Samenwerken met Moeder Natuur

samenwerken met Moeder Aarde uitjebewust

Samenwerken met Moeder Natuur

Moeder Aarde biedt ons alles wat nodig is om te kunnen leven en laten leven. We zijn vergeten om met haar samen te werken. In plaats daarvan bestrijden we alles wat ons niet zint, terwijl alles met elkaar verbonden is en een functie heeft. Het kan ook anders namelijk.

Dieren en ook ongedierte is  op onze aarde aanwezig om het ecologische systeem in balans te houden.

Een voorbeeld: eten de slakken in het voorjaar jouw (moes)tuin kaal en bestrijdt je ze met al dan niet chemische bestrijdingsmiddelen, in het najaar zijn ZIJ de opruimers in jouw tuin en kunnen ze je een hoop extra werk besparen.

Daar komt bij dat ze in de keten een voedingsbron zijn voor vogels, egels en zo meer. Als je de slakken dood, grijp je in in de natuurlijke voedingsketen. Ze zijn niet voor niets in het voorjaar volop beschikbaar. Want ze dienen als voeding voor de jongen van veel vogels waaronder de merel. Of je ze nu dood (op welke manier dan ook) zorg je er dus bewust voor dat er steeds minder vogels zullen zijn. Wie wil dat op zijn geweten hebben? (karma)

Samenwerken
Vanuit een eenheidsbewustzijn is veel mogelijk. Door samenwerking aan te gaan met de natuur en wat daarin het probleem vormt, mag ik op een natuurlijke manier jou hulp in samenwerking met het Universum en via Moeder Aarde aanbieden.

Heb je bijvoorbeeld last van mollen, een troebele vijver, overlast van vliegen, slakken, luizen, dieren, die zich vreemd gedragen, enz.,

Of heb je andere onverklaarbare zaken die te maken hebben met water, de grond/aarde?

Vraag dan hier een consult aan om in te zoomen.