Word jij mijn supporter?

Het is mijn dagelijks werk en missie om onder andere via mijn ‘Boodschappenbrief’ Universele boodschappen, inzichten, Boodschappen van Dieren, inspiratiekaarten en wat zich nog meer aandient te delen om jou te inspireren, te helpen en inzicht te verschaffen.

Dat vraagt tijd en inspanning. Energie, die ik met liefde en passie besteed. Ik heb geen vangnet in de vorm van een sociale uitkering en heel eerlijk en simpel gezegd: ook ik en mijn diertjes moeten ergens van leven, er zijn rekeningen te betalen, boeken te publiceren en de droom van een Eco Reserve mag werkelijkheid worden.

Daarom vraag ik jou mijn supporter te zijn, zodat ik dit fijne werk kan blijven doen en zoveel mogelijk mensen kan bereiken op weg naar die mooie nieuwe wereld.

De kernwaarden
Het Universum en Moeder Aarde laten zich niet leiden. Er komt wat er komt. Ik fungeer als de boodschapper. Daarom is een aantal kernwaarden belangrijk voor jou om te weten.

1 De vrijheid om te delen:
Inzichten komen regelmatig, doch tijd is universeel een illusie. Op geen enkele manier mag er druk ontstaan om ’te moeten’ publiceren, dat blokkeert mijn zuiverheid en mijn gave om te kunnen ontvangen. ‘Iets verzinnen’ om te delen, daar pas ik voor. Elke maand zijn er inzichten. Soms deel ik die direct, soms zijn ze geclusterd in 1 Boodschappenbrief. Je support dus geen lucht…

2 Niet alles online publiceren:
Updates en inzichten zijn specifiek voor jou bestemd als Boodschappenbrieflezer en niet altijd online beschikbaar. Zeker niet gezien de steeds verder gaande technologie, die alles aan elkaar knoopt.

3 Vrijheid voor support:
Ik geloof in een maatschappij waarbij degenen, die meer te besteden hebben meer bijdragen, zodat er een gezond gemiddelde ontstaat, waarbij anderen, die minder te besteden hebben ook kunnen ontvangen. Aan jou de keuze wat je naar eer en geweten kán bijdragen. Jij kiest eerlijk jouw bijdrage.

4 Geen privileges scheppen:
Dat houdt in dat ik ieder mens als gelijkwaardig en even waardevol zie. Ik kies er bewust niet voor om ‘supportpakketten’ aan te bieden, waarbij degenen, die makkelijker meer kunnen besteden een soort ‘recht’ verkrijgen op allerlei extra’s en anderen niet.

Dus is mijn vraag? Wil jij mijn supporter ZIJN?

Ja, ik support jou graag vrijwillig

Dan kan dat vanaf € 1,50 per maand
Je ontvangt dan, zonder dat dit een verplichte tegenprestatie is, automatisch de Boodschappenbrief, als die er is, met de laatste updates, inzichten, inspiratie en bent als eerste op de hoogte van de nieuwste Boodschappen van Dieren. Je krijgt een kattebelletje voor de op stapel staande kaartleggingen en wat zich verder nog mag ontwikkelen.

Klik op de button ‘aanmelden’ om je aan te melden en kies de supportbijdrage van jouw keuze. In het formulier staan de bankgegevens waar je jouw bijdrage op mag doneren.

Aanmelden

Mijn dank voor jouw support is immens groot!