Nieuw Jaar Kaartlegging kaart van oktober 2023

Elk jaar doe ik een Nieuw Jaar Kaartlegging en vraag daarbij kaarten voor het aankomende jaar. Wat brengt het ons? Omdat deze kaartlegging op basis van support wordt gedaan, publiceer ik de kaart van de betreffende maand voor jou, nadat deze maand voorbij is.

Dit was de kaart voor oktober… Resoneert deze met jou als je terugkijkt? Klopt het met wat er zich in de wereld heeft afgespeeld? Het is aan jou…

NJK 10 oktober 2023 uitjebewust

Kijk vanuit een hoger perspectief: helderheid, vrijheid, oplossing. De transformatie van de wereld naar meer vanuit verbinding, meer vanuit liefdevolheid, gelijkheid, respect en harmonie leidt tot grote groepen mensen, die vanuit een hoger perspectief kunnen waarnemen, waarbij zij schakel ZIJN, zonder de eer op te willen strijken.

Dit is een vorm van dienstbaarheid aan een groter geheel, waarbij onderdrukking en manipulatie niet meer bestaat en ook geen invloed meer heeft. Zelfs al bestaat het nog wel in de wereld en probeert het af te leiden en aandacht te trekken, het raakt niet meer.

Vanuit dit hogere perspectief is het veel eenvoudiger standvastig te blijven en dus ook jouw mooie weg te vervolgen om verder te bouwen aan dat wat bijdraagt. De uitdaging zit erin dat je wel uitgedaagd wordt. Een test, om aan te tonen dat je nu bijvoorbeeld echt voor jeZELF durft te kiezen. JeZELF eindelijk de juiste waarde en liefde toekent en niet meegaat in wat anderen als dan niet van je willen, je proberen op te leggen of op jou proberen te projecteren. Grenzen aangeven blijft hierbij belangrijk.

Als gevoelige ziel met een hoog empathisch vermogen blijf je altijd de (vaak goedbedoelde) beweegredenen van anderen zien, maar die zijn wel van hen en niet van jou.  Het is dan ook prima dat je waarneemt, maar dat wil niet zeggen dat jij hier iets mee hoeft/moet.

Je mag waarnemen/kijken vanuit een hoger perspectief, omdat het jouw helderheid geeft en daarmee ook direct de vrijheid om te kiezen wat voor jou goed voelt en wat jou voedt. Het antwoord dat je dan vindt, is dan meteen de oplossing.

Heb jij iets aan deze tekst gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Support mij dan met een bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos.

Inzicht voor jeZELF nodig? Dat kan via een persoonlijk gesprek en/of kaartlegging met voor jou persoonlijk gechannelde boodschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *