Volle Maan(d) Kaartleggingen

Volle-Maand-kaartlegging-uitjebewust

Elke maand op volle maan doe ik een Volle Maan(d) Kaartlegging om mensen, waaronder jij, te inspireren en inzicht te verschaffen.

Ik vraag dan kaarten voor de wereld en de mensheid en schrijf hierbij de boodschappen, die op dat moment en voor de aankomende maan(d) actueel zijn. Waar jij jouw focus op mag leggen, waar je mag groeien, waar je je bewust van mag ZIJN of worden.

Deze kaartlegging wordt altijd geïntroduceerd met een begeleidende tekst van wat er speelt op wereldtoneel.

Daarnaast ontvang je op volle maan(d) de gedekte en genummerde kaarten, waaruit je intuïtief een keuze mag maken.

De dag na de volle maan(d) ontvang je dan de gedraaide kaarten, zodat je kan zien welke je je gekozen hebt en ook de bijbehorende boodschappen.

Er staat een aantal voorbeelden online voor voorgaande kaartleggingen, zodat je een beter beeld krijgt. Je vindt ze hier.

Wanneer in 2023?
7 januari
5 februari
7 maart
6 april
5 mei
4 juni
3 juli
1 augustus (super maan)
31 augustus (super maan)
29 september
28 oktober
27 november
27 december

Wil jij meedoen?
Ik wil deze kaartlegging zo laagdrempelig mogelijk houden en daarom kun je naar draagkracht, dus op basis van jij vanuit jouw eerlijkheid kan missen, kiezen voor meerdere donatiebedragen.

Zo werkt het
1 Je meldt je aan via de button ‘aanmelden’ hieronder. Dan weet ik dat je mee wilt doen.
2 Je betaalt jouw bijdrage/donatie van € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 15,00 of een hoger bedrag naar keuze. (abonnement lees onderaan de pagina)

Dat kan op 2 manieren:

Optie 1
Je maakt het bedrag van jouw keuze handmatig (er is geen iDEAL) via jouw eigen bank direct bij aanmelding over op NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos met vermelding van Volle Maan.

Of

Optie 2
Je betaalt direct via Paypal/creditcard via de gele ‘doneren’ button hieronder:
Aanmelden

Kies altijd naar eer en geweten jouw supportbedrag volgens de Universele wet van Geven en Ontvangen, waarbij deze in balans is met de werkelijkheid.

Abonnement
Vind je het een gedoe om elke keer een bedrag te doneren? Kies er dan voor een abonnement, waarbij je als dank voor jouw commitment voordeel mag ervaren.

Doneer dan jouw bijdragebedrag voor 6 of 12 maanden in 1x.

Bijvoorbeeld: je kiest in het aanmeldformulier voor een bijdrage van € 7,00 (i.p.v. € 7,50 bij 1-malig meedoen) en je kiest een half jaar abonnement, dan doneer je € 7,00 x 6 = € 42,00.

NIET VERGETEN je aan te melden via de paarse button ‘aanmelden’… anders kan ik je niet mailen.

Doneren kan via overboeking op NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos met vermelding van 6 of 12 manen of via Paypal/creditcard:
Wat jouw keuze ook is: Op deze manier maak jij het mogelijk dat ik mijn werk kan blijven doen. Als jij meer kan missen, dan help je degenen, die het minder breed hebben dan jij ook mee te doen. Zo helpen we elkaar op veel grotere schaal en dat draagt bij aan de nieuwe wereld. Mijn dank is dan ook groot dat jij dit mogelijk maakt.

Andere behoeften?

Wil je liever een persoonlijke kaartlegging? Dat kan via de eenmalige kaartlegging of de 10-daagse kaartlegging

Wil je 7 dagen lang inspiratie, inzicht en handreikingen ontvangen? Doe dan mee met de 7-daagse kaartlegging.

Referenties:

22-04-16
Hoi Karen    Echt bizar hoe het klopt bij mij, had 2/4/6 gekozen Bij kaart 2 stromen de tranen van herkenning  Kaart 4 gister was opmerkelijk dat er veel duiven mijn aandacht vroegen Kaart 6 zegt mij nog meer de positiviteit in alles naar voren te halen (Heb mezelf jarenlang vernietigd van binnen anorexia)   Dank je wel Karen Liefs ❤️