Aanmelden Persoonlijke InspiratieKaart  Optie 1
  Ik wil alleen de foto van de kaart(en) ontvangen:

  Optie 2
  Ik wil naast de kaart(en) OOK graag een gechannelde boodschap erbij ontvangen, hiervoor support ik extra:

  Ik heb de hierboven gekozen bijdrage(n) gedaan:
  door overboeking op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

  (vul hier jouw vraag in en/of eventueel het bedrag in als je kiest voor een hoger bedrag)

  Wil jij ook mijn werk steunen, zodat ik inzichten, Boodschappen van Dieren, boeken en allerlei andere artikelen kan blijven schrijven en delen? Wil je daarnaast extra inspiratie ontvangen en op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Word dan mijn supporter vanaf € 1,50 per maand en ontvang de Boodschappenbrief? Aanmelden kan hier.

  Ik meld mij voor nu alleen aan voor de eenvoudige nieuwsbrief met meldingen van nieuwe artikelen en op stapel staande activiteiten.

  LET OP: IK REAGEER ALTIJD SNEL OP JOUW BERICHT, HEB JE GEEN REACTIE BINNEN 2 DAGEN, CHECK DAN EVEN JOUW SPAM. IK VRAAG JOUW TELEFOONNUMMER, OMDAT IK JE DAN ALTIJD OP EEN ANDERE MANIER KAN BEREIKEN, MOCHT HET MET DE MAIL NIET SOEPEL LOPEN.

  Jouw gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor de diensten van Uitjebewust.