Ontmoeting: Edelhert van licht

Een bijzondere ontmoeting: het Edelhert van Licht

Daar sta je. Met jouw gewei in vol ornaat. Ik zie jou niet, maar neem je wel waar. Je bent al vaker op mijn pad geweest of op dat van iemand anders, waardoor je ook aan mij je kenbaar maakte. Guide light en beschermer van het bos. Het edelhert volledig van stralend wit licht. Een overweldigende liefdevolheid dat is het enige dat je bij dit wezen kan ervaren. Het is een mythisch schepsel dat geen aardse vorm aan heeft genomen, maar wel degelijk bestaat. En dan voel je je zo gezegend. Is dit mooie energetische wezen ook wel eens op jouw pad geweest?

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Vraag jouw wachtwoord aan en lees het hele artikel

Mijn inzichten zijn niet gratis. Het is mijn werk. Er mag een nieuwe wereld ontstaan op basis van geven en ontvangen, zodat alles universeel in balans blijft en dat is anders dan je wellicht gewend bent. Ook hier zit een stukje bewustZIJN op. Daarom vraag ik op basis van jouw draagkracht en eer en geweten een bijdrage van € 3,00, € 6,00, € 9,00 of een hoger bedrag naar keuze. Op die manier help jij degenen, die minder draagkrachtig zijn, om te kunnen ontvangen, en kan ik mijn mooie werk om de mensheid bewust te maken, te inspireren en te laten groeien blijven doen.

Vul het formulier in via ‘Aanmelden’ onder vermelding van Edelhert Licht en je ontvangt het wachtwoord.

Aanmelden

Je kunt jouw donatie doen door direct over te schrijven op NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos en jouw email op te geven door te klikken op de aanmeldbutton.

Of te betalen via PayPal/creditcard

Wil je vrij toegang tot de artikelen? Word dan mijn supporter en meld je aan voor de Boodschappenbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *