Contactformulier  Let op: Bij een bestelling moet je VOORAF betalen. Je ontvangt hiervoor van mij een mail. Na ontvangst van jouw betaling worden de boeken naar je opgestuurd. (Ik moet dit helaas vermelden, omdat er mensen zijn, die bestellen, maar als ze moeten betalen, annuleren of niet meer reageren. Dat kost mij een hoop tijd en energie, die ik veel beter kan inzetten voor een mooiere wereld.)

  Vul hier jouw adresgegevens in:  Wil jij ook mijn werk steunen, zodat ik inzichten, Boodschappen van Dieren, boeken en allerlei andere artikelen kan blijven schrijven en delen? Wil je daarnaast extra inspiratie ontvangen en op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Word dan mijn supporter vanaf € 1,50 per maand en ontvang de Boodschappenbrief? Aanmelden kan hier.

  Ik meld mij voor nu alleen aan voor de eenvoudige nieuwsbrief met meldingen van nieuwe artikelen en op stapel staande activiteiten.

  Jouw gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor de diensten van Uitjebewust.

  LET OP: IK REAGEER ALTIJD SNEL OP JOUW BERICHT, HEB JE GEEN REACTIE BINNEN 2 DAGEN, CHECK DAN EVEN JOUW SPAM. IK VRAAG JOUW TELEFOONNUMMER, OMDAT IK JE DAN ALTIJD OP EEN ANDERE MANIER KAN BEREIKEN, MOCHT DAT NODIG ZIJN.