Boekenreeks: De nieuwe (W)aarde: hoe komen we daar?

Ik heb 4 boeken geschreven, die allemaal te maken hebben met bewustZIJN en bewustwording in ons dagelijks leven in de breedste zin van het woord. Samen vormen ze de boekenreeks: De nieuwe (W)aarde, die leidt naar een mooiere wereld, omdat jij anders in jouw leven gaat staan.

De reeks bestaat uit 2 Levensstijlgidsen, Het Karmisch Integratie Model & de Kracht van Creatie en Hoe waardevol ben jij? Elk boek tipt iets anders aan, waardoor je inzicht, handvatten en inspiratie ontvangt om jouw leven een bewuste draai te geven.

Bijdragen aan een (energetisch) betere en gezondere planeet begint immers bij jou.

Thema Levensstijl

Deel 1 en 2 gaan over jouw levensstijl en hoe jij daarmee wel of niet bijdraagt aan gezondheid en balans in jouw leven en op aarde:

  1. Levensstijlgids I How to survive as HSP’er (for the builders of the new world), in het Nederlands geschreven, geeft inzicht op HOE jij jeZELF kan voeden, letterlijk en figuurlijk, om jouw ZIJN in gezonde conditie te houden en beter balans kan bewaren. Maakt je bewust van jouw dagelijkse keuzen en wat dat voor impact heeft op jouw leven én dat van de aarde.
  2. Levensstijlgids II Hoe gezond is jouw basis? gaat een stapje verder. Het gaat dieper in op onderwerpen uit Levensstijlgids I en geeft inzicht op aanvullende onderwerpen waaronder de energetische frequenties op voeding, ons huishouden, de gezondheid van jouw omgeving en waar jouw eten vandaan komt. Daarnaast geeft het inzicht op vraagstukken over waar we als mensheid naar toe gegroeid zijn en hoe we geprogrammeerd zijn geraakt. Je ontvangt handvatten hoe je hierin een omslag kan maken, juist doordat je er inzicht op ontvangt. Alles begint bij de basis van ons bestaan en die mogen we meer gaan koesteren.

Thema Persoonlijk ZIJN

Deel 3 gaat over jouw persoonlijk ZIJN. Waar kom je vandaan? Welke lijntjes lopen er en heeft dat nog invloed op jouw leven vandaag de dag? Hoe zorg je ervoor dat jij durft te ZIJN wie je werkelijk bent?

Het Karmisch Integratie Model & de Kracht van Creatie gaat in op jouw energetisch ZIJN. Terugkerende thema’s en blokkades komen ergens vandaan. Je ontvangt in dit boek handvatten over hoe je kan ontdekken WAAR vandaan, hoe je ze kan ontrafelen en hoe je hier verlichting in kan brengen. Voor jeZELF als ook voor de mensheid als geheel, want alles is met elkaar verbonden. Jouw uniek ZIJN wordt kracht bij gezet, waardoor je meer in jouw waardevolheid, kracht en vertrouwen komt.

Thema De Maatschappij en jij

Deel 4 gaat over de wereld van vandaag.

Hoe waardevol ben jij? Met als toevoeging ‘in de ogen van de maatschappij’. Welke wortels worden de mensheid voorgehouden. Wat speelt er onderhuids en ontwikkelt zich? Is het illusie of toch niet? Wil je daar aan bijdragen? Wat voed je met het delen van energetisch negatief geladen berichten? Met behulp van de Energetische Neutraallijn, waar ook voeding aan gelieerd is, leer je waar te nemen zonder energetisch, emotioneel en/of psychisch uit balans te raken. De kapstok van de verschillende dimensies op aarde en waar dat allemaal in verweven is.

Het begint met bewustwording, waardoor jij in staat wordt gesteld keuzes te maken, die allen weer van invloed zijn op jouw leven, jouw karma, jouw toekomst en die van de aarde. Wat wil jij dat manifesteert? Welke nieuwe (W)aarde kies jij als uitkomst? En hoe kun je bijdragen aan de creatie daarvan?

De reeks

Alle 4 de boeken zijn met elkaar verbonden en vormen samen een geheel. Je kunt ze ook los van elkaar bestellen. Net wat met jou resoneert op dit moment in jouw leven en wat je wilt, of misschien wel durft, aan te kijken.

1 ding is zeker, het is de mensheid, die zorgt voor creatie. Positief of negatief. Licht of donker. Gezond of ziekmakend. Plunderend of herstellend. Verwoestend of opbouwend. Vredelievend of haatdragend. Natuurlijk of (kunstmatig) gemanipuleerd. Leven of overleven. Door te zorgen voor ‘verlichting’ in de meest brede zin van het woord en in welke vorm dan ook verandert de uitkomst.

Daar heeft ieder mens een verantwoordelijkheid in te nemen door op een positieve manier met zijn of haar leven aan deze planeet bij te dragen. Jij bent de aan zet en ‘de aanzet’.

Via ‘Bestellen kun je 1 of meerdere boeken van deze reeks bestellen.

Bestel hier