De zwaluw

de zwaluw uitjebewust

Heb jij het gevoel dat je het liefst alles over boord wilt gooien en een frisse nieuwe start wilt maken. Een start waarbij jij gewoon JIJ bent? Helemaal in balans, zonder je ook maar iets aan te trekken van wat andere denken of van je vinden? Dat je het gevoel hebt dat je eindelijk alle ballast wilt loslaten. Niet alleen emotioneel, maar ook in je dagelijkse leven. Los van alles en vrij om helemaal te ZIJN…

Dat is allemaal heel goed mogelijk, want deze tijd staat in het teken van transformatie. Verandering op alle fronten en dat kan best heftig zijn. Vlam in de pan binnen relaties, op je werk, in de omgang met kinderen of met jouw ouders. Het klopt allemaal. De planeten, de zon en de maan laten hun bijzonderste verschijningsvormen en samenspel zien al zien de laatste jaren. Dat betekent dat op grote schaal mensen wakker worden. Zich ineens willen gaan inzetten voor de mensheid, de planeet en het dierenrijk. Je vraagt je af wat je al die jaren nou eigenlijk gedaan hebt dat echt een bijdrage heeft geleverd aan het grote geheel.

Doorslaan
In jouw omgeving kun je zien dat ook veel mensen op dit moment doorslaan. De weg kwijtraken. Niet meer weten wie ze zijn en wat ze hier doen. Zij kunnen niet omgaan met de hoge piekenergieën en raken daardoor verwart. Zij worden de speelbal tussen licht en donker. Iedereen krijgt te maken met het oplossen van diepliggende trauma’s en onopgelost karma. Vaak manifesteert dit zich in lichamelijke klachten of ziekte. Niet dat dat nou zo leuk is, maar het is nodig dit op te lossen, diep in jezelf te kijken en de durven zien waar jij nog dingen mag wegwerken. Dat kun je dan zien als een tegenslag, want je was net zo lekker op weg, maar zie het eerder als de voorwaarde voor groei. Wat je loslaat, schept ruimte en die ruimte mag jij dan weer gebruiken om vooruit te komen. Hoe mooi is dat?

Verharding van de maatschappij
Op het wereldtoneel is het al een tijdje bal. Dat loopt parallel met de planeetstanden. Steeds meer narigheid komt aan het licht. Krampachtig houden machthebbers hun teugels vast nu hun koetsen steeds meer gaan hellen en uit de bocht dreigen te vliegen. Snel worden kunstmatige ingrepen verzonnen om alles in het gareel te houden, maar de zwaartekracht van Moeder Aarde is sterker. Eenmaal hellend hoeft er nog maar 1 bocht op te doemen en het hele spulletje dondert in elkaar. Dat brengt onrust met zich mee, maar lief mens, het creëert ook ruimte voor vernieuwing. Het besef dat de mensheid het zo niet meer wil, het anders moet en ook kan.

Go with te flow
De zwaluw vliegt daar waar de luchtstroom het meest voedselrijk is. Afhankelijk van de luchtdruk vliegen insecten hoger of lager in de atmosfeer. De zwaluw laat zich hierdoor leiden en weet daardoor exact waar hij de juiste voedingsbodem aantreft die zijn voortbestaan en dat van zijn kroost garandeert. Het advies voor jou is: ‘go with the flow’.

Laat je meevoeren door het moment, geniet van elke minuut, maak je geen zorgen over morgen, want morgen is de atmosfeer toch weer anders en daar kun je vandaag niet op anticiperen. Kijk om je heen, geniet van wolkenformaties, de natuur en de liefde van en voor mensen en dieren om je heen. Let op ‘toevalligheden’, die ‘natuurlijk’ helemaal niet toevallig zijn. (tijden, getallen, dieren die gek doen, op rare plaatsen tevoorschijn komen of die je opzoeken). Zoek naar de betekenissen als je ze niet kunt invoelen. Er liggen boodschappen op jou te wachten. Je hoeft ze alleen maar op te merken en je zult zien hoe merkwaardig dit jou verder gaat helpen…

1 zwaluw maakt nog geen zomer
Lief mens, als je door de prachtige energieën meer op het bewustzijnspad bent beland, koester dat dan. Wees dankbaar voor elke ontwikkeling die je doormaakt. Hoe groot of klein deze ook is. Je ontwikkelt je altijd volgens de universele wetten en die bepalen hoe groot of klein jouw stappen mogen zijn. Hoe meer jij je focust op jouw ZIJN hoe meer ingenomen de lichtenergieën zullen zijn. Hoe meer jij tijd neemt om in stilte te luisteren en af te stemmen met jouw hogere zelf, hoe meer jij in balans komt.

Besef dat alles zich op het juiste moment zal manifesteren. Misschien heb jij nog een issue met ‘geduld’, dan word je op de proef gesteld in deze. Heb vertrouwen, lief mens, dat er zich ook voor jou een prachtig pad zal ontvouwen. Verbrand dus niet al je schepen achter je voordat de tijd daar is, want 1 zwaluw maakt nog geen zomer.

Heb jij iets aan deze tekst gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Support mij dan met een bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos of doneer direct via PayPal/creditcard:

Meer Boodschappen van Dieren? Bestel het boek.

Wil je meer weten over energetisch gezond eten én leven? Lees dan Levensstijlgids I How to survive as HSP’er en Levensstijlgids II Hoe gezond is jouw basis?

Meer inzicht op de illusie van de wereld van vandaag en jouw rol daarin? Hoe waardevol ben jij? helpt je erbij.

Zijn er terugkerende thema’s in jouw leven? Die zijn er niet voor niets. Wil je daar meer inzicht op, lees dan Het Karmisch Integratie Model & De kracht van Creatie, waardoor je niet alleen inzicht krijgt, maar ook hoe je aan de slag kan om ‘cirkels’ te doorbreken en te helen. Niet alleen voor jou, maar ook voor een ieder, die voor jouw was en na jou komt.

Behoefte aan inzicht? Laten we dan tijdens een consult licht op jouw situatie schijnen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, inzichten en inspiratie ontvangen? Word mijn supporter en ontvang de Boodschappenbrief.

4 antwoorden op “De zwaluw”

  1. Veel dank voor de prachtige treffende omschrijving van de zwaluw. Hij resoneerde heel erg en heb hem ook uitgeprint om af en toe dieper in te laten zinken. Heb als dank een kleine bijdrage gestuurd.

  2. Beste lezer,

    was onder de indruk na ontmoeting met een zwaluw.
    Heb de betekenis opgezocht op uw pagina en die was zo accuraat dat ik hem afgedrukt heb zodat ik deze geregeld kan lezen om dieper te laten doorkomen. Verder stuur ik u een bijdrage in de hoop dat u uw werk kan verderzetten… Hartelijk dank…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *