21-11-05 Inzicht: Uitsluiting is het beste wat jou kan ‘overkomen’

Op dit moment reageren heel veel mensen op het feit dat er steeds verdergaande maatregelen komen als je je niet wilt laten vaccineren. Het enige dat dit tot gevolg heeft, is dat jij als mooie ziel, je misschien geraakt voelt. Prachtig om het lage frequentieveld van angst en macht te voeden. Zeker als jij weet dat je HSP’er bent. Verlaag je niet, lief mens, dit alles heeft een reden en hieronder wordt daarvan een tipje van de sluier op inzicht opgelicht.

Het heeft te maken met wespengif, de Wet Van Andersom, de waarheid steekt anders in elkaar dan jij kunt vermoeden en waar jij jouw focus op mag leggen.

Het hele inzicht lezen?

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Vraag jouw wachtwoord aan en lees het hele artikel

Mijn inzichten zijn niet gratis. Het is mijn werk. Er mag een nieuwe wereld ontstaan op basis van geven en ontvangen, zodat alles universeel in balans blijft en dat is anders dan je wellicht gewend bent. Ook hier zit een stukje bewustZIJN op. Daarom vraag ik op basis van jouw draagkracht en eer en geweten een bijdrage van € 3,00, € 6,00, € 9,00 of een hoger bedrag naar keuze. Op die manier help jij degenen, die minder draagkrachtig zijn, om te kunnen ontvangen, en kan ik mijn mooie werk om de mensheid bewust te maken, te inspireren en te laten groeien blijven doen.

Vul het formulier in via ‘Aanmelden’ onder vermelding van Inzicht211105 en je ontvangt, na ontvangst van jouw bijdrage, het wachtwoord.

Aanmelden

Je kunt jouw donatie doen door direct over te schrijven op NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos. Vergeet niet je ook via de aanmeldbutton aan te melden, anders kan ik je het wachtwoord niet mailen.

Of te supporten via PayPal/creditcard:

Wil je vrij toegang tot de artikelen? Word dan mijn supporter en meld je aan voor de Boodschappenbrief!

Eén antwoord op “21-11-05 Inzicht: Uitsluiting is het beste wat jou kan ‘overkomen’”

  1. Net je bericht voor de 2e keer maar weer aandachtig gelezen. Dit ivm met een (sportvereniging) bestuursvergaderingen. Ik hoop je advies en wijsheden mee te kunnen nemen voor vanavond en vooral krachtig te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *