Vakantie – Retraite – Bijdragen in Frankrijk

Terug naar de natuur

Behoefte aan vakantie? Of andere behoeften, zoals bewuster leven? Heb jij continu onrust in jouw lijf? Last van kwalen? Draait jouw hoofd overuren? Slaap je niet al te best? Heb je behoefte aan een weekje (of meer) terugschakelen, ontkoppelen en landen in jeZELF? Wil je ervaren dat leven ook anders kan?

Kom dan in Frankrijk vertoeven op een magische, vrijwel stralingsvrije, plek waar je je kunt verwonderen over schitterende uitzichten. Waar je kunt genieten van de authentieke rust van het platteland. Daar waar de kippen lekker los rondscharrelen, fruit aan de struiken groeit, de biologische groenten- en kruidentuin in aanwas is en waar duurzaamheid en samenleven met de natuur gewoon is.

Welkom in Zuid-Frankrijk ongeveer 65 km van Lourdes en Toulouse aan de rand van een klein dorpje.

Hier wordt geleefd samen met de natuur vanuit respect voor alles wat leeft. Er wordt zorgzaam omgegaan met wat onze huidige tijd ons te bieden heeft, zoals water en energie. Zo min mogelijk verspilling, vervuiling en belasting van de omgeving. Zo veel mogelijk circulair. Vrijwel alles is biologisch en ecologisch verantwoord van kippenvoer tot schoonmaakmiddel. Simpelweg, om alles hier op een zo hoog mogelijke energetische frequentie te brengen en te houden, met een zo laag mogelijke footprint.

Wil jij dit alles ook ervaren en misschien wel meer?

Dan ben je van harte welkom!

Kies hoe je wilt verblijven:

1 Een kamer
Jouw/jullie kamer is in het woonhuis. Douche en toilet is samen delen. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. De prijs is inclusief eindschoonmaak en energie- en waterverbruik en exclusief eten en drinken. Hiervoor betaal je bij aankomst € 20,00 voor alles ‘wat er al is’. Dat heeft te maken met wat er uit voorraad wordt gebruikt (vers uit eigen tuin, eieren, zelf ingemaakt, maar ook wc-papier 😉 ) en wat al aangebroken/in huis is. De overige kosten voor boodschappen, worden gedeeld. Je moet ongeveer op € 75,00 p.p. rekenen voor 1 week.

Vergoeding: € 300,00 per week per persoon (7 nachten)

2 Exclusief verblijven inclusief een week ontwikkeling & begeleiding

Er is ook een exclusief pakket beschikbaar, waarbij je 1 week 1 op 1 begeleiding van mij krijgt.

Je wordt compleet verzorgt en ontvangt:

  • Alle maaltijden en drinken (biologisch en vegetarisch)
  • 2 consulten t.w.v. € 150,00
  • 1 kaartlegging t.w.v. € 75,00
  • Een bezoek op locatie om jouw gaven verder te ontdekken
  • Samen boodschappen doen incl. kennisoverdracht over ‘wat eet je eigenlijk en wat doet dat energetisch?
  • Antwoorden op jouw vele vragen, die er zeker zullen zijn…
  • en vooral ook veel rust & ruimte voor jeZELF

Vergoeding: € 615,00 per week bij 1 persoon (7 nachten)

3 Een tiny house met rechtstreeks zicht op de Pyreneeën

Deze optie voor 2 personen is geheel zelfvoorzienend en bevindt zich ongeveer 20 minuten bij mij vandaan in mijn vorige ‘buurtje’ bij ontzettend lieve Engelse mensen.

Het huisje is hier te zien/boeken

4 Verblijf in eigen camper

€ 15,00 per nacht voor een staplek incl. stroom.
Je maakt gebruik van jouw eigen douche- en toiletvoorziening.

Wil je gebruik maken van de douche (eigen handdoeken) en toilet? Dan kan dat ook. Dagvergoeding is € 3,00.

5 Verblijf in eigen tent(je)

Ook dat kan. Er is land genoeg beschikbaar om een fijn plekje voor jouw tent te vinden
Gebruik douche (met handdoeken) en toilet inbegrepen.
Dagvergoeding: € 10,00

6 Een slaapplek op weg naar een andere bestemming
Kort overnachten als je onderweg bent naar een volgende bestemming, of gewoon kort op bezoek wilt komen, dan kan dat ook. Neem contact met me op, zodat ik kan kijken wat mogelijk is.

7 Bijdragen
Wil je komen bijdragen aan de ontwikkeling van deze plek? Ook dat kan. Je helpt dan mee met wat er zich op dat moment aandient. Dat kan bijvoorbeeld helpen in de (groente)tuin en/of met het verwerken van dat wat er van de groentetuin afkomt, hout verzamelen, verbeteringen aanbrengen rondom de boerderij, bomen planten, enz. zijn. In ruil voor jouw inzet krijg je korting op de prijs vernoemd onder punt 1 ‘Een kamer’ en eet je gewoon met de pot mee. Er wordt van jou dan wel een inzet verwacht van 4 uur per dag. Lijkt het je leuk om een tijdje ‘mee te draaien’? Neem dan contact met me op.

Extra’s

Aanschuiven
Je kunt aanschuiven mee te eten. Vergoeding hiervoor is € 15,00 p.p. incl. 1 drankje naar keuze.

Wil je de hele week mee eten en drinken? Zie dan onder ‘kamer’.

Persoonlijk inzicht en/of Kaartlegging
€ 60,00 per consult of kaartlegging. Dit is een speciale prijs, omdat je hier al komt verblijven, gun ik je die van harte.

Contact en boeken

Beschikbaarheid
Geef bij jouw aanvraag aan naar welke week (datums) jouw voorkeur uitgaat en in welke vorm je wenst te verblijven: kamer – zelfontwikkelingsweek – tiny house – eigen camper – eigen tent – bijdragen

Mail me jouw wensen met onderwerp: vakantie Frankrijk

Ik kom dan z.s.m. bij je terug.

Ik hoop jou van harte te mogen ontmoeten en kijk nu al uit naar jouw komst.

Karen Bos

Bij wie kom je terecht?

Als energetisch coach en inspirator voor bewustZIJN help ik dagelijks op mijn eigen unieke manier mensen, bedrijven en zelfs dieren, die op welke manier dan ook vastlopen. Die inzicht nodig hebben, omdat ze er zelf niet uitkomen of in het reguliere aanbod niet de juiste helpende hand of oplossing vinden. Vanuit mijn eigen ontdekkingsreis naar bewustZIJN, bewust ZIJN en bewust leven, de boeken, die ik hierover heb geschreven, mijn diepe verbinding met de natuur en liefde voor alles wat leeft en mijn gave om energetisch ‘in te zoomen’ op wat er werkelijk speelt of aan de hand is, worden dieperliggende oorzaken inzichtelijk. Door deze ‘helderheid’ worden velen geholpen met hun keuzes, problemen en een gezondere basis voor een bewuster bestaan.

Karen Bos is natuurlezer, medium, energetisch coach en inspirator voor bewustZIJN Vanuit een eenheidsbewustzijn gedreven help ik mens, dier en natuur om energetisch (weer) in natuurlijke balans te komen, zodat het oorspronkelijke ZIJN weer van kracht wordt.