Vakantie in Frankrijk

Terug naar de natuur

Behoefte aan vakantie? Of andere behoeften, zoals bewuster leven? Heb jij continu onrust in jouw lijf? Last van kwalen? Draait jouw hoofd overuren? Slaap je niet al te best? Heb je behoefte aan een weekje (of meer) terugschakelen, ontkoppelen en landen in jeZELF? Wil je ervaren dat leven ook anders kan?

Kom dan in Frankrijk vertoeven op een magische, vrijwel stralingsvrije, plek waar je je kunt verwonderen over de schitterende uitzichten en zonsondergangen. Waar je kunt genieten van de authentieke rust van het platteland. Daar waar de kippen lekker los rondscharrelen, fruit aan de struiken groeit, de biologische groenten- en kruidentuin in aanwas is en waar duurzaamheid en samenleven met de natuur gewoon is.

Frankrijk-St-Lary-uitjebewust reconnect week

Welkom in Zuid-Frankrijk ongeveer 65 km van Lourdes en Toulouse boven op een heuvel in ‘the middel of nowhere’ waar je 7 nachten zal logeren met spectaculair uitzichten en zonsondergangen op het platteland en de Pyreneeën. Er zijn twee ruime terrassen, een zwembad (vanaf mei) en een ruime tuin met fijne plekjes, die je uitnodigen om van de rust, ruimte en alles wat leeft te genieten.

Het huis is geschikt voor maximaal 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers. 2 2-persoons en 1 kamer met stapelbed. Het heeft een ruime living met open keuken met alle voorzieningen en een grote vrijstaande eettafel . Vanuit de keuken kom je op het dakterras dat zich over de hele lengte van de woning uitstrekt. Bij de entree bevindt zich het andere terras, zie foto hieronder.

Ik leef samen met de natuur vanuit respect voor alles wat leeft. Er wordt zorgzaam omgegaan met wat onze huidige tijd ons te bieden heeft, zoals water en energie. Zo min mogelijk verspilling, vervuiling en belasting van de omgeving. Zo veel mogelijk circulair. Vrijwel alles is biologisch en ecologisch verantwoord van kippenvoer tot schoonmaakmiddel. Simpelweg, om alles hier op een zo hoog mogelijke energetische frequentie te brengen en te houden, met een zo laag mogelijke footprint.

Wil jij dit alles ook ervaren en misschien wel meer?

Dan ben je van harte welkom!

Kies hoe je wilt verblijven:

Tijdens jouw weekje even ‘los van alles’, kun je kiezen hoe je wilt verblijven en daarop aanvullen extra’s boeken wat betreft verzorging en begeleiding.

Huur woning

Je huurt het huis, zorgt zelf voor maaltijden en doet verder gewoon lekker jouw ding.

7 nachten, aankomst zaterdag na 16.00 uur, vertrek zaterdag voor 11 uur.
Andere aankomst en vertrekdagen in overleg.

Inbegrepen:
beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak.

Exclusief:

  • Energieverbruik. Op basis van ‘de gebruiker betaalt’ worden aan het eind van jouw verblijf de kosten voor energie in rekening gebracht. Deze zijn contant te voldoen aan het einde van jouw verblijf op basis van de dagprijs.
  • Borg van € 50,00. Deze krijg je natuurlijk helemaal of deels terug aan het eind van jouw verblijf.

Vergoedingen

Prijs: € 720,00 per week

Extra’s

Wat de pot schaft

Schuif lekker aan en laten we mooie verhalen delen en herinneringen maken. Ik kook voor jou/jullie op basis van biologisch en vegetarisch en je hoeft de afwas niet te doen.

Vergoeding: € 18,00 per per persoon per maaltijd inclusief water en 1 glas biologische wijn.

Persoonlijk inzicht en/of Kaartlegging

€ 60,00 per consult of kaartlegging. Dit is een speciale prijs, omdat je hier al komt verblijven, gun ik je die van harte.

Exclusief verblijven inclusief een week ontwikkeling & begeleiding

Er is ook een exclusief pakket beschikbaar, waarbij je 1 week 1 op 1 begeleiding van mij krijgt. Er zijn dan geen andere gasten.

Je wordt compleet verzorgt en ontvangt:

  • Alle maaltijden en drinken (biologisch en vegetarisch)
  • 2 consulten t.w.v. € 150,00
  • 1 kaartlegging t.w.v. € 75,00
  • Een bezoek op locatie om jouw gaven verder te ontdekken
  • Samen boodschappen doen incl. kennisoverdracht
  • Antwoorden op jouw vele vragen, die er zeker zullen zijn…
  • en vooral ook veel rust & ruimte voor jeZELF

Vergoedingen

€ 999,00 per week bij 1 persoon

Kom je met 2, dan bedraagt de all-inclusive prijs voor dit arrangement € 750,00 per persoon.

Overige

Een slaapplek op weg naar een andere bestemming

Kort overnachten als je onderweg bent naar een volgende bestemming, of gewoon kort op bezoek wilt komen, dan kan dat ook. Neem contact met me op, zodat ik kan kijken wat mogelijk is.

Verblijf in eigen camper
€ 20,00 per nacht voor een staplek incl. stroom.
Je maakt gebruik van jouw eigen douche- en toiletvoorziening.

Verse biologische eitjes, groenten en kruiden

Afhankelijk van het seizoen en het aanbod verkrijgbaar tegen vergoeding.

Wassen

Het huis heeft geen wasmachine. Je kunt bij mij wassen indien nodig. Ik vraag hiervoor een kleine vergoeding van € 3,00 per wasbeurt, waarbij ik voor jou de was draai, incl. wasmiddel.

Wil je extra luxe, dat kan, voor € 10,00 extra hang ik de was ook voor je op en lever hem gedroogd en gevouwen weer af. Strijken doe ik niet.

Wifi en tv
Er is beperkt wifi beschikbaar, evenals tv (Belgische zenders en Nederland 1, 2 en 3)

Contact en boeken

Beschikbaarheid
Geef bij jouw boeking aan naar welke week jouw voorkeur uitgaat en wat je aan extra’s wenst. Is de woning te duur, dan zijn er in de omgeving ook nog andere mogelijkheden. E.e.a. in overleg.

Mail me jouw wensen met onderwerp: vakantie Frankrijk

Ik kom dan z.s.m. bij je terug om door te geven of de week van jouw keuze beschikbaar is.

Ik hoop jou van harte te mogen ontmoeten en kijk nu al uit naar jouw komst.

Karen Bos

Bij wie kom je terecht?

Als energetisch coach en inspirator voor bewustZIJN help ik dagelijks op mijn eigen unieke manier mensen, bedrijven en zelfs dieren, die op welke manier dan ook vastlopen. Die inzicht nodig hebben, omdat ze er zelf niet uitkomen of in het reguliere aanbod niet de juiste helpende hand of oplossing vinden. Vanuit mijn eigen ontdekkingsreis naar bewustZIJN, bewust ZIJN en bewust leven, de boeken, die ik hierover heb geschreven, mijn diepe verbinding met de natuur en liefde voor alles wat leeft en mijn gave om energetisch ‘in te zoomen’ op wat er werkelijk speelt of aan de hand is, worden dieperliggende oorzaken inzichtelijk. Door deze ‘helderheid’ worden velen geholpen met hun keuzes, problemen en een gezondere basis voor een bewuster bestaan.

Karen Bos is natuurlezer, medium, energetisch coach en inspirator voor bewustZIJN Vanuit een eenheidsbewustzijn gedreven help ik mens, dier en natuur om energetisch (weer) in natuurlijke balans te komen, zodat het oorspronkelijke ZIJN weer van kracht wordt.