Support

Boodschappenbrief

Het is mijn dagelijks werk en missie om onder andere via mijn ‘Boodschappenbrief’ Universele boodschappen, inzichten, Boodschappen van Dieren, inspiratiekaarten en wat zich nog meer aandient te delen om jou te inspireren, te helpen en inzicht te verschaffen.

Dat vraagt tijd en inspanning. Energie, die ik met liefde en passie besteed. Ik heb geen vangnet in de vorm van een sociale uitkering en heel eerlijk en simpel gezegd: ook ik en mijn diertjes moeten ergens van leven, er zijn rekeningen te betalen, boeken te publiceren en de droom van een Eco Reserve mag werkelijkheid worden.

Daarom vraag ik jou mijn supporter te zijn, zodat ik dit fijne werk kan blijven doen en zoveel mogelijk mensen kan bereiken op weg naar die mooie nieuwe wereld.

De kernwaarden
Het Universum en Moeder Aarde laten zich niet leiden. Er komt wat er komt. Ik fungeer als de boodschapper. Daarom is een aantal kernwaarden belangrijk voor jou om te weten.

1 De vrijheid om te delen:
Inzichten komen regelmatig, doch tijd is universeel een illusie. Op geen enkele manier mag er druk ontstaan om ‘te moeten’ publiceren, dat blokkeert mijn zuiverheid en mijn gave om te kunnen ontvangen. ‘Iets verzinnen’ om te delen, daar pas ik voor. Elke maand zijn er inzichten. Soms deel ik die direct, soms zijn ze geclusterd in 1 nieuwsbrief. Je support dus geen lucht…

2 Niet alles online publiceren:
Updates en inzichten zijn specifiek voor jou bestemd als Boodschappenbrieflezer en niet altijd online beschikbaar. Zeker niet gezien de steeds verder gaande technologie, die alles aan elkaar knoopt.

3 Aan zoveel mogelijk mensen de ruimte bieden te kunnen ontvangen:
Dat betekent dat ik vanaf een laag supportbedrag per maand met jou deel. Aan jou de keuze wat je naar eer en geweten kán bijdragen en wat je op basis van: wat is wat ik met jou deel inclusief ‘gunfactor’ je waard. Jij kiest jouw bijdrage.

4 Geen privileges scheppen:
Dat houdt in dat ik ieder mens als gelijkwaardig en even waardevol zie. Ik kies er niet voor om supportpakketten aan te bieden, waarbij degenen, die makkelijker meer kunnen besteden een soort ‘recht’ verkrijgen op allerlei extra’s en anderen niet.

Dus is mijn vraag? Wil jij mijn Boodschappenbrief op basis van bovenstaande ontvangen?

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden!

Dan kan dat vanaf € 1,00 per maand
Je ontvangt hiervoor de Boodschappenbrief met de laatste updates, inzichten, inspiratie en bent als eerste op de hoogte van de nieuwste Boodschappen van Dieren, want die blijf ik gratis beschikbaar maken. Je krijgt een kattebelletje voor de op stapel staande kaartleggingen, waar je op basis van een extra bijdrage aan mee kan doen en wat zich verder nog mag ontwikkelen.

Klik op de button ‘aanmelden’ om je aan te melden en kies de supportbijdrage van jouw keuze. In het formulier staan de bankgegevens waar je jouw bijdrage op mag doneren.

Aanmelden

Of, als je liever met Paypal/creditcard betaalt, kies dan voor een directe donatie hieronder.

Betaal direct via Paypal/credit card:
Overige supportopties:

Support de website

Draag jij bij om deze website in stand te houden? Heeft iets jou op deze website geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van teksten. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Of direct doneren via Paypal/creditcard:

Mijn dank voor jouw support is inmens groot!