Levensstijlgids II: Hoe gezond is jouw basis?

Een ‘grondig’ inzicht voor een beter leven op alle fronten

De Levensstijlgids II geeft jou meer inzicht in de gezondheid van jouw basis. Het is een vervolg op de Levensstijlgids I How to survive as HSP’er. Want hoe gezond is jouw basis eigenlijk? En wat kan jij doen om deze te verbeteren? Hier vind je antwoorden op zaken, waarvan je (nog) geen weet hebt, maar die wel jouw ZIJN van elke dag beïnvloeden. Subtiel, onbewust, maar zeker merkbaar.

Ieder mens is Earthkeeper. We mogen leren om terug te keren naar een staat van ZIJN, waarbij respect, liefde, compassie, vrede en zorg dragen voor leidend zijn voor het (voort)bestaan.

De mensheid staat op een kruispunt. Velen zonder het te beseffen. Deze Levensstijlgids geeft inzicht en helpt je jouw eigen kracht te waarborgen en je vervolgens in te zetten om die betere wereld, waar velen zo graag naar toe willen groeien, te creëren.

Alles begint bij een gezonde basis.

Zet jij je hiervoor maximaal in?

Veel leesplezier gewenst.

Karen Bos

Prijs: € 22,50 excl. verzendkosten.
Van deze prijs gaat € 1,50 als donatie naar EcoReserve Avalon

Combineer eventueel met Levensstijlgids I, How to survive as HSP’er, , Hoe waardevol ben jij? Het Karmisch Integratie Model & De Kracht van Creatie. en/of Boodschappen van Dieren

Bestel hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *