Gezondheid

Gezondheid Uitjebewust
Gezondheid

Gezondheid is ons dierbaarste bezit. Het gaat dan om mentale en fysieke gezondheid. In deze tijd hebben veel mensen (vage) klachten (bijvoorbeeld chronische verkoudheid, allergieën, keelpijn, suizende oren, pijnen in gewrichten, spieren en/of botten, last van het zenuwstelsel, overgewicht, enz.) en/of (ernstige)ziektes (bijvoorbeeld kanker). Het is het gevolg van heel veel factoren samen die de mensheid uit balans brengt.

De reguliere geneeskunde doet haar uiterste best, maar heeft niet meer altijd de (volledige) antwoorden paraat. Er worden steeds meer bijzondere gevallen geconstateerd. Afhankelijk van jouw situatie en de aard van de mentale en/of fysieke klachten/ziekte, maar ook als je herstellende bent van een operatie of andere medische behandeling of als je uitbehandeld bent, mag ik helpen om  te verlichten/verzachten, draagbaarder te maken, te verhelderen of te verhelpen. Dit geldt ook als je al in een traject zit binnen de reguliere geneeskunde. Sterker nog, er vindt vaak door deze combinatie versterking plaats.

Alleen voor jou
Aangezien iedereen uniek is, is op iedereen een ander ‘recept’ van toepassing. Dat betekent niet dat je een pilletje mee naar huis krijgt, maar dat er in samenwerking met het universum en Moeder Aarde antwoorden komen die jou bieden wat op dat moment mogelijk is. Klinkt het vaag? Dat is het niet. Alles geschiedt altijd met een reden. Hieraan is ook altijd een tijdsbestek gekoppeld. Als jij mij vraagt om hulp te bieden, mag ik nooit ingrijpen in dat proces. Op die manier zal ik altijd puur en zuiver handelen zowel naar jou toe als naar alles wat mij ondersteunt.

Heb je behoefte aan mentale steun, opheldering, meer rust in je hoofd of ben je toe aan hulp of verlichting van jouw fysieke klachten/ziekte, laat het me weten.