21-12-10 Inzicht: vier de verschillen

vier de verschillen uitjebewust
Vier de Verschillen Kaart van dag 7 uit de 7-daagse Kaartlegging van 04-12-21

Tijdens de 7-daagse Kaartlegging van 04-12-21 kwam de kaart Vier de Verschillen op tafel. Daar volgde een bijzonder inzicht op, dat een breder publiek mag bereiken. Vandaar de publicatie van deze boodschap ook in deze vorm.

Deze kaart omvat zo ontzettend veel. Kijk er maar eens goed naar. De spiraal (ook in mijn logo) van het slakkenhuis met het innerlijke kindje erin. Veilig gesteld in het centrum (van de storm bijvoorbeeld van de kaart van gisteren). De lemniscaat, dat is een 8 op zijn zij getekend. Het teken dat alles oneindig is. Dat er meerdere dimensies tegelijk hier op aarde zijn. De elven, unicorns. De staart van de dolfijn die op een hand lijkt en de geest van water aanraakt. Zie je het gezicht.? Och, lief mens, er is toch zoveel meer dan wij kunnen zien met onze ogen. Er zijn trouwens wel mensen, die gaven hebben en die delen van de parallelle werelden kunnen zien, maar niemand kan alles waarnemen.

Dat is expres zo. Want, omdat het ooit eerder met deze planeet mis is gegaan doordat de alle gaven door 1 entiteit ‘bemachtigt’ werden, mag dat nooit meer gebeuren. Filmflitsen vanuit de bijbel (ik ben niet gelovig, maar ik zie de onderdrukking en magie, die de Egyptenaren ooit toepasten), Harry Potter, waar ‘hij die niet genoemd mag worden’ de macht in handen probeert te krijgen, Lord of the Rings, waarbij de 3 ringen macht en voor eeuwig donker zouden leveren, ze schieten allemaal bij mij voorbij. Kippenvel.

Wat is de weg uit onze situatie nu? Wat kunnen we leren, van wat ons eerder is voorgespiegeld (al dan niet fictief in films bijvoorbeeld?)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Vraag jouw wachtwoord aan en lees het hele artikel

Mijn inzichten zijn niet gratis. Het is mijn werk. Er mag een nieuwe wereld ontstaan op basis van geven en ontvangen, zodat alles universeel in balans blijft en dat is anders dan je wellicht gewend bent. Ook hier zit een stukje bewustZIJN op. Daarom vraag ik op basis van jouw draagkracht en eer en geweten een bijdrage van € 3,00, € 6,00, € 9,00 of een hoger bedrag. Op die manier help jij degenen, die minder draagkrachtig zijn, om te kunnen ontvangen, en kan ik mijn mooie werk om de mensheid bewust te maken, te inspireren en te laten groeien blijven doen.

Vul het formulier in via ‘Aanmelden’ onder vermelding van Vieren en je ontvangt, na ontvangst van jouw bijdrage, het wachtwoord.

Aanmelden

Je kunt op 2 manieren bijdragen. 1 via het rekeningnummer in het aanmeldformulier en 2 via PayPal/creditcard hieronder (vergeet niet het aanmeldformulier in te vullen anders kan ik je niet mailen):

Meer weten over De nieuwe (W)AARDE, kijk hier.

Direct beginnen met bewuster leven? Bestel de Levensstijlgids

Je laten leiden door de boodschappen die dieren aan jou over willen brengen? Laat het boek voor je werken.

Hulp en/of inzicht nodig? Neem contact op voor een consult.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *