22-03-26 inspiratiekaart: Houd je kinderlijke geest

Inspiratiekaart voor 26-03-22

Mag ik een kaartje voor de wereld?

En deze komt eruit gefloept. Moeiteloos. En dat is waar het om draait. Moeiteloos is een mooi woord. Toen je kind was, was alles vanzelfsprekend. Nam je de dag hoe die kwam. Ontdekte je elke dag nieuwe dingen. Stapte je vol vertrouwen de wereld in. Deed je dingen, die misschien niet zo slim waren, waardoor de nodige bulten en pleisters de revue zijn gepasseerd. Maar dat heeft je alleen maar geleerd waar grenzen liggen. Spelen stond centraal. Alleen of met anderen. Misschien was je wel heel creatief. Was jouw fantasiewereld ontzettend levendig en werd jouw fiets een paard, het zandkasteel een kabouterpaleis, enzovoort. Zo ging je op pad op jouw levensweg.

Deze kaart vraagt je opnieuw te verbinden met de pure JIJ van toen. Voordat er zich allerlei narigheid op jouw pad voordeed. Want als je energetisch hoger afgestemd bent, dan is het zeker dat dat op jouw pad gezet is. Soms om te leren, soms om je weg te halen bij jouw hogere ZELF en de mooie gaven, die je tot jouw beschikking hebt.

Vanuit de universele liefde heb je alles overleefd. Alleen dat al geeft aan dat je beschermd bent, want anders had je aardse allang verlaten. Dus, lief mens, vanuit deze wetenschap word je gevraagd je opnieuw te verbinden met de puurheid van jouw ziel.

Door spelen kun je helen

Hoe staat jouw leven er op dit moment voor? Hoe staat jouw gezicht? Op serieus? Diepe rimpels in het voorhoofd? Strakke mond? Voel eens aan de spieren van jouw kaken. Hoe hoog is de spanning daar? Is het kiezen op elkaar en doorbijten, want het is nou eenmaal zo? Er word je gevraagd ‘lichtheid’ aan jouw leven toe te voegen en dat dan letterlijk en figuurlijk.

Laat je je te veel beïnvloeden door wat er zich in de wereld afspeelt? Weet, lief mens, dat dit een afspiegeling is van wat er zich IN de mensheid afspeelt. Op het moment dat jij je verbindt met jouw innerlijke blijde kind en vanuit daaruit elke dag tegemoet treedt, brengt dit direct verandering tot stand. Niet alleen in jouw leven, maar ook in dat van anderen en de wereld als geheel. DAT is precies wat de wereld vandaag de dag kan gebruiken en jij hebt daar een rol in. Zelfs al zijn heel veel dingen ‘ver van jouw bed’.

JIJ, koninklijke energetische lichtheid, mag gaan stralen. Als in het verhogen van jouw energetische frequentie, waardoor je in balans komt en blijft en er een heel nieuwe flow tot stand komt. Daarnaast mag je lichtheid toevoegen aan het leven van alledag. Als mensheid zijn we spelen verleerd. Omdat het niet meer past als je een bepaalde leeftijd hebt. Omdat anderen jou dat gezegd hebben en jij daarin bent meegegaan. Maar spelen is voor iedereen. Elke dag.

Spelen hoef je niet te interpreteren als letterlijk te gaan schommelen of huppelen, maar het mag wel, want ook dat werkt enorm bevrijdend. Spelen heeft te maken met blijdschap en creëren. Doen waar je blij van wordt. Net zoals je als kind deed. Je hield je toen niet aan to-do lijstjes. Je deed intuïtief wat er in je opkwam en daar haalde je dan ook het meeste uit.

Weet jij nog wat dat allemaal was? Misschien heb je toen al waargenomen waar jouw werkelijke levenspad licht (geen typefout). Ga terug, lief mens, verbind je met jouw meest pure staat van ZIJN. Ongeacht wat de wereld om jou heen ervan vindt of wat er zich daar afspeelt.

Uitstralen

Als je blijdschap uitstraalt, dan werkt dat aanstekelijk. Een schaterlach, samen met een vriend of vriendin gniffelen om een gek grapje (geen oordeel over anderen), de schoonheid van de natuur, die je op dit moment probeert te betoveren met alles wat bloeit en zo goed haar best doet om jouw aandacht te trekken. Ook de dieren zijn volop in beweging om jou opmerkzaam te maken op hun boodschappen. Je hoeft je alleen maar te laten verwonderen en het is juist dat wat je wellicht verloren bent.

Gewoon, omdat je ook graag een plekje wilt innemen in deze wereld en je welkom en geliefd wenst te voelen. Maar door krampachtig te willen aansluiten, plooien en verplicht te pleasen, raak je alleen maar verder van jeZELF af in plaats van dichterbij.

Dus… Terug in de tijd. Of beter ‘back to the future’, want het is daar waar jij ooit begon en weer naartoe mag gaan. Hoe zou de wereld eruitzien als de mensheid zich vanuit kinderlijke verwondering en blijdschap de wereld zou inrichten? Dan is er geen ruimte voor oorlog, haat, geweld, oeverloos gediscussieer, getouwtrek, vergelding, manipulatie en wat voor nare energetische frequenties nog meer.

Weet, lief mens, dat alles begint bij jou, en daar ook weer eindigt. Welke wereld wens jij? Jij creëert en niemand anders. Ook niet de hoge piefen, waar we als mensheid ons vertrouwen en daarmee onze verantwoordelijkheid hebben neergelegd en daarmee zelf een afhankelijkheid hebben gecreëerd, waardoor we veelal schouderophalend – ik kan er toch niets aan doen – door het leven stappen. Ons gek laten maken door MOETEN in plaats van WILLEN.

Als je iets moet, dan is dat namelijk opgelegd door een ander. Willen komt uit jeZELF. Wat wil jij, lief mens? Richt je daarop en loop in die ‘richt’ing. Luister naar jouw intuïtie, onderbuikgevoel of hoe het zich ook bij jou laat zien. Naar mate je meer en meer op deze manier leeft, hoe beter je kunt stralen en uitstralen. Dat geeft een enorm fijn, warm en blij gevoel. Niet alleen voor jou, maar ook voor iedereen om jou heen en het grote liefdevolle veld dat de hele wereld omvat.

Een mooie verbinding met jouw kinderlijke geest gewenst!

Liefs Karen Bos

Heb jij iets aan deze tekst gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Support mij dan met een bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos of doneer direct via PayPal/creditcard:

Heb je behoefte aan inzicht? Moeite met jouw plek in de wereld? Spelen er zaken, die jou uit balans halen? De weg terugvinden naar jouw innerlijke kind? Samen kunnen we kijken waar het bij jou niet stroomt en waardoor. Tijdens een consult zoom ik in op jouw situatie/vragen, zodat je weer verder kan op jouw mooie weg.

Levensstijl volgens jouw hoogste energetische frequentie? De Levensstijlgids I en Levensstijlgids II helpen je erbij.

Een liefdevollere wereld creëren? Hoe zorg je daarvoor? Mijn boek ‘Hoe waardevol bij jij?’ geeft je inzicht.

Neem je stukken waar uit vorige levens, familielijnen en of zich steeds herhalende situaties in dit leven? Het Karmisch Integratie Model en De Kracht van Creatie kunnen je hierbij helpen.

2 antwoorden op “22-03-26 inspiratiekaart: Houd je kinderlijke geest”

  1. Had afgelopen week medicijnkaart “stekelvarken” getrokken met dezelfde blije boodschap 😄, liefs Angela, speeloma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *