Moeder aarde openbaring

6 juli 2017

Mijn eerste openbaring met moeder aarde ging als volgt: “De wolken praten tegen mij. Er staat regelmatig een A in de lucht. En ik me maar afvragen wat dat nou weer betekent. A van Alfa A van Aarde, A van AardeN, A van Angst, A van Alles en vanmorgen veranderde de A in Aderen en toen begreep ik het. Sommige dingen weet ik doordat ze verteld zijn, andere informatie heb ik nog nooit ergens gehoord of gelezen. Ook de A komt regelmatig voor. Dus hieronder mijn eerste bericht van Moeder Aarde.”

Aderen: Ik ben moeder Aarde en heb genoeg van wat er nu met mij gebeurt. Mijn Aderen beginnen te koken van woede. Machthebbers proberen mij te ondermijnen of te beteugelen door mij te verzieken en kunstmatige grepen uit te halen en daardoor de mensheid in Angst te zetten. Alles voor hun eigen belang en ego. Ik laat ze nog even aan zet, omdat het tijd kost om tot het kookpunt te komen. Niemand is sterker dan ik. Ik zal doen wat nodig is om hen uit te schakelen, zodat er Andere tijden kunnen aanbreken. Mijn Aderen lopen overal, ook waar zij wonen of waar zij hun belangen hebben. Ik zal mijzelf niet verzieken, maar verschonen. Mijn trillingsniveau verandert. Niet naar beneden maar omhoog. Zij die dit niet kunnen volgen, krijgen het moeilijk. Anderen zal ik helpen met mij mee te resoneren om tot het juiste niveau te komen. Ik laat van mij spreken als de tijd daar is, mijn aderen zullen tot uitbarsting komen. Buiten hun oevers treden, lava spugen en schokkende bewegingen maken. Vergeet niet dat ik invloed heb op alles wat leeft. Ook op dieren. Ik kan oogsten laten mislukken door regen, vorst en plagen. Een ieder die het niet goed met mij voor heeft, alleen van mij probeert te profiteren en onnodig op mij inhakt voor kostbare mineralen, onnodig mijn dierbaren omzaagt, mijn gewassen muteert, onnodig mijn dieren mishandelt, onnodig mijn luchten vervuilt, onnodig mijn reserves uitput ter eigen verrijking en mij daarmee verder verwoest, krijgt met mij te maken. Uit stof bent gij ontwaakt en tot stof zult gij wederkeren.

Daarna komt een nieuwe stroming op gang waardoor mijn Aderen weer tot rust kunnen komen. Ik zal mij vernieuwen met frisheid en helderheid. Andere tijden breken aan waarbij respect voor mij en alles wat ik voortbreng weer in balans komt. Men neemt wat men nodig heeft, dat zal ook altijd beschikbaar zijn, daar zal ik voor zorgen. Alles is goed.

Heeft deze tekst jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van dit soort artikelen. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Mocht de tekst je antwoorden/inspiratie geven en je vindt dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook (helaas nog) op basis van centjes die je kunt missen. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Eén antwoord op “Moeder aarde openbaring”

 1. Lieve moeder Aarde,
  Moge al jouw menselijke logé’s;
  optijd “wakker” en liefdevoller worden.
  Zodat we met z’n allen naar een Liefdevolle 5e Dimensie kunnen ascenderen.
  Waar Liefde overheerst en jij nooit meer belaagd hoeft te worden.
  Daar ben je veel te mooi, lief én waardevol voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *