Nieuw Jaar Kaartlegging kaart van augustus 2023

Elk jaar doe ik een Nieuw Jaar Kaartlegging en vraag daarbij kaarten voor het aankomende jaar. Wat brengt het ons? Omdat deze kaartlegging op basis van support wordt gedaan, publiceer ik de kaart van de betreffende maand voor jou, nadat deze maand in het jaar voorbij is.

Dit was de kaart voor augustus… Resoneert deze met jou als je terugkijkt? Klopt het met wat er zich in de wereld heeft afgespeeld? Het is aan jou…

NJK 8 augustus 2023 uitjebewust

De zomerhitte kan verhitting met zich meebrengen. Letterlijk en figuurlijk en dat dan weer in jouw dagelijkse leven als in dat van de hele mensheid. De Pijl kan maar 1 keer afgeschoten worden en wat raakt deze dan?

2023 draait om de creatie van het nieuwe vanuit verbinding. Wanneer je figuurlijk in jouw hart geraakt wordt door een pijl of een ander met jouw pijl in zijn of haar hart raakt dan heeft dat 2 kanten. Cupido schiet zijn pijlen om mensen met liefde te raken. Dat kan jouw pijl ook tot gevolg hebben. Een opening waarbij je in jouw hart geraakt wordt en/of met jouw liefdevolle pijlen juist anderen raakt.

Maar de zomerhitte kan ook tot gevolg hebben, dat er emmertjes vol zitten. Dat de boog te gespannen komt te staan en dat jouw pijl of pijlen vanuit jouw eigen trauma’s, pijn, karma als ongeleide projectielen door de lucht suizen en doel treffen. Of weer andersom dat jij door zo’n pijl geraakt wordt.

Welke variant het ook is, en of het je nu pijn zal doen of juist niet het brengt duidelijkheid of je wel of niet op de juiste weg zit. Dankzij deze liefdevolle en/of ongeleide projectielen kun jij ineens richting bepalen. Met scherpte zien. Kiezen wat je echt wel en wat je echt (niet meer) wilt.

Daardoor kun je jouw pijlen nog beter richten op wat jij graag wilt. Voor jeZELF als ook voor de planeet. Om daar vervolgens dan ook direct al jouw pijlen op in te zetten en er dus vol voor te gaan.

Er valt niets meer te verliezen. Alleen nog te winnen. Massaal die andere richting in. Bouwen in plaats van afbreken. Herstellen in plaats van plunderen. Samen sterk staan. Verbinding. Creatie. De wind begint uit een andere richting te waaien en afgeschoten pijlen vanuit oude overtuigingen missen hun doel.

De wereld om ons heen (de natuur), de klokkenluiders, de pioniers en wetenschappers geven al tijden duidelijke signalen. De mensheid MOET pijlsnel in beweging komen en anders gaan leven.

Meer en meer mensen zijn geraakt in hun hart. Komen tot het bewustZIJN dat er maar 1 planeet is. Dat we daarvoor moeten zorgen en dat alles wat wij dagelijks doen, kopen, consumeren (niet alleen voedsel ook elektriciteit, brandstoffen, grondstoffen bijvoorbeeld, eigenlijk alles wat we ‘ontnemen’) en kiezen hier impact op heeft.

Het geloof dat het anders MOET en KAN is geland en overruled al het andere. Dat waar de mensheid zich jarenlang druk over heeft gemaakt, begint nu ineens volledig ondergeschikt te raken, want tijd blijkt schaars te ZIJN. Het is ook niet te koop. Tik tak, tik tak. Time is ticking en eenmaal voorbij is deze niet meer in te halen.

De Titanic komt in beeld. Een gigantisch schip waarvan het voor onmogelijk gehouden werd dat het kon zinken. De waarheid bleek anders te ZIJN. Zo denkt de mensheid nu ook over de aarde. Het wordt voor onmogelijk gehouden dat zeeën leeg raken, dat oogsten mislukken, dat er schaarste komt op vele fronten. De waarheid komt steeds meer aan het licht en die is, net als bij de Titanic anders dan bedacht. De aarde is een zinkend schip als de mensheid doorgaat op de huidige manier en anders dan bij de Titanic, er komt niemand zoeken voor overlevenden. Er komt niemand ons redden. De redding, dat ZIJN we ZELF.

Heb jij iets aan deze tekst gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Support mij dan met een bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos of doneer direct via PayPal/creditcard:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *