Donaties

Je kunt mij helpen mijn werk te blijven doen. Te blijven schrijven, te blijven delen. De mensheid te helpen met inzichten, boodschappen en inspiratie. Alles met het oog op bewustZIJN en bewustwording en dat dan in de breedste zin van het woord. Ik leef grotendeels van donaties, omdat ik me onvoorwaardelijk wil inzetten om de mensheid, de natuur, het dierenrijk, de aarde en alles wat haar omringt te helpen.

Je kunt een vrij bedrag doneren via onderstaand formulier naar het vermelde rekeningnummer. Er is geen iDEAL of iets dergelijks. Gewoon old school een overboeking doen, zodat jouw donatie rechtstreeks gestort wordt.


  Geef hier jouw supportbedrag aan, zodat ik het aan jouw naam kan koppelen in mijn bankomgeving:

  Ik heb bovengenoemd bedrag overgemaakt op:

  NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

  LET OP: IK REAGEER ALTIJD SNEL OP JOUW BERICHT, HEB JE GEEN REACTIE BINNEN 2 DAGEN, CHECK DAN EVEN JOUW SPAM. IK VRAAG JOUW TELEFOONNUMMER, OMDAT IK JE DAN ALTIJD OP EEN ANDERE MANIER KAN BEREIKEN, MOCHT HET MET DE MAIL NIET SOEPEL LOPEN.

  Jouw gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor de diensten van Uitjebewust.

  Als je een PayPal account hebt, of een creditcard, dan kun je van onderstaande link gebruik maken.

  Vrij bedrag doneren via PayPal/creditcard

  Ik dank je uit de grond van mijn hart dat jij mijn werk mede mogelijk maakt. Dat ik en mijn diertjes dankzij jou kunnen leven en dat ik mij volledig kan richten op het ontstaan van een mooiere wereld.