Virus versus vaccinaties

Waarom de QR-code en 2G besmettingen oplevert

Er zijn zoveel mensen, die dachten (hoofd) dat ze gevrijwaard waren met vaccinatie. Nu blijkt, zoals eerder aangekondigd in eerdere artikelen, dat dat niet zo is. Dat is niet verzonnen, het is een feit. Dit inzicht, 7 pagina’s, geeft jou inzicht, inclusief model, over de werking van virussen, over wat er zich ontwikkelt en wat we daar aan kunnen doen.

Het hele inzicht lezen?

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Vraag jouw wachtwoord aan en lees het hele artikel

Mijn inzichten zijn niet gratis. Het is mijn werk. Er mag een nieuwe wereld ontstaan op basis van geven en ontvangen, zodat alles universeel in balans blijft en dat is anders dan je wellicht gewend bent. Ook hier zit een stukje bewustZIJN op. Daarom vraag ik op basis van jouw draagkracht en eer en geweten een bijdrage van € 3,00, € 6,00, € 9,00 of een hoger bedrag. Op die manier help jij degenen, die minder draagkrachtig zijn, om te kunnen ontvangen, en kan ik mijn mooie werk om de mensheid bewust te maken, te inspireren en te laten groeien blijven doen.

Vul het formulier in via ‘Aanmelden’ onder vermelding van VVV en je ontvangt, na ontvangst van jouw bijdrage, het wachtwoord.

Aanmelden

Je kunt op 2 manieren bijdragen. 1 via het rekeningnummer in het aanmeldformulier en 2 via PayPal/creditcard hieronder (vergeet niet het aanmeldformulier in te vullen anders kan ik je niet mailen):

Wil jij weten hoe dierlijk jij eigenlijk eet en/of wat jij eet wel energetisch met jouw ZIJN resoneert? Vraag een Energetisch Voedingswaarde Advies aan.

Als je wilt weten wat jij kan doen voor jeZELF om gezonder en beter in balans te komen, dan is de Levensstijlgids iets voor jou.

Heb je klachten, al dan niet van het virus, neem contact op voor een consult. Jouw lichaam probeert je wat duidelijk te maken en waarschijnlijk lukt het jou niet om de vinger op de zere plek te leggen. Als je je bewust wordt van de onderliggende kern, dan kun je hieraan werken zonder wat voor medicatie dan ook.

Weten hoe we tot een gezondere wereld kunnen komen, waar vanuit respect en harmonie met alles wat leeft geleefd wordt? Bestel dan Levensstijlgids II en/of Hoe waardevol is jouw leven?

Als je positieve inspiratie nodig hebt, die jou liefdevol inzicht geeft, kies dan voor 1 van mijn kaartleggingen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van actuele inzichten en inspiratie ontvangen? Word dan mijn supporter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *