Contradictie in belangen als wakkerschutmiddel

20210910 update uitjebewust
Zie je de overeenkomst met de afbeeldingen, die van C gedeeld worden?
Zie je dat jij eenvoudig anders kan creëren, door de zaadjes weg te blazen?
Zie je het hart in de kern? Daar ligt de sleutel.
Image by Michael Schwarzenberger from Pixabay

Hoe lang nog? Hoe lang nog, voordat de mensheid zich niet meer laat meeslepen in de geslepen tegenstrijdige regels en maatregelen van hen, die het beste met ons voor zouden moeten hebben. Alles draait om belangen. Een duister netwerk, waarbij de poppetjes vaak niet anders kunnen bewegen dan ze doen. Waarom? Omdat er anders ergens aan touwtjes wordt getrokken, waardoor de bodem onder hun voeten verdwijnt en ze, misschien zelfs wel letterlijk, in een gat vallen. Het is altijd beter anderen in een gat te laten vallen, zodat je zelf overeind kunt blijven toch?

Och lieve mensheid, waar zijn we toch mee bezig? Zelfs al wordt er gezien, dan nog staan er veel te weinig op. Bij wie leggen we de verantwoordelijkheid voor ons leven eigenlijk neer? Bij anderen? Zullen we leren dat blind vertrouwen op anderen niet beter is dan luisteren naar jouw hart en innerlijke stem. Daar waar luid en duidelijk gecommuniceerd wordt dat er zoveel niet klopt.

Een Grand Prix in Nederland. Wow, té gek! Wat heeft hiervoor moeten wijken qua natuur? Koste wat het kost moest dit event doorgaan. Er is dan ook overal aan touwtjes getrokken, waardoor heel veel poppetjes aan het kortste eind hebben getrokken en Moeder Aarde ook. Ach, zij accepteert en kijkt met lede ogen naar wat de mensheid doet. Het liefst zou ze behoeden, maar ze laat de mensheid vrij om zelf te kiezen hoe het volgende hoofdstuk van haar bestaan eruit gaat zien. Gelukkig heeft het laten doorgaan van dit event ook iets positiefs bijgedragen. Heel veel mensen hebben sinds lange tijd weer blijdschap gevoeld en verbondenheid. Dat heeft, ondanks de keerzijde, toch een hele positieve invloed gehad. En ook dat was nodig, van het dit energetische veld kon best een oppepper gebruiken.  

Verstrengeling

Als het allemaal zo gevaarlijk is en als de bevolking zich aan strikte regels moet houden, zoals bijvoorbeeld maximaal 50 personen bij een event, hoe kan er dan wel toestemming gegeven worden voor een event, waar 70.000 mensen zijn samen gekomen? Hoe kan dit verantwoord worden, gezien alle maatregelen die van kracht zijn? Hoe kunnen zoveel mensen, die aan de ene kant ‘klakkeloos’ alles wat opgelegd wordt volgen en aan de andere kant gezellig samen op de tribune kruipen? Hoe kan een bevolking zien wat er gebeurt, maar verder in de zombiestand blijven staan?

Het wordt met de tijd steeds doorzichtiger. Daar waar gekoppelde belangen om het ego van velen, en ja zelfs het ego dat aan Nederland kleeft om het kikkerland ‘op de kaart’ te zetten, te strelen of waar belangen uitgedrukt in geld/economie belangrijker lijken te zijn dan het waarborgen van de gezondheid van de bevolking (ook de staalgigant en andere zwaar vervuilende bedrijven die de omgeving ziek maken), slaat de balans ineens naar de andere kant door en wordt de ‘gezondheid’ van de bevolking ondergeschikt. Net zoals er een vrijbrief was om jongeren te laten dansen. Men is bereid ‘te offeren’ als andere belangen zwaarder wegen. Er zullen weer excuses komen dat het nooit de bedoeling was, terwijl vooraf gewoon bekend was dat het zo zou lopen. Mosterd na de maaltijd. En wij, mensen, eten die gewoon op. Slikken het als een zoete lekkernij bij de koffie weg. Pittig.

Ook hier heeft de mens een eigen verantwoordelijkheid te nemen, want de kaartjes zijn verkocht. Wat heb je als mens bijgedragen als je hier geweest bent? Was het het plezier wel waard? Velen zullen zeggen ja. Dat laat zo goed zien hoever velen nog van bewust met de aarde omgaan af staan. Wellicht is dat ook gewoon de bedoeling. Men leert immers door te ervaren…

Wat zet men al dan niet op het spel?

Draagt het laten bijeenkomen van heel veel mensen in een korte periode (denk aan carnaval 2020) bij aan het opbouwen van een nieuw debacle? Zodra uit cijfers begint te blijken dat het ‘toch niet zo slim was’ om zovelen, zelfs in de buitenlucht, te laten samenkomen, is er nieuwe voeding voor het energetische angstveld waar zo handig op geteerd kan worden. Hoe eenvoudig is het om paniek te laten uitbreken dat jouw buurman op de tribune ‘het’ toch had en jij daardoor in angst schiet en in twijfel over de eventuele mogelijkheid dat jij het nu ook hebt.

Dit virus lust wel pap van deze lage energetische frequenties. Dus als jij angst ingang geeft in jouw energetische wezen, dan is de kans dat ‘het aanhaakt’ veel groter. Geweldig om het energetische angstveld nog groter te laten groeien en hierdoor de vrijbrief om vanuit angst te regeren en de volgende ‘blijf thuis’ te creëren.

Willen we dit eigenlijk wel? Lief mens, het is allemaal aan jou. Als je voedt, op welke manier en in welke vorm dan ook, wat in het grote marionettenspel op stapel staat, dan gaan we niet van A naar Beter, maar van Delta naar Ypsilon. Wat de mensheid ook zal bedenken als kunstmatige preventie, het zal niemand beschermen in de mate waarop dat gecommuniceerd wordt. Waarom? Een virus muteert. Elk kunstmatig redmiddel loopt hierdoor altijd achter de feiten aan en zal nooit 100% bescherming kúnnen bieden.

Dat weet elke viroloog. Alleen hopen deze mensen oprecht, en er mag hen dan ook niets aangerekend worden, de mensheid te redden naar hun beste weten en kunnen, gebaseerd op wetenschap. Al kunnen ze niet overzien wat de gevolgen zijn van welke nieuwe variant dan ook, want die zal altijd onvoorspelbaar zijn. Evenmin het effect daarvan op het reeds geïnjecteerde menselijk lichaam. Niemand, echt niemand kan dit overzien en het is gevaarlijk spel om te geloven dat ‘het allemaal geen kwaad kan’ om in te grijpen in het natuurlijke ZIJN van een mens.

Wat de mensheid mag leren, is dat de focus beter gelegd zou kunnen worden op de oorzaak van het ontstaan van deze wereldwijde situatie en daar aan de basis constructief beginnen met herstel. Wat nu gebeurt is het principe van pleisters plakken op open wonden, die niet de genezing brengen, die, hoe goed ook bedoeld, wordt verwacht (verwachtingen zijn enge dingen, lees de boodschap van de mot (nog) eens).

Er mag een ommekeer komen. Dit virus laat zich niet verdwijnselen door dingen, die alleen door het hoofd bedacht zijn. Er wordt een vergaande samenwerking gevraagd, waarbij de focus op natuurlijke weerstand uiteindelijk het allerbelangrijkste blijkt te zijn. Individuele natuurlijke immuniteit in samenspel met het inzetten van het individuele bewustZIJN is namelijk alles te slim af. Daar kan geen hoofd bij en ook niets wat uit de koker van welk hoofd dan ook komt.

Grote zorgen in de zorg.
Waar is de menselijkheid waar eenieder, die werkt in de zorg vanuit zijn of haar hart heeft gekozen? Toen er geen vaccin was, hielpen zorgverleners onvoorwaardelijk gehuld in beschermingsmiddelen, waarbij er geen enkele twijfel was of het voldoende of afdoende was. Er werd gewoon voor patiënten en/of cliënten zorggedragen. Zonder vragen, zonder twijfels.

Nu staan zorgverleners op het punt om uitgesloten te worden van hetgeen ze met liefde doen en ook al voorheen deden, zonder dat er vragen gesteld werden. Wanneer gaan deze mensen op staan? Het is toch eigenlijk wel mooi geweest zo? Het voorgaande lezend is de vraag waarom de zorg, in welke vorm of laag dan ook, inzage wil in wie wel of niet geprikt is. Het zijn databases waarin vastgelegd wordt wie wel en wie niet. De creatie van een exclusieve in plaats van een inclusieve samenleving. Het is de omgekeerde wereld.

Koste wat het kost moet men weten wie wel en wie niet. Vanuit angst en het niet nemen van de eigen verantwoordelijkheid vinden besturen en bestuurders ineens dat ze hierin mee moeten gaan? Waarom gaan zij niet achter hun mensen staan, omdat ze vanuit menselijkheid, daar waar de zorg om en op zou horen te draaien, belangrijk en waardevol zijn. Omdat elke medewerker zich onvoorwaardelijk inzet om mensen te helpen en waarbij alle eerder getroffen maatregelen reeds effectief bleken te zijn.

Elke zorginstelling, die probeert de privacy van welk mens dan ook te schenden, zou zich vanuit hun eed mogen schamen. Het weten van wel of niet heeft namelijk helemaal geen toegevoegde waarde op het wel of niet ‘zorgeloos’ kunnen verlenen van zorg. Er is geen gevaar. Dat was er voorheen niet en daar is helemaal niets aan veranderd.

Toch wordt gepulkt aan het vrijgeven van de privacy. Kan het niet rechtstreeks, dan maar via een omweg. De Arboarts komt in beeld. Die heeft geheimhoudingsplicht, althans dat wordt gecommuniceerd. Maar een Arboarts kan gewoon al jouw gegevens op een juridisch legale manier delen met welke werkgever dan ook. Alleen zullen er bij jouw werkgever geen ‘bestanden uit naam van jouw werkgever’ van te vinden zijn. Zo is het volkomen ‘legaal’ om jouw privacy te schenden.

Wat gebeurt er als een werkgever weet wie wel en wie niet, terwijl hij dit niet kán weten?  Er zal aan jouw touwtjes getrokken worden om je te dwingen: werk op niveau of een bijbaantje of misschien zelfs geen werk meer. Wanneer staan alle collega’s, die vanuit hun ziel met passie voor de zorg gekozen hebben, met of zonder, op en scharen zich achter elkaar in plaats van bang te zijn voor restricties?

Oktober

Wat staat er onder punt 2.5 van dit hoofdstuk? Inmiddels sijpelt in alle dimensievelden door dat er in oktober een mogelijk keerpunt komt. Naar welke kant zal de weegschaal doorslaan? Dat is helemaal aan jou!

Wat wel bekend is, en dat is jaarlijks terugkerend. In de herfst zijn mensen vatbaarder voor griep (behalve als ze een sterk eigen immuunsysteem hebben, dan krijgt de griep geen grip). Dat is normaal bij de overgang van zomer naar herfst. Je kleedt je net even nog te zomers op het moment dat het eigenlijk net iets te koud is en hup, je hebt een verkoudheidsvirusje te pakken.

Laat je niet bang maken. Angst is waarop dit virus aanhaakt. Het energetische angstveld wordt nu al gevoed, door hen die ‘bang’ zijn voor wat gaat komen. Wat nou als er helemaal niets komt? Of in ieder geval niet wat men nu probeert te laten landen op aarde.

Loslaten

Lief mens, er is maar 1 ding belangrijk op dit moment en dat is dat jij dat hele oktober loslaat. Op het moment dat er in de media of waar dan ook, in welke vorm of door wie dan ook gedeeld wordt dat er weer een ‘golf verwacht wordt’, en zoals je weet inmiddels zijn verwachtingen gevaarlijke dingen, voed dit dan op geen enkele wijze. Denk niet, schrijf niet, spreek niet, luister niet naar wat geprobeerd wordt te creëren. Op het moment dat je dit wel doet en zelfs actief gaat delen hierover, dan draag je bij aan de manifestatie (het werkelijkheid worden) van deze volgende ‘golf’.

Waar je beter op kunt focussen is welke golf jij wel wilt dat snel, en wellicht wel in oktober of niet, manifesteert. Een mensheid, die liefde en zorg voor de aarde ineens veel belangrijker vindt dan al het andere. Een mensheid, die opstaat voor zichZELF, maar niet vanuit een egoïstisch belang of angst en woede of andere lage energetische frequentie emoties. Een mensheid die anderen onvoorwaardelijk respecteert, welke waarheid deze mens ook aanhangt. Dat er in harmonie wordt samengeleefd met alles wat leeft. Zelfs met het kleinste micro-organisme dat zich op deze planeet bevindt.

Schuif aan de kant wanneer creatie van angst, paniek, bang zijn voor probeert bij jou ‘binnen te komen’ op welke manier dan ook. Deel alleen mooi, goed, gezond, beter. Jouw energetische kracht is immens! De gevolgen daarvan ook, dus kies, lief mens. Wat wil jij dat manifesteert? Richt je dan ook zuiver en alleen daarop…

Heeft deze tekst jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van dit soort artikelen. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Mocht de tekst je antwoorden/inspiratie geven en je vindt dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook op basis van een donatie. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos of doneer direct via PayPal/creditcard:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *