Over Karen Bos

Karen Bos
Karen Bos is natuurlezer, medium, energetisch coach en inspirator voor bewustZIJN Vanuit een eenheidsbewustzijn gedreven help ik mens, dier en natuur om energetisch (weer) in natuurlijke balans te komen, zodat het oorspronkelijke ZIJN weer van kracht wordt.

Al jaren weet ik dat er meer is tussen hemel en aarde. in mijn dagelijkse leven gebruikte ik mijn gaven eerder onbewust dan bewust. Bijvoorbeeld door altijd klaar te staan voor mensen en hun problemen. Zoals het overgrote deel van deze wereld was ik, niets ten nadele van hen,  geprogrammeerd door ouders, onderwijs, familie, vrienden en relaties en de rest van de wereld.

Tot het punt dat mijn ziel vond dat het wel genoeg was en aan de bel trok: “Hey Karen, weet je nog dat je je altijd afvroeg waarom je hier op aarde bent?” Die vraag was bij mij door de gekte van deze wereld helemaal weggevaagd, terwijl het de belangrijkste vraag is, die je jezelf zou moeten stellen.

Dus kwam er een aantal pittige nieuwe levenslessen snel achter elkaar op mijn pad. Die hebben mij heel duidelijk gemaakt dat ik wakker moest worden uit de illusie van elke dag en met mijzelf aan de slag moest gaan om te ZIJN WIE IK BEN.

Eenheidsbewustzijn
Vanuit mijn ‘eenheidsbewustzijn’ is alles met elkaar verbonden. Van de kleinste zandkorrel  tot de hoogste berg en van de kleinste levensorganismen  tot de vezels in ons menselijk lichaam. Alles is energie en heeft invloed op elkaar.  Ik voel hoe het met de wereld en het universum ervoor staat, dus ook met jou of andersom.

Het mooiste is dat ik mag bijdragen aan de transformatie naar een nieuwe wereld. Want als ik jou help, help ik ook het totale plaatje van een wereld die in harmonie en vanuit respect samenleeft in verbinding met elkaar, moeder aarde (en alles wat daarop leeft) en het universum. (Word het nu te zweverig? 😉 )

Intense verbinding met Moeder aarde
In dit kader is mijn verbinding met moeder aarde meer dan bijzonder. Altijd geweest al, maar voor lange tijd genegeerd.  Als levend liefdevol wezen dient zij zich af en toe aan en mag namens haar boodschappen doorgeven. Ook voel ik letterlijk haar pijn van het omkappen van bomen, het plunderen van grondstoffen, het dieren- en plantenleed in de huidige wereld.

Dit betekent ook dat ik mij in verbinding kan stellen met alles dat leeft, groeit en bloeit  en ik mijn gaven als natuurlezer mag inzetten voor herstel op kleine en grote schaal. Bijvoorbeeld bij overlast van slakken in jouw tuin tot de oplossing van vraagstukken waar regulier geen antwoorden meer voor zijn bij (agrarische en land- en tuinbouw)bedrijven.

Dankbaar zien, horen, voelen en weten
Ik ben zo blij en dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen vanuit het universum. Zij hebben de juiste mensen op mijn pad gezet, mij naar ‘input’ geleid (van tekeningen in de wolken tot zich vreemd gedragende dieren, vooral vogels, en van steeds verschijnende cijfers/tijden tot zich spontaan openende webpagina’s en ook het weten over de kracht van kruiden, voeding en edelstenen), die kennis, die al in mij aanwezig is, naar boven heeft gehaald. Kennis die ik nergens geleerd heb in dit leven, maar die er gewoon IS. Daarnaast wordt door liefdevolle energieën informatie aan mij beschikbaar gemaakt. Daardoor voel, hoor, zie en weet ik op een geheel eigen wijze die energetisch op de persoon of situatie is afgestemd. Samen met hulp van Moeder aarde en het universum mag ik dit alles met liefdevolle stem inzetten om anderen verder te helpen op hun weg naar bewust ZIJN.