Persoonlijke Kaartlegging

Heb jij behoefte aan inzicht door middel van een individuele kaartlegging?

Ik vraag met liefde voor jou kaarten, die je inspiratie, inzicht en handreikingen kunnen geven om je verder te helpen met waar je nu staat in jouw leven.

Aan de hand van jouw voor- en achternaam en geboortedatum vraag ik om een persoonlijk inzicht voor jou. Het aantal kaarten is afhankelijk van wat op dat moment voor jou van toepassing is.

Als je een specifieke vraag hebt, geef die dan aan me door bij jouw aanmelding. Maar het kan ook zo zijn dat je meer een algemeen inzicht wenst.

Ik werk met diverse kaartensets, die de natuur, Moeder Aarde of oude (sjamaan)wijsheid als grondslag hebben en gebruik degene, die het beste met jou of jouw vraag/vragen resoneert.

Aan de hand van wat jij met mij hebt gedeeld, vraag ik de kaarten en werk vervolgens de daarbij behorende boodschappen uit.

Je ontvangt van mij een foto van de kaarten, die ik voor jouw heb gekregen en mail je deze samen met het inzicht dat daarbij hoort.

Kaarten tijdens een persoonlijk consult
Kaarten hebben soms bij een persoonlijk consult ook een toegevoegde waarde. Als dat zo is, dan komt dat vanzelf naar boven tijdens onze ontmoeting of telefoongesprek.

Een persoonlijk consult kan ook bestaan uit alleen een kaartlegging. Als je hiervan gebruik wenst te maken, meld je dan aan voor een persoonlijk consult en vermeld dat je graag een kaartlegging wenst in een persoonlijk consult.

Vergoeding: € 75,00 per legging incl. 21% btw. (is dit bedrag voor jou op dit moment aan de hoge kant? Schaam je niet en laat het me weten, dan kijken we hoe we dit kunnen oplossen)

Aanmelden

REFERENTIES

Wat een prachtige legging! Wat je schrijft resoneert enorm, ik ben altijd verrast dat wordt benoemd waar ik vanbinnen op loop te broeden, nu alleen de vorm nog. Super bedankt voor hoe je het verwoord hebt, ik ben er erg blij mee.
Veel liefs,
Marguerite

Heel hartelijk dank voor deze mooie kaartlegging en toelichting. Daar kan ik zeker iets mee. Heel hartelijk dank. Ik voel dat het me raakt.
Lieve groet,
Sandy

Dankjewel voor deze mooie kaartlegging … resoneert precies met waar ik momenteel heel bewust mee bezig ben. En met mij velen, denk ik. Jouw teksten geven mij telkens weer een nóg dieper vertrouwen en een dansende lichtheid, waar ik heel blij van word.  
Namasté, Anna

Ontzettend bedankt voor je prachtige Reading. Zo raak op zoveel vlakken en levels. Ik ga mijn tijd voor inkeer goed gebruiken en aan de grote schoonmaak. Innerlijk. Ik wens je een fijne dag toe. 
Hartegroet, Anita