16-11-21 Inzicht: waar wereldleiders op zoomen en de focus op ommekeer

Waar zijn we allemaal op microniveau toch allemaal bezig? Ons kleine iniminilandje, en dat geldt voor zowel België als Nederland, dat een stipje is op de wereldbol maakt zich druk om bijzaken. Waarbij we van de regen in de net zo akelige drup geraken. Een sneeuwbaleffect ontvouwt zich. Ondertussen, zit Tante Tilletje met de roze verf te knoeien en op het doek verschijnt het volgende inzicht:

Naar aanleiding van de klimaattop, hebben de VS en China overleg over??? Denk je echt dat dit over het klimaat gaat? Wake-up. Dit gaat over de verdeling van de wereld. Op welke manier? Waar mag de focus van Nederland en België liggen en daarmee ook die van Europa? Het gaat over uitsluiten wat ons niet meer dient aan vervuiling, verwoesting, investering en opnieuw opbouwen vanuit nieuwe normen en waarden waarbij liefde en verbinding de leidraad zijn.

Het hele inzicht lezen?

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Vraag jouw wachtwoord aan en lees het hele artikel

Mijn inzichten zijn niet gratis. Het is mijn werk. Er mag een nieuwe wereld ontstaan op basis van geven en ontvangen, zodat alles universeel in balans blijft en dat is anders dan je wellicht gewend bent. Ook hier zit een stukje bewustZIJN op. Daarom vraag ik op basis van jouw draagkracht en eer en geweten een bijdrage van € 3,00, € 6,00, € 9,00 of een hoger bedrag. Op die manier help jij degenen, die minder draagkrachtig zijn, om te kunnen ontvangen, en kan ik mijn mooie werk om de mensheid bewust te maken, te inspireren en te laten groeien blijven doen.

Vul het formulier in via ‘Aanmelden’ onder vermelding van wereldtop en je ontvangt, na ontvangst van jouw bijdrage, het wachtwoord.

Aanmelden

Je kunt op 2 manieren bijdragen. 1 via het rekeningnummer in het aanmeldformulier en 2 via PayPal/creditcard hieronder (vergeet niet het aanmeldformulier in te vullen anders kan ik je niet mailen):

Als je meer wilt weten waar de pijlen op gericht zijn qua macht en manipulatie en hoe JIJ hier de verandering in kan ZIJN, lees dan mijn boek De nieuwe (W)AARDE, deel 1.

Als je meer inzicht wilt in hoe we bij die gezondere basis komen, bestel dan De nieuwe (W)AARDE, deel 2.

Als jij je in wilt zetten om op energetisch niveau stukken te helen, voor jeZELF en daarmee de wereld, zodat ze getransformeerd worden, bestel dan De nieuwe (W)AARDE, deel 3.

Als je wilt weten wat jij kan doen voor jeZELF om gezonder en beter in balans te komen, dan is de Levensstijlgids iets voor jou.

Als je vastloopt in jouw hoofd, laten we dan werken aan die betere versie van jeZELF via een consult.

Als je positieve inspiratie nodig hebt, die jou liefdevol inzicht geeft, kies dan voor 1 van mijn kaartleggingen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van en toegang tot actuele inzichten en inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor de Boodschappenbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *