Waarom geen PayPal meer

PayPal is je ‘betaalvriend’, althans zo doet het woord ‘pal’ vermoeden. Het is handig, het is digitaal, je kunt net als met een gewone bankrekening ermee betalen en er geld ontvangen.

Anders dan bij een gewone bank, wordt van elke betaling, die jij doet, geld ingehouden, waardoor de ontvanger nooit het bedrag krijgt, dat jij overmaakt. Een percentage wordt afgeroomd en misschien wel zonder dat jij je daar bewust van bent.

Een voorbeeld om even op te voelen:

Je support met € 5,00. Dan ontvang ik daarvan € 4,48. Je draagt € 0,52 af aan PayPal per transactie. Omgerekend in percentage is dat meer dan 10% van jouw geld en dit gaat nog maar om een klein bedrag. Als je er € 50,00 van maakt dan is het € 5,20. Kun je de omvang van dit alles waarnemen als het gaat om miljoenen betalingen per dag, want dit geldt voor elke persoon, die een account heeft?

Waar gaat dat geld dan naar toe?

PayPal is van de meneer, die naar Mars wil. Die van de eerste elektrische auto (immense plundering van zoutvlakten en natuurgebieden en schaarse grondstoffen, zoals kobalt, dat onder mensonterende omstandigheden gemijnd wordt, voor de batterijen).

Die onder hetzelfde merk als die auto ook dakpannen op zonne-energie in het leven heeft geroepen (energetisch zeer verstorend voor mens, dier, natuur en water/zee en plunderend qua grondstoffen), die Twitter heeft ‘overgenomen’, dat nu X heet, als in matriX, en die op dit moment bezig is chips ter implantatie in de hersenen van de mens te ontwikkelen, waarbij de eerste operatie reeds succesvol is uitgevoerd (check de nieuwsfacts). Dit laatste in het kader van volledige mind control al wordt gezegd dat het bedoeld is mensen, waarbij bepaalde functies van hun lijf niet meer werken, zoals bij een gezond mens, denk aan verlamming, op deze manier te herstellen.

Aan alles wat deze meneer onderneemt, kleeft verwoesting van de aarde en de mensheid met als het mislukt de escaperoute naar Mars voor de happy few. Als jij een PayPal account hebt, dan steun je dit alles en de vraag is of jij dat wel weet en wil.

Bijdragen

Voor mij geldt (en mijn geld) dat ik hieraan niet wil bijdragen. Ik wil me, als Earthkeeper, inzetten voor het behoud van de planeet en met mijn aanwezigheid de aarde zo min mogelijk belasten en daar waar mogelijk verfraaien.

Daarnaast zet ik me graag in voor de positieve transformatie van geld, zodat het voor jou en voor mij energetisch gezien positief karma met zich meedraagt.

Dat is ook de reden waarom ik kies voor gewoon ouderwets direct geld overmaken op mijn site, zonder tussenkomst van allerlei zogenaamd handige betaalapps en ‘Ideale’ betaalsoftware. Van elke transactie wordt geld ingehouden, waarbij het onmogelijk is te traceren WAT deze bedrijven met jouw en mijn geld doen. Ze investeren het in ieder geval en dat is altijd met nog meer winst in het vizier. De kans dat het in de wapenhandel, farmaceutische industrie, goud (enorme natuurverwoesting), kolen-, olie-industrie, AI, wind- en zonne-energie, enz. gaat, is groot, aangezien dat het meeste oplevert in hun ogen.

Het levert zeker iets op. Destructie. Van de mens, de aarde en alles wat op haar leeft. Het is mijn missie zo goed mogelijk voor de aarde te zorgen. Haar in haar volle glorie te laten ZIJN, omdat ik onderdeel van haar ben.

Daarom past PayPal niet in mijn leven.

Heb jij iets aan deze tekst gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Support mij dan met een bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom, via handmatige overboeking op:

NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *