt hebt) en daardoor ben je van jeZELF afgedreven. Dat, terwijl diep in jou steeds de bel aan het rinkelen was of is.

Het wordt tijd om dit alles, misschien wel letterlijk, maar zeker figuurlijk van je af te spoelen. Zie je hoe het water waar deze mooie dame in staat de kleur van een soort modder heeft? Het is alles wat zij los heeft gelaten en wat het water liefdevol accepteert. Gewoon, omdat het weet dat jij in jouw ware kracht mag komen, zodat je kunt gaan bijdragen aan deze o zo vreemde wereld op jouw eigen unieke en zeer waardevolle manier.

Ga stralen, lief mens. Doe waar je blij van wordt, want als jij blij bent dan heeft dat impact op alles om jou heen en dat kan wel eens veel verder reiken dan jij ooit kunt vermoeden.

6 Het heilige hart, Passie, Liefde, Spiritueel evenwicht

Het heilige hart is dat wat ons allemaal verbindt. Het is de onvoorwaardelijke liefde, die de hele planeet uitstraalt. Als ze daar de kans voor krijgt. Deze liefde is altijd aanwezig en dus altijd om ons heen. Ook al zul je het misschien lastig vinden om deze te ervaren in de vreemde tijden waar we nu in verzeild zijn geraakt.

Het heilige hart laat jou zien dat het aan jou is om spiritueel in evenwicht te blijven. Dat betekent dat je zowel in het aardse als in het spirituele veld aanwezig bent. Dus niet te hoog gaan vliegen, maar gewoon ook lekker met 2 voeten in de klei. De dagelijkse dingen met aandacht en liefde doen. Ook al is er geen bal aan, of lijken de klusjes nooit op te houden.

Met een lichte energie en voortvarendheid aardse zaken afhandelen of doen, hoort ook bij leven uit jouw hart. Zie deze dingen dus niet als ballast of als zwaar, maar zie wat er zich oplost of verbetert, al dan niet qua energie, als ze gedaan zijn. Een voorbeeld is jouw huis/omgeving schoonmaken of schoonhouden. Het schoonmaken op zichzelf is nou niet echt iets om over te juichen, maar na de schoonmaak is de energie die jouw huis/omgeving heeft wel degelijk verandert en dat kun jij heel goed waarnemen. Als je naar het ervaren van deze lichtere energie met enthousiasme uit kan kijken, dan voelt het werk dat je ervoor moet doen ineens ook heel anders aan.  

Dan is er nog de passie. Of anders gezegd de compassie. Er is zoveel gaande. Wat is nou waarheid? Velen zijn het spoor bijster en zijn de verbinding met het heilige hart van Moeder Aarde, en daarmee de verbinding met dat van hen ZELF, verloren. Zijn vergeten wat passie inhoudt of volgen een passie die eigenlijk niet in lijn is met hun ware ZIJN, maar hangen het woord passie aan iets dat ze in de 3D-wereld ‘maar zijn gaan doen’, omdat je toch iets moet. En misschien loopt de weg dan ineens zomaar dood. Zie je het in groten getale bij de mensen om jou heen? Stuur hen liefde en voel compassie met hen, zodat zij bij zichZELF te rade kunnen gaan wat er nou werkelijk aan de hand is.

Ervaar je dit bij jouw ZELF? Wat ben je dan eigenlijk aan het doen? Het is begrijpelijk dat je niet plotsklaps een wending kán of wil maken. Je hebt immers verplichtingen lopen in de 3D-wereld en daar word je aan gehouden of je nu wilt of niet.

Maar… je kunt vandaag beginnen met jouw passie te voeden. “Ik weet niet eens wat mijn passie is!” Ja, ja, het is gehoord. Begin eens met het voelen van de hartslag van Moeder Aarde. Tik, tak, tik, tak, wat een rustgevend gevoel is dat dan ineens. Sla jouw wortels diep in haar, zodat ze opnieuw verbinding maken met haar oneindige en onvoorwaardelijke liefde. “Waar was je al die tijd mijn kind”, zal ze liefdevol tegen je zeggen. En dan volgt de ontlading. Het mag, het kan, het ruimt op, het verbindt jou opnieuw en maakt de ruimte vrij die jij nodig hebt om (opnieuw) te ontdekken wat jouw passie nou ook alweer is.

Het begint klein. Gewoon met iets dat je leuk vindt of altijd al leuk gevonden hebt. Lief mens, ben je vergeten dat dat niet voor niets zo is? Dat daar wel eens de sleutel te vinden zou kunnen zijn? Het is aan jou om jouw heilige hart weer vol passie te laten kloppen en daardoor weer (meer) spiritueel (dus zowel in het aardse materiële als in het spirituele onwaarneembare) in balans te komen.

Heeft deze tekst jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van dit soort artikelen. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Mocht de tekst je antwoorden/inspiratie geven en je vindt dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook op basis van centjes die je kunt missen. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Interesse in een kaartlegging voor jeZELF? Dat kan. Bekijk hier de mogelijkheden. Je kunt je ook direct aanmelden.

3 antwoorden op “2021-01-28 Volle maan(d) kaartlegging”

  1. Wow!😊 Heb dit nooit eerder gedaan maar voel precies dit level op kaar 6!!
    Heb mijn leven 100% omgedraaid. Van gevangen gezeten als kind en later in mijn huwelijk, nu bevrijd!! Alleen nog maar vanuit mijn gevoel leven heeft alleen nog maar deuren geopend waar ik me totaal terug aan het vinden bent! Voel me gelukkig, gezegend en bemind❤

  2. Wow spot on, ik doe voor het eerst aan deze kaartlegging maar het is gelijk de spijker op zijn kop (5) Dank🙏🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *