Levensstijlgids I: How to survive as HSP’er, a guide for the builders of the new world

Foto Cover How to survive Uitjebewust 210419 web

Ter inleiding , een voorproefje
Lief mens, de strijd om de wereld is in volle gang. Dat is hartstikke spannend en voor sommigen angstig. Weet dat licht altijd duister overwint. Voeg daar onvoorwaardelijke liefde en compassie aan toe en je hebt een alchemistisch recept waar je een taart van bakt, die niet KAN mislukken.

Wat brengt de wereld ons vanaf 2019? Groei, mits je bereid bent je open te stellen. Je mag je dit jaar verder gaan ontwikkelen en je sensoren fijner af gaan stellen. Dat betekent ook iets voor jouw levensstijl, patronen en gedrag. Moeder Aarde en ons hele universum heeft jou ontzettend hard nodig om de nieuwe wereld te creëren. Wij, zijn allen 1. Wij vormen samen alles wat is en staan allemaal in verbinding met elkaar, het universum en Moeder Aarde zelf. Als jij bereid bent je in te zetten om zelf beter, positiever, krachtiger en liefdevoller in het leven te staan, beïnvloedt je indirect ieder ander levend wezen, inclusief Moeder Aarde zelf, alles wat zij voortbrengt en waarmee zij in verbinding staat. Dit is geen gezweef, de universele wet werkt gewoon zo.

Balans houden
Vanaf 2019 krijgen mensen testen. Ook jij. Om te zien hoe jij balans houdt of hoe snel je weer in balans bent. Het is nodig. Er staat veel op het spel en er zullen over niet al te lange termijn wereldwijd situaties komen, waarbij alles wat we in 2019 meemaakten een peulenschilletje zal zijn. Jij als pionier van de nieuwe wereld hebt een belangrijke rol. Je wordt hiervoor klaar gestoomd. Bij balans houden hoort ook voeding. Alles wat jij tot je neemt om jouw energetische en fysieke ZIJN in de best mogelijke conditie te houden.

Deze Levensstijlgids geeft inzicht in de omslag, die hoog gevoelige mensen kunnen maken, zodat zij gezond blijven en in hun kracht kunnen blijven staan in de transformatie naar de vierde dimensiewereld. Dat vraagt om groei in bewustZIJN en daaraan gekoppeld aanpassing van levensstijl. Naast belangrijke informatie hierover tref je tips aan om zelf mee aan de slag te gaan. Hiermee help je jeZELF, ieder ander en Moeder Aarde. We zijn immers allemaal verbonden.

Ik wens je veel leesplezier!

Uitjebewust
Karen Bos

Bewust ZIJN begint bij bewustZIJN

Prijs: € 19,95 excl. verzendkosten.
Van deze prijs gaat € 1,50 als donatie naar EcoReserve Avalon

Combineer eventueel met Levensstijlgids II, Hoe gezond is jouw basis?, Hoe waardevol ben jij?, Het Karmisch Integratie Model & De Kracht van Creatie en/of Boodschappen van Dieren

Bestel hier

Recencies

Hoi Karen, 

Vandaag de gids ontvangen en doorgelezen.  Mijn indruk is dat je veel werk hebt verzet eea leesbaar en aards te houden en niet te zweverig te zijn. Ik voel me er zeker door geïnspireerd en nog meer bewust van wat ik kan doen en bijdragen in mijn zijn, een zijn waar moeder aarde ook in aanwezig is, zij zit nl naar mijn overtuiging in mezelf en iedereen die de diepte in durft te gaan. Zonder donker geen licht !! Dankjewel !!
Liefs, Suzan

“Ik heb jouw levensstijlgids in goede orde ontvangen.  Dank je wel ..een goed, gangbaar te lezen gids inclusief de foto’s. Het nodigt uit om gewoon in 1x door te lezen. Ik kon niet stoppen 😉.. Veel onderwerpen waar ik nog niet van op de hoogte was, hebben mijn aandacht.  Ik kijk uit naar je volgende boek/gids.”
Esther

“Het is zeker een leerzaam boek voor mensen die hun leven en levensstijl willen veranderen.”
Ine / Wakkere mensen

“Heb je levensstijlgids in 1 keer uitgelezen en daar was niets Spaans bij!”
Jan Dirk