Uit je bewust

Bewust ZIJN is de sleutel om erachter te komen wie jij nou écht bent. En dan heb ik het niet over je slechte en goede eigenschappen of wat je nu in je leven doet en al de meningen die je hebt. Wie je écht bent, komt niet uit je hoofd, niet uit wat anderen denken of vinden, maar gewoon helemaal vanuit je hart. Uit je bewust(zijn) dus. Dat is het échte ‘weten’!

Logo

spiraal Uit je bewust
Spiraal

De spiraal is de meest voorkomende vorm in de natuur en is vanuit de oudheid een spiritueel symbool van groei en evolutie. Spiralen komen in de natuur voor in schelpen, het heelal, dna, draaikolken enz. De menselijke geschiedenis van de vorm gaat terug tot de oude Kelten en Grieken. In twee dimensies, is een spiraal een boog die om een vast punt draait  met een constante toenemende of afnemende afstand tot dat punt. Dus de spiraal representeert de vooruitgang van het leven als het weg draait van het middelpunt,  of een terugkeer naar het centrum van creatie in de ander richting. In het laatst genoemde aspect belichaamt het een doolhof dat leidt tot het geestelijk centrum. Het is een symbool van kracht en toonbeeld van onderliggende creatie van evolutie en zelftransformatie.

 

De spiralen in het logo stellen de spiralen voor die we tegen komen in het leven. Soms opwaarts, soms neerwaarts. Hoe creëer je een spiraal die alleen omhoog cirkelt? En als je in een neerwaartse spiraal zit, hoe draai je die dan om? In welke spiraal zit jij?

Het logo laat jou als kern zien (rode stip van vlees en bloed). Jij hebt de volle mogelijkheid om kleurrijk te zijn. De spiralen symboliseren dat wij als mens onlosmakelijk verbonden zijn met enerzijds het universum (paars) en anderzijds met de aarde (groen). Als je je opent voor het universum en tegelijkertijd met je benen stevig op de aarde blijft staan, breng je een bijzondere verbinding tot stand.

Lemniscaat

De omtrek van het logo vormt de ‘Lemniscaat’. Het teken van oneindigheid. En jij mag daar als ‘molecuul’ van het grote geheel een bijdrage aan leveren. Hoe mooi is dat?

Het leven is een spiraal die jou centraal zet en jouw alle mogelijkheden biedt om te creëren wat jij wilt. Alleen zijn we de verbinding met ons ‘zelf’ vaak verloren en laten we ons leiden of beter gezegd afleiden van dat wat wezenlijk van belang is. Daardoor raken we uit balans, lopen zaken niet zoals ze moeten, komen er allerlei kwalen of ziektes om de hoek kijken, lopen relaties stuk of klanten weg.

Doelen
• Jouw bewustzijn vergroten om je meer te laten ZIJN
• Ondersteuning en inzicht bieden bij jouw zoektocht
• Verbindingen tussen gelijkstemden tot stand brengen
• Jouw kennis te laten maken of jouw kennis uitbreiden met wat er ‘nog meer’ is