Volle Maan(d) Kaartleggingen

Volle-Maand-kaartlegging-uitjebewust

Elke maand op volle maan doe ik een Volle Maan(d) Kaartlegging om mensen, waaronder jij, te inspireren en inzicht te verschaffen.

Ik vraag dan kaarten voor de wereld en de mensheid en schrijf hierbij de boodschappen, die op dat moment en voor de aankomende maan(d) actueel zijn. Waar jij jouw focus op mag leggen, waar je mag groeien, waar je je bewust van mag ZIJN of worden.

Deze kaartlegging wordt altijd geïntroduceerd met een begeleidende tekst van wat er speelt op wereldtoneel.

Daarnaast ontvang je op volle maan(d) de gedekte en genummerde kaarten, waaruit je intuïtief een keuze mag maken.

De dag na de volle maan(d) ontvang je dan de gedraaide kaarten, zodat je kan zien welke je je gekozen hebt en ook de bijbehorende boodschappen.

Data aankomende Volle Maan(d) Kaartleggingen
20 oktober
19 november
19 december

Wil jij meedoen?
Ik wil deze kaartlegging zo laagdrempelig mogelijk houden en daarom kun je naar draagkracht, dus op basis van jij vanuit jouw eerlijkheid kan missen, kiezen voor meerdere donatiebedragen. Je kunt je aanmelden op basis van een donatie van € 3,00, € 6,00, 9,00 of een hoger bedrag naar keuze per keer. Jouw donatie graag bij aanmelding direct overmaken op NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos met vermelding van Volle Maan of direct via Paypal/creditcard:
Aanmelden

Vind je het een gedoe om elke keer een bedrag te doneren? Kies er dan voor een abonnement voor een half of heel jaar. Doneer dan het totaalbedrag naar draagkracht voor 6 of 12 maanden in 1x. Doneren kan via overboeking op NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos met vermelding van 6 of 12 manen of via Paypal/creditcard:
Wat jouw keuze ook is: Op deze manier maak jij het mogelijk dat ik mijn werk kan blijven doen. Als jij meer kan missen, dan help je degenen, die het minder breed hebben dan jij ook mee te doen. Zo helpen we elkaar op veel grotere schaal en dat draagt bij aan de nieuwe wereld. Mijn dank is dan ook groot dat jij dit mogelijk maakt.

Andere behoeften?

Wil je liever een persoonlijke kaartlegging? Dat kan via de eenmalige kaartlegging of de 10-daagse kaartlegging

Wil je 7 dagen lang inspiratie, inzicht en handreikingen ontvangen? Doe dan mee met de 7-daagse kaartlegging voor € 10,50 per keer.