Natuurlezen

Energetisch inzoomen op de natuur en alles wat daarmee te maken heeft.

Heb jij een probleem met jouw tuin, planten, bomen, (plagen van) dieren, grond waar niets groeit, enz, dan kan ik voor je inzoomen wat er aan de hand is en wat hier de mogelijke oorzaak van is.

Wil je een voedselbos aanleggen of een moestuin? Dan kan inzoomen heel verhelderend werken. Wat heeft Moeder Aarde nodig om jouw land succesvol tot bloei te laten komen?

Sta je op het punt om een stuk grond te kopen of een huis, dan is het handig als je niet alleen wat jij in het NU waarneemt (hoofd en gevoel), maar ook op energetisch gebied, in kaart hebt gebracht, voordat je een besluit neemt.

Dit werkt ook voor huizen waar bijvoorbeeld onverklaarbare lekkage is, waar je voelt dat er iets niet klopt, maar je er je vinger niet op kan leggen, dieren die zich vreemd gedragen en bijvoorbeeld niet op stukken weiland willen lopen of dingen mijden.

Op energetisch niveau is dan vaak de oorzaak te vinden.

Hoe werkt het?
Ik heb de gave om op afstand IN materie te kunnen ‘inloggen’ en zo tot antwoorden te komen. Als natuurlezer en vanuit eenheidsbewustzijn werk ik daarbij samen met de natuur. Maar het kan ook een gebouw, een dier, een stuk grond of een mens zijn. Ik hoef daarom niet ter plaatse te komen.

Weet je je geen raad? Hebben reguliere doktoren, meetapparatuur, andere specialisten geen antwoorden? Dan kan ik voor jou energetisch naar het onderliggende kijken.

Vergoeding:
€ 75,00 incl. 21% btw.

PS:
Wat ik niet doe: vermiste huisdieren opsporen. Maar daar heb ik in mijn netwerk weer connecties voor, die jou in zo’n geval verder kunnen helpen.

Aanmelden

Referenties

Onderwerp: kat vertoont afwijkend gedrag, eet slecht en plast naast de bak
Ik werd heel erg geraakt door wat je mailde ; je schouwen. Wohhw.
Tineke

Onderwerp: Lekkage in een huis dat ik heb gekocht, waarover ik een besluit moet nemen….
Hoi Karen, ik wil je bedanken en laten weten dat ik dat huis gelukkig niet heb gekocht. Het was een enorm gedoe, maar ik ben er vanaf. 

Ingeborg uit Canada