De Ekster

De ekster uitjebewust

Zwart wit of eigenlijk eerder metallic regenboogachtig en wit ben je bijzondere ekster. Je hebt oog voor detail. Je hebt een heleboel kennis en wijsheid en bent dol op glimmedingetjes. Niet voor de heb, want hebzucht ken je niet, maar meer vanuit nieuwsgierigheid voor het onbekende.

De ekster voedt zich aan insecten, zoals regenwormen, spinnen, rupsen, kevers en emelten (wormachtige larven van langpootmuggen die in de grond leven). Daarnaast is hij geïntegreerd in de wereld van nu. Patat en brood gaan er dus ook wel in. Ook eet hij eieren en soms ook een jong van andere vogels, vooral als hij zelf jongen heeft. Hij weet dat de voedingsstoffen van ei, die ook nog in een klein jong vogeltje zijn vertegenwoordigd zijn jongen sterk maakt. Hij rooft nooit een nest in 1 keer helemaal leeg en maakt niet alle eieren kapot. Dat hoeft ook niet, want je mag nemen wat je nodig hebt. Die les heeft de ekster allang geleerd. Hierdoor draagt hij bij aan het behouden van de balans in de natuur. Niet alle eieren hoeven immers uit te komen en de overlevingskans van de jongen die wél uitkomen wordt hierdoor groter.

Schaamteloos vol in het licht
De ekster schaamt zich niet voor zijn gedrag. Het kapen van een jonge vogel uit een nest of het kapot pikken van een ei gebeurt vol in het zicht. Soms gaat dit alles gepaard met veel kabaal. Dit gaat over eerlijkheid. Eerlijkheid naar jouw ZELF. Volledige erkenning van het ZELF en daarvoor durven uitkomen. Gewoon helemaal, zoals je bent, het zwart en wit van de ekster in één geïntegreerd. Als je goed kijkt naar de ekster zul je zien dat zijn zwart geen zwart is. Net zoals jouw angsten dat niet zijn.

Jouw angsten willen jou iets leren. Namelijk dat je er niet bang voor hoeft te zijn. Je je er overheen kan zetten en dat kan alleen als je die angsten durft te ontmoeten. Ze vol in het licht met nieuwsgierigheid durft te bekijken om te kunnen zien dat ze niet zwart, maar kleurrijk zijn en jou helpen om als persoon te groeien. Als je niet meer bang bent voor jouw angsten heb je een geweldige groei doorgemaakt en zul je merken dat er een soort rust in jou komt, waarbij je kunt voelen dat alles wat is goed is.

Nieuwsgierigheid
De tomeloze nieuwsgierigheid van de ekster brengt hem waar hij wel, maar soms ook niet moet zijn. Zo is het waarschijnlijk ook met jou. Op jouw ontdekkingsreis kom je situaties en mensen tegen die er in eerste instantie uitzien als een soort blinkende schat. Je kunt een enorme verbinding voelen met die nieuwe persoon of een aantrekkingskracht. Jouw zoektocht vanuit het denken verleid je om een bepaalde cursus te doen, in een project te stappen, samen te gaan werken, enz.

De les die soms volgt is er een van ‘to good to be true’ en ‘niets wat het lijkt’. Lief mens, vergeet niet dat de mate van spiritualiteit in alle dimensies hier op aarde evenveel aanwezig is en dat mensen zich als een kameleon kunnen gedragen. Zeker als het om personen gaat met narcistische trekjes, die vanuit hun 2e of 3e dimensie zielsafstemming (afgunst, haat, geld, macht, ego) precies weten hoe ze jou om hun vinger moeten winden en jij gaat rennen. Vol vanuit vreugde, vol vanuit jouw hart, omdat je ‘denkt’ eindelijk verbinding gevonden te hebben. Het enige dat gebeurt is dat deze zielen jouw energie nodig hebben om er zelf beter van te worden. Ze voeden zich als het ware aan die van jou en ook aan jou liefdevolle tomeloze inzet.

Hetzelfde geldt voor projecten, bedrijven, netwerken, verenigingen, enz. Elke entiteit heeft een ziel (ook uit te drukken als ‘de sfeer die er hangt’) en een daarbij behorende drijfveer en energie. Soms wordt de huid duurder verkocht dan hij is. Vroeg of laat zul je erachter komen dat de drijfveer niet oprecht en recht uit het hart komt.

Gebruik de kennis en de wijsheid van de ekster door naar jouw intuïtie te luisteren. Alles draait om VOELEN en feilloos vertrouwen op jouw intuïtie. Ga jij aan de slag om deze de finetunen? En mocht je onverhoopt nu in een dergelijke situatie zitten en het inzicht krijgen, wees dan niet teleurgesteld, verdrietig of boos. Voor zulke lage frequenties heb je toch helemaal geen tijd? Je hebt weer een les geleerd. Kunt nu beter onderkennen en dat is een prachtige ontwikkeling.

Groupies
De ekster zie je meestal alleen rondzwerven. Toch leven eksters niet hun hele leven solitair. Tot een jaar of drie ontdekken ze de wereld in groepjes die veel kabaal kunnen maken. Bravouregedrag is hen niet onbekend. In deze jaren leert de ekster van de anderen mooie en wijze lessen. Bijvoorbeeld over voeding, overwinteren, omgang met elkaar, enz. Daarna komt de wijsheid, die een einde maakt aan het zich MOETEN bewijzen. Hoe zit dat bij jou?

Lief mens, je hoeft je NIET te bewijzen, voor niemand. Jij BENT waardevol. Gewoon zoals je bent. Wat er gebeurd kan zijn, is dat anderen uit jouw groupie stickers op je geplakt hebben, je nare ervaringen hebben gegeven, waardoor je uit balans bent gebracht en bent gaan vertrouwen op oordelen en meningen over jou die buiten jouw ZELF liggen. Dat de twijfel intrede heeft gedaan in jouw leven. Of je wel goed genoeg bent en of dat er dingen aan jou zouden mankeren. Dat je een schuldgevoel hebt gekregen. Minderwaardig over jouw ZELF denkt.

Oei, oei, oei, de ekster maakt je krassend wakker. Waar is de prachtige verbinding met jouw krachtige ZELF gebleven? De ZELF die WEET. De ZELF die weet dat jouw slachtoffergedrag slechts de projectie is van anderen. Dat jij jouw hoofd op hol hebt laten slaan en het denken daardoor de kans hebt gegeven te regeren boven het hart, waar het echte innerlijke weten zit.

Op het moment dat de ekster zich uit zijn groupie terugtrekt, ziet hij ineens. Krijgt hij overzicht en kan hij dingen vanuit een ander perspectief zien. Vanaf een afstandje ziet hij de illusie waar hij deel vanuit wilde maken, om maar ergens bij te horen, om waardering te krijgen. Hij ziet ook dat dat ‘op zijn tenen geloop’ en ‘geren achter de meute aan’ volslagen zinloos is. De basisprincipes heeft hij geleerd en daar is hij zijn groupie eeuwig dankbaar voor. Vanaf nu vertrouwt hij op zijn eigen ZIJN en daar heeft hij niemand anders voor nodig, want de wijsheid die hem verder brengt, zit al in zijn ZELF.

Niet alles tegelijk
De ekster sleept niet al zijn schatten mee naar huis. Als hij vermoed dat het waardevol is of dat hij er op dit moment geen tijd voor heeft, dan verstopt hij zijn blingbling schat onder de bladeren om op een later moment te onderzoeken of het voor hem een toegevoegde waarde heeft of niet. Lief mens, als jij meer en meer in balans komt met jouw ZIJN, dan ontstaat er steeds meer magie. Magie die jou aanzet meer te willen ontdekken, meer schatten te willen verzamelen. Ineens lijkt alles interessant en een andere diepgang te hebben. Prachtig allemaal en heel nuttig.

Word je ergens door getriggerd, bekijk het dan van alle kanten. Vergeet niet te voelen wat voor jou waarheid is en wat niet. Als jouw antennes aan staan, kun je wel eens te veel schatten gaan verzamelen en verzanden. Je raakt het overzicht kwijt en dat is niet de bedoeling. Het is heel wijs om tegen bepaalde zaken te zeggen: “Nu even niet.” Mocht een onderwerp toch voor jou van belang zijn, dan kun je ervan verzekerd zijn dat het universum het op een later moment weer jouw pad laat kruisen. Net als bij de ekster die zijn schat weer terugvindt.

Kennis en wijsheid
Als de ekster op jouw pad komt, dan vraagt hij je om verbinding te maken met jouw EIGEN innerlijke kennis en wijsheid. Deze is al in jou aanwezig, want je hebt niet voor niets al die voorliggende en toekomstige (ja, dat kan. ‘Back to the future’ bestaat) levens geleid. Het is dus zaak vol te gaan vertrouwen op jouw ZELF en te leren luisteren naar jouw innerlijke stem en vervolgens actie te nemen in de richting die wordt aangegeven. Je ontvangt inzicht in jouw gaven en/of de kans deze verder te verdiepen. Ook het op een zorgvuldige op een zuivere manier toepassen hiervan hoort bij deze ontdekkingsreis.

Op de weg om je volledig te vereenzelvigen jouw zwart-witte ZELF, hoef je niet te wachten totdat dit proces af is (daartoe ben je vanuit de programmering in dit leven namelijk wel geneigd), want dat is het eigenlijk nooit. Op jouw leerweg kun je alles wat je geleerd hebt over deze bijzondere en magische persoonlijke groei delen met anderen. Schaamteloos en vol in het licht, weet je nog? Veel wijsheid gewenst!

Heb jij iets aan deze tekst gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Support mij dan met een kleine bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos of doneer direct via PayPal/creditcard:

Wil je weten hoe jij kan bijdragen aan gezondere ketens en dus een betere versie van jeZELF? Lees dan de Levensstijlgids I en Levensstijlgids II.

Weten hoe waardevol jij wordt gevonden in de maatschappij? Lees mijn boek Hoe waardevol ben jij?

Wil je weten of jouw voeding wel voldoende met jou resoneert? Het Energetisch Voedingswaarde Advies geeft je inzicht hierop.

Meer Boodschappen van Dieren? Bestel dan het boek.

Wil jij inzicht op waar jouw uniekheid ligt en hoe je daar richting aan kan geven? Laten we dan een consult afspreken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, inzichten en inspiratie ontvangen? Word mijn supporter en ontvang de Boodschappenbrief.

55 antwoorden op “De Ekster”

 1. Bedankt voor deze mooie inzichten. Altijd als ik een bepaald dier op opvallende wijze tegenkom, vind ik hier op jouw site wel verdere inzichten met daarin altijd wel iets waarin ik mij kan vinden. Heel steunend.

  Wat betekent een ekster zonder staart? Achter mijn huis is steeds een ekster te zien zonder staart, kan zich zo te zien wel prima redden.

  1. Vanmorgen vroeg landde er een prachtige ekster op mijn vensterbank en keek naar binnen.
   Ik heb vanmorgen een zwaar eindegesprek in het ziekenhuis gehad ivm mijn diagnose borstkanker afgelopen Maart j.l. ( inmiddels operatie gehad dmv borstverwijdering en ik ben nu schoon ).
   Dit gesprek is geheel naar mijn wens gelopen en ik kan dit nu beter een plekje geven en mijn leven weer op gaan pakken .
   Bijzonder deze ‘ochtendboodschap’ van de Ekster vandaag 😊

 2. Wat een cadeautje dit! Precies op het juiste moment komt er zomaar in 1 keer een Ekster op mijn balkon, nog nooit eerder gezien en ik woon er inmiddels 4 jaar. Het klopt precies met waar ik nu mee bezig ben. Na het lezen van jou tekst kan ik alleen maar zeggen; “Enorm dank Karin en Dank dit magische leven!! Ik zal zo ook wat overmaken!

  Liefdevolle groet,

  Djes

  1. Wat geweldig Djes dat de ekster bij je op bezoek komt en dat jij daardoor bent gaan zoeken naar zijn boodschap. Dank je voor jouw reactie en bijdrage!

  2. Wow wow wow, wat klopt dit als een bus. Prachtige uitleg en het begon met een ekster die mijn huis binnen huppelde. Ik had altijd een negatieve associatie met deze vogel, maar was toch getriggerd door zijn aanwezigheid. Gisteren vond ik een veertje toen ik naar buitenstapte in de tuin en vanochtend om 6.00 uur in de ochtend zaten er 2 in de tuin. Zo vroeg!!!! Net toen ik er over wilde gaan schrijven zat er eentje in mijn tuin in de boom. Ik ben toen toch even gaan Googlen en vond je artikel. Magisch. Daar doneer ik graag voor.

   1. Wat fijn Renée dat de ekster je heeft kunnen bereiken! Jouw donatie is in grote dankbaarheid ontvangen.

 3. Een ekster tikte net een paar keer tegen het raam van het onthaal waar ik werk… 🙂
  Jouw tekst greep me aan en met tranen in mijn ogen besef ik dat dit helemaal klop voor mij! Tijd om mijn ZELF echt terug te vinden 🙂

  1. Wauw mooi geschreven. Ik zie al een hele tijd een ekster en het voelt alsof het tot Mij spreekt. Uw tekst spreekt ook tot Mij en het geeft Mij antwoord. Het inspireert Mij en sterkt Mij. Hiermee kan Ik weer verder. Bedankt!

 4. Heel mooie tekst, net wat ik nodig heb op dit moment. Het tekstje geeft me veel antwoorden op de vragen die op dit moment door mijn hoofdje razen. Dikke merci hiervoor. Topartikel. X

 5. Kronkelend en met flapper vleugels lag hij daar ineens voor mij op de stoep. Ik heb niet gezien wat er gebeurde, ik liep met de fiets aan de hand. Het kopje hing slap en er kwam zwart slijm uit zijn snavel. Ik heb m meegenomen. Even slaakte hij nog zijn laatste groet naar zijn maten die bezig waren op het gras. Thuis hebben mijn zoon en ik een rustig plekje gemaakt waar hij heen kon gaan.
  Straks neem ik hem mee naar het bos en daar mag hij door de natuur opgenomen worden.
  Ik ben nog bezig met voelen, of eigenlijk terug te keren naar een gevoel dat ik gemist heb, ik heb mezelf gemist….

  1. Al een hele tijd een ekster op mijn pad… deze tekst heeft me geraakt, inzicht gegeven. Me nog eens extra bevesting gegeven.
   Dankjewel 💖

 6. Dank! Al twee dagen een ekster heel dichtbij, eikeltjes zoekend en verstoppend. Op een meter afstand. Deze tekst is geweldig en vult aan. Waarvoor hartelijk dank!

 7. Dag Karen,
  Helemaal raak je beschrijving van wat de ekster te betekenen heeft!!
  Dankjewel!!
  Heb een kleinigheidje naar je overgemaakt.
  Met warme groet en een glimlach,
  Jan Dorland, Renkum.

 8. Bedankt voor je prachtige en bemoedigde teksten. Vorig jaar heb ik deze site voor het eerst bezocht, omdat meerdere keren een Vlaamse gaai mijn pad kruiste. De tekst, die daar bij hoorde paste precies bij mij op dat moment. Lange tijd is de Vlaamse gaai mij nabij gebleven. De laatste tijd heeft de Ekster, deze rol overgenomen en vanmorgen zat hij op een bijzondere plek naar mij te kijken. Toen voelde ik heel sterk de behoefte om hiervan de betekenis op deze site op te zoeken. En net als de tekst van de Vlaamse gaai vorig jaar bij mij paste, is nu de tekst van de Ekster heel toepasselijk en helpt mij verder op mijn zoektocht.
  Nogmaals heel erg bedankt en ik heb zojuist een donatie gedaan.

  1. Hoi Mirjam,
   Hartelijk dank voor jouw lieve woorden en fijn dat je zoveel aan de boodschappen van de dieren hebt! Bij deze ook heel erg bedankt voor jouw donatie… dat geeft mij weer ruimte om meer dieren te verwoorden.

 9. Wat een geschenk op deze ochtend om jouw website te vinden met exact de informatie die ik nodig had! Nee, toeval bestaat niet. De ekster is sinds jaar en dag mijn totemdier maar nog nooit las ik zo’n to the point beschrijving van de symboliek. Dank je wel, nu kan ik met een geklaarde blik weer verder. Ik zie weer wat mijn hart me steeds probeert te vertellen maar wat ik wegwuif omdat ik teveel verblind ben door de mooie glinsterende kant van (in dit geval weer) een man aan wie ik mijn hart verloren heb. Alles wijst erop dat ik voor de tweede keer in mijn leven dezelfde fout lijk te begaan; een man met narcistische trekjes, weliswaar milder dan de eerdte, maar de rode vlaggen zijn er. Mijn ogen zijn geopend en ik zal goed op mijzelf passen. Dank voor de wijsheid!

 10. Ik heb nu al een aantal keren je prachtige teksten gelezen en heb daar veel steun aan. Ik heb daarom een donatie gedaan. Je raakt mensen en hoop dat je dit voorlopig nog kan blijven doen. Veel liefs,

  Jolanda

  1. Wauw, dankjewel Jolanda! Heel fijn om te horen en heel erg bedankt voor jouw donatie. Het dierenrijk is zo groot en er dienen zich steeds nieuwe dieren aan, dus het aanbod zal steeds verder worden uitgebreid… en daar heb jij dan aan bijgedragen…

 11. Mooi en nodig vandaag. Ik liep vandaag in het park. Een onverwachte afwijzing bracht mij van slag. Ik wou actie ondernemen, het uit kristalliseren en begrijpen wat de reden was.. De opkomende druk rond mijn borstkasgebied en middenrif zorgde voor twijfeling of ik er nu wel goed aan zou doen, Ik liep verder, deed niks en het drukkende gevoel ging weg. Even later toen ik de brug wou oversteken ging een ekster op de leuning zitten. De ekster keek mij aan en sprak in vogeltaal en vloog daarna weg. Ik bewonderde haar schoonheid en voelde mij gesteund na afloop. Voor mij was het reden om te googelen en op jouw website uit te komen. Wat een herkenning, dank je wel.

 12. Dank voor het delen!
  Ik woon zelf in ” Hannekesnest”
  Mijn naam: Hanneke is Vlaams voor Ekster!
  Een Hannekesnest is een Vlaamse term voor een huis, met mooie spullen, rommelig en vol leven!
  Past precies bij mij!
  Ik woon in Vlaanderen met man en 5 kinderen.
  En ik heb de ekster voor altijd in mijn hart gesloten!
  Bovenstaande tekst is Passend en ik sta er helemaal achter!

 13. Pfff, zo mooi en na dagen een ekster te hebben gezien.. Klopt het zo met de uitleg… Ik heb het gevoel dat ik hier door bevestiging krijg en sterk er wordt

 14. Wat een mooie helpende inzichten. Vanochtend terwijl ik zat te genieten aan de ontbijttafel kwamen twee eksters op mijn terras. Prachtige vogels en – gezien ik sterk in een persoonlijk proces zit – zocht ik de betekenis op en kwam bij jouw tekst uit. Schitterend, helder en helemaal herkenbaar. Wat mooi als je de juiste signalen zo krijgt toegezonden! 😊🤗🙏

 15. Dank voor je waardevolle boodschappen van de ekster die al maaaaanden blijft opduiken, op de meest onverwachte momenten en plekken!! Magisch

  1. Hoi Mariken,
   Dank voor jouw lieve woorden. Fijn dat de ekster jou verder helpt op jouw pad. Eenmaal 1 dier op jouw pad, volgen er meestal meer. Wees alert op de signalen om jou heen…

 16. Bizar! Dit gaat van A tot Z over mijn situatie. Dank je wel!!! Ik zal wat overmaken om mijn dankbaarbeid kracht bij te zetten.

  1. Dank je Karin! Ik wens je nog veel dieren op jou pad die jou mogen begeleiden in jouw groei.

 17. Hoi Karen,

  dank je wel voor de woorden over de ekster.
  De ekster in mij werd vandaag wakker….

  lieve groet,
  Ayla

  1. Graag gedaan Ayla! Er zijn meer dieren en wellicht ook andere signalen/tekens op jouw pad. Je hoeft er alleen maar alert op te zijn.

 18. Deze morgen zat er een ekster op mijn vensterbank Hij/zij keek naar mij ik keek ook naar hem/haar. Duurde even voor hij weg vloog. Zo mooi Toen kwam ik deze uitleg tegen, waar ik heel blij mee ben. Voelde dat ik op een kruispunt stond en niet wist welke kant uit te gaan. Groetjes

  1. Bijzonder dat de ekster jou roept om verder op onderzoek te gaan. Dat er nog maar veel dieren op jouw pad mogen komen om je te helpen met jouw groei.

 19. Wauw , ik vind het heel prachtig geschreven en uitgelegd. En heel herkenbaar!! Alles wat je hier hebt geschreven is zoo herkenbaar voor mij en geeft aan dat ik op de goede weg zit.

  Dank je wel!
  Groetjes D

 20. Een prachtige uitleg waar ik veel steun uit put omdat er bepaalde ontwikkelingen in mijn leven gaande zijn waarbij ik even mezelf verloor door de bitterheid en teleurstelling van die ander. Ik heb het inmiddels door en jouw uitleg in combinatie met het vandaag rakelings vliegen van een ekster langs mijn vensterglas (op 8hg), bevestigen dat ik door moet gaan met de dingen waar ik nu mee bezig ben. Dank je wel hiervoor. Hartegroet van Belinda ❣

 21. Ik wil graag een reactie geven, het liefst ook een donatie, maar ik heb even niets op mijn bankrekening. Ik vind het belangrijk dat mooie dingen ondersteund worden. Daarom geef ik mijn bijdrage nu in deze woorden met mijn energie erbij.
  Dankjewel voor deze rake woorden, ze sluiten haarfijn aan bij iets waar ik door heen ga; een lastige keuze die ik al langer voel en geen stappen in durf te ondernemen. Maar nu denk ik dat ik op dit stukje het hoofd van het hart heb kunnen/ durven onderscheiden. Hopelijk ga ik met deze keuze weer meer mezelf voelen.
  Nogmaals dank voor de mooie tekst!

 22. Wat ben ik dankbaar dat ik ook op deze site terecht ben gekomen. Dankjewel voor alle waardevolle informatie die hier terug te vinden is op het moment dat nodig is. En je weer helemaal terug te kunnen brengen naar je eigen zijn, ziel. Dankjwel voor het mogelijk maken om via de informatie op deze site je bewust te blijven houden van wie je in werkelijkheid bent en waar je voor staat. Dankbaarheid welke ik op korte termijn zal gebuiken om een financiele bijdrage naar je over te maken op bovenstaand bankrekening nummer. Dankjewel 🙂

 23. Van harte dank voor deze tekst bij de ekster. Sedert juli is hij mijn totemdier….. Ik zal 15euro storten …. dankjewel voor je inzet! Ik heb hier heel veel aan.

  1. Alsnog bedankt voor jouw bijdrage Carine! Jouw dankbetuiging zat tussen de spam en ik zie hem nu pas. Maar het is nooit te laat toch? DANK!

 24. Lieve meneer BOS,

  hartelijke dank voor het delen van UW LIEFDEVOLLE WIJSHEID.

  LIEVE GROET,

  Francoìse Beekman

 25. Dankjewel voor de prachtige uitleg over de ekster. Ik vond gisteren een eksterveer en was op zoek naar de diepere betekenis. Die heb ik hier gevonden. Vooral het laatste raakt mij en sluit helemaal aan bij waar ik nu mee bezig ben: ‘Op jouw leerweg kun je alles wat je geleerd hebt over deze bijzondere en magische persoonlijke groei delen met anderen. Schaamteloos en vol in het licht’.

  1. Prachtig! En precies op het juiste moment.. Ik zat net aan bakje koffie met een boterham uit het raam te staren en kon heel ergens diep van binnen weer een beetje voelen wat ik nu echt wilde en naar verlangde, niet alleen op het gebied van wat ik wil ga doen kwa werk, maar juist ook hoe ik soms nog te weinig op mijzelf vertrouw. Bang om anderen te kwetsen, teleur te stellen en hierdoor voelt alles nog een beetje ‘wankel’. Ik had een heel fijn gevoel, een diep innerlijk weten en gevoel van vertrouwen, maar dit werd gelijk weer ‘vervormd’ door gedachtend van wat anderen hierop zouden zeggen of hiervan zullen denken. Ik ben namelijk nooit echt mijzelf geweest. Daar ben ik pas sinds een aantal maanden echt achter gekomen. De manier waarop altijd heb geleefd werkt niet meer voor mij en als ik doe wat ik altijd deed dan voel ik zo ontzettend veel weerstand en mijn hele humeur veranderd, mijn energie vloeit weg, ik krijg buikpijn, en hartkloppingen en voel heel veel boosheid opkomen. Toen ik hier allemaal over na zat te denken, zag ik ineens een mooie ekster voorbij vliegen. Ik voelde heel duidelijk dat dit een antwoord was op wat ik op dat moment dacht en dus ben ik het gaan opzoeken.
   Zodoende ben ik hier terecht gekomen en dit was precies even wat ik nodig had! Zo zie je maar dat als je maar goed oplet en in verbinding bent met je hogere zelf, er vanzelf antwoorden en/of inzichten komen waar je op dat moment iets mee kunt!
   Prachtig! Ik ben heel dankbaar.
   Dit wilde ik zeker even delen.
   Op dit moment heb in financieel niets te geven. Ik heb een moeilijke tijd achter de rug en het is nog lang niet afgelopen.
   Als ik heel eerlijk ben plaats ik nooit een reactie ergens en ben ik meestal ’toeschouwer’ maar nu wilde ik het echt graag doen en deze reactie is oprecht en vanuit het hart. Ik moest gewoon mijn ervaring delen, ik vond het heel bijzonder.

   Liefs, Stephanie

    1. Dit artikel verklaart een hele hoop!
     Nu begrijp ik waarom dit een rode draad in mijn leven is en waarom ik nu op een punt in mijn leven ben gekomen dat ik er totaal geen controle meer over heb.
     Er zit bij mij een hele emotionele lading onder ook. Ik voel steeds dat het mij iets wil vertellen, maar ik heb nog geen duidelijk concreet antwoord gekregen.
     Maar ik voel al wel heel lang dat hier een diepere betekenis onder ligt en dat het mij echt ergens naar toe brengt, ook al heeft het mij helemaal onderuit gehaald en zit ik nu op het diepste punt.
     Prachtig schrijven van jou hoor..

     Heel erg dankbaar voor dit..

     Warme groet,

     Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *