Nieuwe Maan in Weegschaal met zonsverduistering

Aanstaande zaterdag is het weer zover: de start van een nieuwe 7-daagse Inzicht Reis m.b.v. kaarten. Vanuit mijn eenheidsbewustZIJN zal ik 7-dagen lang kaarten vragen voor de groep mensen, die deelneemt om zo weer inzichten en inspiratie te delen.

Op 14 oktober vindt tevens een ringvormige zonsverduistering plaats rond 20:25 uur MEZT. In onze streken is deze eclips niet zichtbaar, maar dat maakt ook eigenlijk helemaal niet uit.

Ver voor onze tijd hechtten volken als de indianen, Inca’s en Maya’s reeds grote waarde aan gebeurtenissen zoals deze. Dat was niet voor niets zo en het kondigt ook nu verandering/transformatie aan. Het is aan ons mensheid om deze vrijkomende energieën op een positieve manier in te zetten voor een beter geheel. 

Na duister volgt altijd licht. Ook bij een verduistering, waarbij je misschien het ‘O jee’ gevoel kan krijgen. Maar niets is minder waar. Het is juist het ‘jippie’ gevoel dat bij je mag landen. Een nieuwe cyclus. Zowel op het wereldtoneel als misschien wel iets nieuws in jouw leven. Het kan iets groots of kleins zijn, dat maakt niet uit, maar het heeft in ieder geval te maken met ‘nieuw’ dat jouw leven binnentreedt. Een idee, een inzicht, helderheid, nieuwe groei, een relatie, nieuwe job, nieuwe energie, nieuwe manieren van doen, enz.

Het teken weegschaal is ook interessant in deze context. Hoeveel moet je eigenlijk nog wikken en wegen? Zou je niet eens gewoon onderweg gaan? En daar waar nodig de balans op jouw weegschaal bijstellen mocht deze aan de ene of de andere kant doorbuigen?

Lief mens, alles is continu in beweging. Doe hoe vastomlijnd jij alles misschien EERST wilt hebben, dat is nooit wat werkelijkheid wordt. Gewoon omdat er altijd variabelen zijn. Die kunnen vanzelfsprekend ook iets veel leukers, mooiers en/of beters tot resultaat hebben, dus door je vast te houden aan dat vastomlijnde beperk je misschien wel een nog veel beter resultaat. Het is de kunst ‘onderweg’ met die variabelen/wat zich aandient om te leren/kunnen gaan en daarvoor is jouw weegschaaltje van ZELF in balans blijven het belangrijkste.

Wil je aankomende zaterdag meedoen en samen ‘op reis’ gaan?

Meld je dan hier aan

Ik heb er in ieder geval nu alweer zin in!!!

Liefdevolle groet,

Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *