Kaartlegging

Heb jij behoefte aan inzicht door middel van een kaartlegging?

Ik werk op afstand.

Je kunt een vraag stellen voor een kaartlegging, maar het kan ook zo zijn dat je meer een algemeen inzicht wenst. Een vraag is dus niet perse nodig.

Ik werk met diverse kaartensets en kies de kaartenset waarvan ik het gevoel heb dat die jou wat te vertellen heeft.

Aan de hand van jouw voor- en achternaam en geboortedatum vraag ik om een persoonlijk inzicht voor jou. Het aantal kaarten is afhankelijk van wat op dat moment voor jou van toepassing is.

Ik maak een foto van de kaarten die ik voor jouw heb gekregen en mail je deze samen met het inzicht dat daarbij hoort.

Kaarten tijdens een persoonlijk consult
Kaarten hebben soms bij een persoonlijk consult ook een toegevoegde waarde. Als dat zo is, dan komt dat vanzelf naar boven tijdens onze ontmoeting of telefoongesprek.

Een persoonlijk consult kan ook bestaan uit alleen een kaartlegging. Als je hiervan gebruik wenst te maken, meld je dan aan voor een persoonlijk consult en vermeld dat je graag een kaartlegging wenst in een persoonlijk consult.

Kosten: € 70,00 per legging.

Aanmelden

REFERENTIES
Heel hartelijk dank voor deze mooie kaartlegging en toelichting. Daar kan ik zeker iets mee. Heel hartelijk dank. Ik voel dat het me raakt.
Lieve groet,
Sandy

Dankjewel voor deze mooie kaartlegging … resoneert precies met waar ik momenteel heel bewust mee bezig ben. En met mij velen, denk ik. Jouw teksten geven mij telkens weer een nóg dieper vertrouwen en een dansende lichtheid, waar ik heel blij van word.  
Namasté, Anna

Ontzettend bedankt voor je prachtige Reading. Zo raak op zoveel vlakken en levels. Ik ga mijn tijd voor inkeer goed gebruiken en aan de grote schoonmaak. Innerlijk. Ik wens je een fijne dag toe. 
Hartegroet, Anita