Het Kroon Virus

Wat een toevalligheid dat het Corona virus net opdoemt voor het Chinese Nieuwjaar, waarbij grote groepen mensen samenscholen en van over de hele wereld naar hun familie gaan.

Corona, het betekent kroon. Als in ‘de Kroon op het werk”? Dit virus komt niet zomaar uit de lucht vallen. De Chinese overheid reageert heftig en de volgende woorden komen door: “They know by their gut feeling (onderbuikgevoel) something went terribly wrong.” Dit was namelijk niet de bedoeling. Maar zoals je weet boomerangt het Universum altijd alles, vaak in veelvoud, terug.

Toen ik Het Konijn schreef, kwam van de week het woord Myxomatose door. Toen ik ging opzoeken wat deze ziekte inhoudt, kwam ik de volgende beschrijving tegen:

Bron: LICG.nl

Als je het Konijn gelezen hebt, dan weet je dat de mens de ‘veroorzaker’ is van konijnen in Australië. Ze hebben ze er zelf uitgezet. En daarna de veroorzaker van deze konijnenziekte waar GEEN medicijn of behandeling voor bestaat. Is er een parallel te trekken?

Er worden zoveel virussen gemaakt, ook om als wapen in te zetten. Het idee hiervoor komt wellicht uit de bijbel (of je nu gelovig bent of niet) waar zweren werden ingezet in de tijd van Moses en toen kwam dat wel ‘uit de lucht vallen’. Het goede aan dit verhaal is, dat het niet iedereen trof, echter alleen de degenen die onderdrukking als het ultieme machtsmiddel gebruikten (Zie je ook ineens de parallel met het huidige China?).

Vandaag de dag gelooft een deel van de mensheid dat ze zelf voor ‘god’ kunnen spelen en alles maar dan ook alles kunnen manipuleren. Alleen kunnen ze nooit het geheel overzien en dat betekent ook de gevolgen niet. Het geloof in dat er niets mis kán gaan door megagrote ego’s is gevaarlijk spel. En dat blijkt. Dit virus komt niet vanuit een goddelijke bron. Dit is made by hand, door de mens.

En waarom? Wie zal het zeggen. Één ding is zeker, het was van de bedenkers niet de bedoeling dat het in China zou manifesteren, maar elders op de wereld. En nu lijkt het op een koekje van eigen deeg. China weet veel meer van dit virus dan het wil blootgeven. Het weet ook dat stap 2 vergeten is, namelijk het antivirus. Dat was geen probleem geweest op het moment dat het een ander land had getroffen, maar nu wel. Het is een streep door de rekening voor China om de grootste machtigste speler op wereldniveau te worden. Ze handelen echt niet voor niets zo adequaat. Denk bijvoorbeeld aan de bouw van nieuwe ziekenhuizen, die binnen no time uit de grond worden gestampt.

Of, valt het allemaal wel mee met dit virus? Laat de media ons beelden zien om de 3D frequentie weer een tandje extra energie mee te geven? Angst zaaien, paniek, huilende mensen in beeld, doden. Het zijn allemaal lage frequentie beelden die ook jou kunnen beïnvloeden als je het nieuws volgt, op welke manier dan ook.

Wat ga jij doen?
Ga je mee in deze lage frequentie? Of kun je het allemaal zien, zonder dat je erdoor uit balans raakt? Als je diep in jouw ZELF weet dat onderdrukking geen ruimte meer zal hebben in de nieuwe wereld, dan weet je ook waarom dit virus wellicht aan het licht komt. Het is wel zaak om niet te onderschatten, want óók jij mag niet voor god spelen. Dat betekent een arrogantie ten toon spreiden die zegt dat het jou toch wel niet zou overkomen. Pas dus goed op je ZELF lief mens. Voedt jouw lichaam juist, zorg voor innerlijke balans, tril op jouw hoogste niveau. Hou zuiverder jouw ZIJN (en omgeving) is, hoe minde vat virussen, welke dan ook, op jouw ZIJN hebben. 9 van de 10 keer zullen ze aan jouw deur voorbijgaan.

Het jaar van de Rat
Met het Chinese Nieuwjaar begint het jaar van de Rat. Als je aan en rat denkt, dan denkt vrijwel iedereen direct aan ‘de overbrenger van ziekten’. Niet voor niets wordt het dier zo lustig bestreden overal ter wereld. Een ander woord voor rat is waterkonijn. Ach, daar heb je het konijn weer. Wie een rat is, is slim. Deze slimheid probeert hij voor zijn eigen gewin in te zetten. Als je de parallel trekt naar het huidige wereldniveau, dan zijn er voldoende machthebbers aan te wijzen die in deze categorie vallen. Wie is de ratdraaier (geen spelfout)?

1912 Raddraaier:
d.w.z. de aanvoerder, de aanstoker, de bewerker bijv. van een oproer; hd. Ein Rädelsführer1); eig. degeen, die het rad draait, waardoor eene machine in beweging wordt gebracht. Bron: Digitale bibliotheek voor de Nederlandse letteren

Het lijkt wel ‘Wie is de mol’, maar dan anders. Toch is het een spel, waar veel op het spel staat en waar alles op alles gezet wordt om het volk in bedwang te houden en volgzaam te laten zijn om het geld, macht, ego principe in stand te houden. Overal ter wereld. Maar, dat gaat veranderen. De mensheid komt massaal in opstand, omdat het de blinddoeken af zal gooien en het vertrouwen in alles wat gangbaar was (overheden, instellingen, instituten, enz.) voor een hele lange tijd zullen verliezen.

Daarnaast zal de mens ontdekken dat ze WEL een keuze heeft en niet als een mak schaap alles wat voorgekauwd wordt hoeft te slikken. Social media vanuit de mens zelf zal hier een grote rol in spelen. Het is net als met een virus. Social media is in het leven geroepen om de mensheid te infecteren om ze te kunnen controleren, maar over het antivirus, als de mens de werkelijkheid naar buiten brengt, is nog niet echt nagedacht. Lief mens, vertrouw op jouw innerlijke wijsheid, voel bij alles wat je leest en je voorgespiegeld wordt. Aan jouw ‘gut feeling’ mankeert namelijk niets, zolang angst en paniek maar niet jouw leidraad zijn.

Heb jij iets aan deze tekst gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Support mij dan met een kleine bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos of doneer direct via PayPal/creditcard:

7 antwoorden op “Het Kroon Virus”

 1. Daar waar we duisternis zien is de kracht van licht aanwezig. Wat willen we zien? dat duisternis werkelijk is of het licht. Wat kies je om te zien. Op de kracht van dit licht vertrouwen zorgt dat er niets te vrezen is. We zijn op de goede weg. Hoe meer duisternis hoe groter het Licht. De natuur van ons menselijk egoïsme omdraaien naar onze tweede natuur die gelijk is aan de Creator. Ons overgeven aan deze krachtige natuur is leven in de flow van het nu. We staan dan boven het ego en die beheerst ons dan niet meer, maar gebruiken wij het ego door de Kracht van de Creator. Onze vrije wil kan die keuze maken elk moment om die kracht door ons heen zijn werk te laten doen.

 2. Ja daar gaan we weer paniek veroorzaken en wie worden er rijk van Op het nieuws zag je dat er geen opnames gemaakt mogen worden,ze hebben iets te verbergen
  Mensen veroorzaken oorlogen virussen bewust
  Ze zijn bang dat China aan de macht komt
  Het draait om macht en geld
  Ik ben blij dat ik geen schaap ben een hoop mensen snappen mij dan ook niet ik ben ook hooggevoelig
  Na vele trauma’s sterk gebleven en mezelf gebleven
  Je houd wel weinig vrienden over maar dat zijn niet de echt we roeien onszelf ui en de natuur geeft antwoord terug
  Maar wordt niet gehoord

 3. Prachtig !!! mijn intuïtie is dus blijkbaar in orde ….
  Ik had al gedacht dat ze het virus zelf wel zouden ” uitgestrooid ” hebben , het is niet de eerst keer dat ze dat doen op de aarde ….
  En , nu ze de Europeanen die daar verblijven naar Europa gaan terughalen , vraag ik me af of het de bedoeling is van een wereld -epidemie te veroorzaken , in een poging om een deel van de bevolking te “liquideren ” , dat hebben ze al verschillende keren geprobeerd …. ja de ” duisteren ” zijn in paniek , maar het ” LICHT ” is altijd sterker , we zijn aan de winnende hand … de mensen worden massaal wakker !!!! en zijn NIET MEER TE STOPPEN ….

 4. Ook al is het door mensen gemaakt. Dan valt het nog onder het plan. Alles gebeurd precies zoals het moet gebeuren. De rode draak die te maken heeft met China gaat tenonder en dat stukje van 1912 is ook interessant, want 1912 was ook het jaar van de rat en tevens de ondergang van de Titanic. 2008 was ook het jaar van de rat. Dus tel maar uit.
  Alles klopt precies en niets kan het stoppen

 5. Dit is net als het sars virus, ebola, zika, aidsvirus, west-Nijl-, vogel- en varkens-, dolle koeienziekte,….. een gepatenteerd, in een labo gecreëerd virus dat via een vaccinatie wordt toegediend en de rest doet zijn werk via massahysterie…. Een angst creëren om de massa te controleren om nog meer vaccinaties te kunnen toedienen en weer iets anders te kunnen verzinnen…..
  We moeten ons afvragen wat ze werkelijk voor ons verbergen.
  De ene “ramp” na de andere volgen elkaar op…..
  Wees zeer kritisch in wat de media je wilt laten geloven. Media is een “programma” maw- (her) programmeren van een Mazda mensen …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *