Nieuw Jaar Kaartlegging kaart van september 2023

Elk jaar doe ik een Nieuw Jaar Kaartlegging en vraag daarbij kaarten voor het aankomende jaar. Wat brengt het ons? Omdat deze kaartlegging op basis van support wordt gedaan, publiceer ik de kaart van de betreffende maand voor jou, nadat deze maand voorbij is.

Dit was de kaart voor september… Resoneert deze met jou als je terugkijkt? Klopt het met wat er zich in de wereld heeft afgespeeld? Het is aan jou…

NJK 9 september 2023 uitjebewust

Nu kun je angst ervaren. Bang worden of ZIJN voor. Of zorgen. Dat is niet de bedoeling. In september is het jouw missie om aardig voor jeZELF te ZIJN. Te ervaren dat je met jouw mooie ZIJN en dat in balans houden al heel veel teweegbrengt.

Haal de druk weg, want als je gestresst bent, je lage energetische frequenties als angst en zorgen binnenlaat, dan raak je uit balans. En het is juist balans die in de wereld om ons heen zoek is geraakt en waar jij als schakel aan bij mag dragen om deze te herstellen.

Pfff, een zucht van verlichting. Jouw kleurenpracht, zie het vogeltje, kan alleen naar buiten komen als je naar jeZELF luistert en tijdig tijd voor jeZELF neemt. Zie je het oor dat een schelp is? Als je een schelp tegen jouw oor houdt, dan hoor je het ruisen. De metafoor is dat je jouw innerlijke stem het beste kan horen in stilte.

Lief mens, jouw inspanningen worden echt wel gezien. Jouw intenties ook. Maar vergeet niet dat je geen controle hebt over dingen. Ze ontvouwen zich of niet en dan is het jouw taak om hier mee om te gaan. Om dit goed te kunnen, is het noodzakelijk dat jij aardiger voor jeZELF wordt, zodat je opgewassen bent tegen welke situatie dan ook. Daar mag jij je deze maand op richten.

In de wereld lopen er vanzelfsprekend parallellen. Onhoudbare situaties. Ongelijkheid en onderdrukking zijn er daar 2 van. De mensheid zal meer en meer vanuit de eigen intrinsieke waarde de optelsom maken en tot de slotsom komen wat de ‘eigenwaarde’ inhoudt en is. Vanuit het toekennen van eigenwaarde of anders gezegd volwaardigheid wil de mensheid steeds minder bijdragen aan systemen, die ‘niet (w)AARDig” zijn voor de mensheid.

Dit vindt niet op 1 plek ter wereld plaats maar op vele plekken tegelijk. Door technologie verbonden, zullen meer en meer mensen zich gedragen en gehoord voelen, wat een enorme stroomversnelling met zich meebrengt.

Heb jij iets aan deze tekst gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Support mij dan met een bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos.

Inzicht voor jeZELF nodig? Dat kan via een persoonlijk gesprek en/of kaartlegging met voor jou persoonlijk gechannelde boodschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *