2022-02-16 Volle Maan(d) Kaartlegging

Een krachtige volle maan deze keer in Leeuw, waar je waarschijnlijk de invloed al dagen van voelt.

De spagaat, die ontstaat is deze:

Je wordt verleid, uitgedaagd zelfs misschien wel, te gaan brullen (bijv. van woede, onmacht) als een leeuw op momenten dat je onrecht ervaart of in jouw ziel geraakt wordt, want stiekem heeft de leeuw een kwetsbaar en gevoelig hart. Hierdoor kun je terugvallen in oude patronen en programmering, waardoor jouw leeuwenkracht zelfs verwoestend kan werken. Pas hiervoor op.

Inmiddels ben je gegroeid. Deze volle maan brengt je dan ook een test. Want aan de andere kant van de spagaat staat een andere benaderingswijze. Een die niet uitgaat van zelfmedelijden en nog te helen innerlijke pijn (want dat is het stiekem), maar vanuit innerlijke leeuwenkracht. Een opbouwende energetische frequentie, waarbij je bij jeZELF blijft, afstemt en het grotere geheel waarneemt en in de voorgehouden spiegels durft te kijken, zodat je weer verder mag groeien en meer en meer vanuit jouw werkelijke ZIJN kan ZIJN.

Om jou (en velen met jou) te helpen, hierbij de kaarten, die je begeleiden en inspireren in het fantastische proces van persoonlijke kracht en groei.

Doe je voor het eerst mee?
Zo werkt het:

  • Kies intuïtief 1 of meerdere kaarten (niet stiekem switchen, omdat jouw hoofd dat zegt)
  • Als je je aanmeld, dan ontvang je na jouw het overmaken van jouw support op 17-02-22 het wachtwoord met de gedraaide kaarten en de boodschappen, die erbij horen.

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Het wachtwoord voor inzage in de gedraaide kaarten en de bijbehorende boodschappen kun je aanvragen door je aan te melden en een kleine donatie op basis van jouw draagkracht te doen. Het rekeningnummer waar jouw support naar toe mag, vind je in het aanmeldformulier. Je kunt ook direct via Paypal supporten hieronder.

Aanmelden

Je kunt hieronder direct doneren via Paypal/creditcard:

Wil je vaker meedoen, dan kan dat d.m.v. een supportabonnement voor een aantal manen.

Wil je meer inzicht voor jouw persoonlijk?

Vraag dan een persoonlijke kaartlegging aan, een 10-daagse, een (ver)jaar Kaartlegging of een consult.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *