Volle Maan(d) Kaartleggingen

Volle-Maand-kaartlegging-uitjebewust

Elke maand op volle maan doe ik een Volle Maan(d) Kaartlegging om mensen, waaronder jij, te inspireren en inzicht te verschaffen.

Ik vraag dan kaarten voor de groep mensen, die zich hebben aangemeld voor deze kaartlegging en schrijf hierbij de boodschappen, die op dat moment en voor de aankomende maan(d) actueel zijn.

Waar mag je jouw focus op leggen? Waar mag je groeien? Waar mag je je (meer) bewust van ZIJN of worden?

Het is mijn gave dat ik kan afstemmen op de energetische groepsfrequentie. Daarnaast zet jij jouw intuïtie in om jouw kaart(en) te kiezen, waardoor je altijd

Hoe werkt het?

  • Je meld je aan en support mijn werk met een donatie.

Ik vraag een supportbedrag vanaf € 5,00, met de achterliggende liefdevolle intentie dat ook mensen met minder te besteden budget mee kunnen doen, doordat anderen met een ruimer budget meer doneren en de som van het geheel universeel daardoor in balans komt.

  • OP volle maan(d) ontvang je de gedekte en genummerde kaarten, waaruit je intuïtief een keuze mag maken.
  • De dag NA volle maan(d) ontvang je dan de gedraaide kaarten, zodat je kan zien welke je gekozen hebt, met de bijbehorende boodschappen.

Er staat een aantal voorbeelden online voor voorgaande kaartleggingen, zodat je een beter beeld krijgt. Je vindt ze hier.

Wanneer in 2024?

25 januari
24 februari
25 maart
24 april
23 mei
22 juni
21 juli
19 augustus
18 september
17 oktober
15 november
15 december

Wil jij meedoen?
Om deze kaartlegging zo laagdrempelig mogelijk te houden, kun je naar draagkracht, dus op basis van jij vanuit jouw eerlijkheid kan missen, kiezen voor meerdere donatiebedragen.

1 Je meldt je ALTIJD aan via de button ‘aanmelden’ hieronder. Dan weet ik dat je mee wilt doen en kan ik je mailen.
2 Je betaalt jouw bijdrage/donatie van € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 15,00 of een hoger bedrag naar keuze. (abonnement lees onderaan de pagina)


Je maakt het bedrag van jouw keuze handmatig (er is geen iDEAL) via jouw eigen bank direct bij aanmelding over op:

NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos met vermelding van Volle Maan.

Aanmelden

Kies altijd naar eer en geweten jouw supportbedrag volgens de Universele wet van Geven en Ontvangen, waarbij deze in balans is met de werkelijkheid.

Abonnement
Vind je het een gedoe om elke keer een bedrag te doneren? Kies er dan voor een abonnement, waarbij je als dank voor jouw commitment voordeel mag ervaren.

Doneer dan jouw bijdragebedrag voor 6 of 12 maanden in 1x.

Bijvoorbeeld: je kiest in het aanmeldformulier voor een bijdrage van € 7,00 (i.p.v. € 7,50 bij 1-malig meedoen) en je kiest een half jaar abonnement, dan doneer je € 7,00 x 6 = € 42,00.

NIET VERGETEN je aan te melden via de paarse button ‘aanmelden’… anders kan ik je niet mailen.

Doneren kan via overboeking op NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos met vermelding van 6 of 12 manen.

Wat jouw keuze ook is: Op deze manier maak jij het mogelijk dat ik mijn werk kan blijven doen. Als jij meer kan missen, dan help je degenen, die het minder breed hebben dan jij ook mee te doen. Zo helpen we elkaar op veel grotere schaal en dat draagt bij aan de nieuwe wereld. Mijn dank is dan ook groot dat jij dit mogelijk maakt.

Andere behoeften?

Wil je liever een persoonlijke kaartlegging? Dat kan via de eenmalige kaartlegging of de 10-daagse kaartlegging

Wil je 7 dagen lang inspiratie, inzicht en handreikingen ontvangen? Doe dan mee met de 7-daagse kaartlegging.

Referenties:

23-06-04
Dank je wel, Karen! Het is weer zo overduidelijk en resoneert enorm, kaart 3 voor mij, mijn eigen pad kiezen🙏. En ik word er ook blij van. De inzichten helpen me zo in mijn proces.
Heleen

Dank je wel, Karen. Heel helder en alles klopt..ik wist het ook al, dit is de bevestiging en een aansporing. Hartelijke groet, Kim

22-04-16
Hoi Karen    Echt bizar hoe het klopt bij mij, had 2/4/6 gekozen Bij kaart 2 stromen de tranen van herkenning  Kaart 4 gister was opmerkelijk dat er veel duiven mijn aandacht vroegen Kaart 6 zegt mij nog meer de positiviteit in alles naar voren te halen (Heb mezelf jarenlang vernietigd van binnen anorexia)   Dank je wel Karen Liefs ❤️