Crowdfunding Eco Reserve Avalon Frankrijk

Eco reserve Frankrijk

Mijn droom is een stuk aarde te behouden, te beheren, te behoeden en er in samenwerking met de natuur te creëren. Een Eco Reserve in Frankrijk, waar met alles wat leeft respectvol wordt omgegaan. Waar bezoekers komen om even te proeven of langer te verblijven, te ervaren, te leren en inspiratie op te doen.

Zorg dragen voor een stuk aarde. Een voorbeeldplek, waarbij getoond wordt dat we, als mensheid, ook op basis van een veel lagere footprint kunnen leven. Waarbij we in de tijd vooruitgaan, door terug te gaan naar de natuur. Gewoon comfortabel, want techniek is er niet voor niets. Het doel is dit zodanig te combineren, waarbij we in plaats van plunderen, bijdragen.

Ik heb een plek gevonden, maar daar heb ik wel financiële middelen voor nodig. Daarom heb ik een fundraising gestart en heb ik een website gebouwd: www.ecoreserveavalon.com

Je kunt op de pagina van deze fundraising meer vinden over

  • het plan,
  • de benodigde middelen,
  • waar jouw donatie aan wordt besteed
  • en hoe je kan bijdragen.

Je kunt hieronder direct doneren via het fundraisingplatform:

Maar er kan meer!

Slechts 200.000 mensen nodig, die elk € 1,00 bijdragen, of natuurlijk een andere samenstelling, waarbij het doel gehaald wordt.

Het KAN! Wil jij me helpen?
Via bovenstaande link is de minimale inleg € 6,00. Dat kan ik niet aanpassen.
Daarom kun je ook direct een lager bedrag overmaken op dit rekeningnummer:

NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos
Onder vermelding van Donatie ERA

OF
doneer direct via PayPal/creditcard:
Jouw donatie wordt direct apart gezet op een spaarrekening en alleen gebruikt voor de realisatie van dit doel. Lukt het niet, dan stort ik het door jouw gedoneerde bedrag op termijn terug.

Komt er meer binnen dan het doelbudget, dan zal dat worden geïnvesteerd in het project. Bijvoorbeeld voor de aankoop van meer land om het stukje bewaarde aarde uit te breiden.

En dan…

heb ik jouw hulp nodig

om mensen te bereiken, die bereid zijn bij te dragen

Je kunt delen op Facebook, Insta, Twitter, jouw eigen contacten, bijvoorbeeld door te delen via Whatsapp, e-mail, enz.

Je kunt hiervoor deze link gebruiken:

https://ecoreserveavalon.com/nederlands/

Dank alvast voor jouw inzet en hulp!!!

Andere opties

Ambassadeur
Je bent van harte uitgenodigd om ambassadeur te worden voor dit project en zelf op een ludieke manier in te zamelen. Statiegeld, een inzamelingsactie, een pot op de toonbank , een gekoppelde crowdfunding, zodat voor degenen, die bijdragen ook te zien is hoeveel er opgehaald is, of misschien heb je nog wel andere ideeën. Die zijn van harte welkom! Mail me dan.

Investeerder
Wil jij bijdragen aan een gezondere planeet? Dan is dit project wellicht een mooie kans om daarbij te helpen. Mocht je willen investeren in dit project, laten we dan in gesprek gaan om te bekijken op welke basis jouw investering in goede aarde valt en dus rendement oplevert. Ik kijk uit naar jouw bericht.

Lening verstrekken
Heb jij geld op de bank waar je nu niets mee doet? Waarom zou je het niet inzetten om de planeet een stukje mooier te maken? Dit project de kans te geven zich te laten ontwikkelen, waarbij terugbetaling van jouw leensom vaststaat. Voelt dit voor jou als een mooie optie? Laat het me dan weten.

Mag ik op jou rekenen in deze tijd waar het behoud van en zorg voor de aarde prioriteit op 1 zou moeten staan?

Mijn dank dat jij me helpt is nu al enorm groot.

Karen Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *