2019-12-12 volle maan kaartlegging

Kies intuïtief 1 of meerdere kaarten van onderstaande foto. Lees daarna onder de foto wat de door jouw gekozen kaarten voor boodschap met zich meebrengen.

(Heb je meegedaan via de mailing of social media, scrol dan direct naar beneden om de boodschap te lezen)

Volle maan kaartlegging dicht uitjebewust 121219

Hieronder tref je de gedraaide kaarten aan:

Volle-maan-kaartlegging-gedraaid-uitjebewust-121219

Boodschappen

1 Kwetsbaarheid
Het wordt nu echt tijd dat jij jouw kwetsbaarheid durft te tonen. Jij bent gewoon een mens, als ieder ander. Je hebt waarschijnlijk geleerd om je te wapenen tegen de boze buitenwereld, omdat je toen je klein/jong was net iets te vaak op de vingers getikt bent. Daardoor is jouw hart voor een deel gesloten en dat mag nu veranderen. Je hoeft niet meteen aan jan en alleman jouw kwetsbaarheid te laten zien, maar begin eens bij jeZELF. Kijk in de spiegel en wees eerlijk. Realiseer je wat je in stand probeert te houden en of dat ECHT wel met jouw diepste ZIJN resoneert. Als dat niet het geval is, breng daar dan verandering in aan. Laat meer van de echte JIJ zien aan de mensen om je heen die je vertrouwt en zie wat dat voor resultaat heeft. Weet dat Moeder Aarde aan jouw zijde staat en je zal omarmen met haar natuurlijke liefde. Zo voelt het misschien iets minder eng? Zie je de volle maan op de kaart? Vraag haar om jouw ziel op te schonen, jouw hart en ogen te openen en ruimte te geven om te kunnen zijn wie jij bent.

2 Het grote plaatje
Soms als je te veel in jouw hoofd zit, dan kun je situaties niet zo goed meer overzien. Lage frequentie emoties, zoals angst, zorgen, verdriet, onzekerheid, enz., krijgen dan een mooie ingang om jou van de wijs te brengen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Het is tijd om ervoor te zorgen dat je meer in balans raakt en kunt blijven. Dat doe je door meer tijd voor jouw ZELF te nemen. Niet plannen, want dan komt er niets van, nee, echt NEMEN. Ga wandelen in de natuur, duik in de sauna, plof in jouw fijnste stoel, maar ga in ieder geval ergens heen waar geen afleiding is (ook geen mobieltje). Kijk om je heen, voel waar je bent en hoe het met je gaat. Ontlaad en laad je weer op. Daar, in de stilte, ontstaat de ruimte die zo nodig is om het grotere plaatje van jouw wereld te kunnen zien en ingevingen te krijgen over de vervolgstappen die je mag nemen op jouw mooie pad. Weet dat je omringt bent door mooie en krachtige energie en dat die altijd voor jouw beschikbaar is. Als je het grotere plaatje wat helderder in beeld hebt, zet dan jouw energie in om niet alleen jouw ZELF te helpen, maar ook degenen jou heen, de dieren, de natuur, Moeder Aarde als geheel en het Universum. Hoe meer jij bloeit, hoe krachtiger je wordt.

3 Verlichting
Moeder Aarde is dankbaar voor de natuurlijke verlichting die altijd om haar heen is. Zowel de zon als de (volle) maan vervullen een belangrijke functie. Zonder deze twee bijzondere hemellichamen, zou de aarde er heel anders uitzien. Een grote ijsklomp zonder leven. Waar verwarm jij jouw hart mee? Werk jij samen met het licht van de zon en de maan? Kijk eens hoe de maan staat te stralen op deze kaart en hoe verwachtingsvol de dame ernaar kijkt. Zij leeft uit haar hart. Heeft de kracht van de maan ontdekt en haar hart gezuiverd. Nu mag ze vliegen, vrij van ballast, oud zeer en verdriet. De vlinder op haar rug geeft aan dat ze het stadium van rups is ontgroeid. Blijf jij nog een beetje hangen in jouw onzekerheid over wat je eigenlijk allemaal wel of niet kunt? Heb vertrouwen, lief mens, weet dat je alles kunt, totdat het tegendeel bewezen is. Vlieg uit, ga ontdekken wat voor moois er op jou te wachten ligt. Dit leven leef je niet om te blijven hangen als een suf gedraaide langspeelplaat. Zet de eerste of verdere stappen buiten jouw comfortzone. Kruip op de rug van de kever en luister goed naar wat jouw intuïtie je zachtjes influistert (ook al zijn sommige dingen misschien best een beetje gek volgens jouw hoofd). Als jouw hart spreekt, neem het dan serieus en vertrouw altijd op de beste uitkomst. De tijd om jouw licht harder te kunnen laten stralen is nu echt wel aangebroken. Geen excuses meer, gewoon gaan!

4 Zoek schoonheid
Mooi, mooi mens! Wat ben je mooi! Maar daar geloof je zelf nog niet zoveel van toch? Als je in de spiegel kijkt, als je kijkt naar wat het ideale beeld zou moeten zijn dat geprogrammeerd is door ‘anderen’, dan wijk jij daar toch enorm van af? Hallo! ERROR! Wakker worden! Er wordt zoveel geprojecteerd in deze wereld. Het is 1 grote illusie. En jij gelooft daarin? Angstvallig proberen in het plaatje te passen, levert enorm veel stress en teleurstelling op. Beiden zijn van zeer lage frequentie en doven eerder jouw licht dan dat het het doet stralen. Hou ermee op, lief mens, jouw lijf (tot op het kleinste celniveau) reageert synchroon met hoe jij jeZELF ziet. Als je maar vaak genoeg zegt dat je te dik, te dun, te … bent, dan blijf je dat ook. Want je zet immers dat elke keer in jouw cloud! Hoe kan de energie dan stromen? Waar zit jouw schoonheid? Niet alleen van binnen, zoals het spreekwoord ons doet laten denken. Schoonheid zit in de mate waarin je straalt! Wat laat jouw stralen? Waar geniet jij van? Waardoor laat jij je verwonderen? Zoek jij weleens de schoonheid in de natuur? Jij bent de natuur, lief mens. Je bent mooi zoals je bent, alleen daar mag je nu ook echt in gaan geloven. Schoonheid zit in de kleine dingen van het leven. De kaars die flakkert, de bomen die je toewuiven, de regen die met je meehuilt, de zon die jouw hart verwarmt en de maan die je helpt met de zuivering van jouw ZIJN. Schoonheid is geen plamuurlaag, een verhongerdieet, uitputtende sportscholen door alle elektrische apparaten en de tl-verlichting. Schoonheid is in verbinding zijn met jouw ZELF, Moeder Aarde en het Universum van licht. Daar bevindt zich de onzichtbare energie die jou voedt om te kunnen stralen. Schoonheid, ga jij op zoek?

5 Opnieuw vrede
Zoals de boom dit elfje omarmt, wordt het tijd dat je vrede in jouw ZELF gaat vinden. Jouw ZELF omarmt met de enorme liefde die zich in jouw hart bevindt. Dat je rust vindt en alles wat jij hebt meegemaakt of wat jou is ‘overkomen’ accepteert en een plek geeft. Er zitten waarschijnlijk nog diep weggestopt onverwerkte emoties. Je mag best huilen, lief mens! Het is geen schande. De pijn mag weg, eruit, weg ermee. Ga eens rustig zitten. Kijk eens liefdevol terug, ook al zijn er wellicht hele nare dingen gebeurd. Alles is gebeurd met een reden. Niet om jou te kwetsen, maar om jou de kans te geven te groeien. Kun jij de lessen zien die op jou betrekking hebben? Kijk niet naar wat de ‘ander’ of ‘anderen’ allemaal wel niet gedaan hebben of doen. Daar heb jij geen invloed op en het heeft te maken met hun eigen onkunde, onwetendheid, onzekerheid, enz. Zij hebben daarin hun eigen pad te lopen, maar waar het hier om draait is de spiegel die zij jou voor hebben gehouden of voorhouden en wat jij daar ZELF mee doet. Blijf je het zoeken buiten jouw ZELF? Blijf je wijzen naar de ander: “Ja maar, hij of zij dit en dat?” Stop ermee, lief mens, kijk naar wat het jou laat zien. Ben je gaan twijfelen aan jeZELF? Ben je vertrouwen verloren? Lijkt jouw hart van hout, steen of ijs? Ben je bang geworden? En is dat eigenlijk wel nodig? Om opnieuw vrede in jouw ZELF te krijgen, mag je opnieuw vertrouwen krijgen, jouw hart laten ontdooien, jouw angsten overwinnen. Zie je hoe vredig het elfje genesteld ligt? Hoe de dieren de wacht houden en het beschermen? Ook jij bent beschermd, anders had je deze kaart niet gekozen. Vertrouw daarop. Ga op zoek naar die vrede in jouw ZELF en maak daardoor ruimte voor verdere groei.

6 Volg je hart
Oei, dat is een mooie! Jouw hart volgen, waar het je ook naar toe zal brengen. Het klopt in jouw lijf als een kompas dat uitstekend de weg weet, alleen verander jij, waarschijnlijk ingegeven door jouw hoofd, steeds van koers. Dat kan betekenen dat je ongewild in woeligere baren terechtkomt, dan dat je diep in jouw hart zou willen. Deze kaart is een stimulans om je op weg te helpen beter naar jouw hart (intuïtie, ZELF) te luisteren. Te vertrouwen op wat het je influistert. Er zit muziek in de lucht, de pauwenogen op de veren zien wat jij nog niet kan zien. Als je toestaat dat de geslotenheid van jouw hart zich opent, net zoals de schelp in de handen van dit mooie wezen, zal het leven zich van een heel andere kant laten zien. Als je jouw hart volgt en de stappen gaat nemen in de richting die je eigenlijk al heel lang van binnen weet, gaat het licht stralen. Het Universum en Moeder Aarde zullen ingenomen zijn met jouw ambitieuze plannen, ook al weet je nog helemaal niet waar jouw keuzes toe zullen leiden op dit moment. Het gaat erom dat je op de boot stapt. Het avontuur tegemoet. Leeft in het nu en elke dag de beste intenties voor jouw ZELF, Moeder Aarde en het Universum in jouw Cloud zet. Dromen zijn geen bedrog, lief mens, je kunt alles manifesteren wat je wilt. Maar je moet er zelf in geloven én ervoor gáán. Vaar jouw eigen koers en trek je niets aan van wat anderen er allemaal wel niet van vinden en ongeacht welke beren op de weg jouw hoofd ook bedenkt. Een rotsvast geloof, is alles wat je nodig hebt. Kleur jouw mooiste droom in, maar laat de details van de weg ernaar toe open. Zet stap voor stap, zuiver geleid door jouw hart, dan zal het universum je helpen het beste resultaat te bereiken.

7 Doorbraak
Zou het dan eindelijk zover komen? Zouden al jouw inspanningen van het afgelopen jaar vruchten af gaan werpen? Heeft al jouw commitment om aan jeZELF te werken, anderen onvoorwaardelijk vol compassie te helpen, liefdevol bij te dragen aan het grotere geheel het gewenste resultaat gehad? Het universum heeft in de gaten dat jij je best doet om een betere versie van jouw ZELF te worden. Het ego achterlatend, zonder dat het zich verlaten of gepasseerd voelt. Jouw weg naar innerlijke vrijheid ontvouwt zich steeds verder en dat is best een compliment waard. Maar je bent er nog niet. Dat kan ook helemaal niet, want jouw hele leven lang mag je je inspannen om op een positieve, liefdevolle manier te groeien en bij te dragen. Er ligt wel een doorbraak in het verschiet. Iets dat je vleugels zal geven, je laat voelen alsof je zo licht als een veertje over het water kan dansen, samen met alle andere vlinders die zich aan het ontpoppen zijn. Waar je je de afgelopen tijd vooral je vooral op jouw ZELF hebt gefocust, komt nu ruimte om verbindingen te leggen. Samen te werken, waarbij iedereen de ruimte krijgt om zijn beste ZIJN in te zetten en iets moois te creëren. 2020 komt eraan. Waarschijnlijk hoor jij bij de eerste lichting die in grotere getale vorm gaan geven aan de nieuwe wereld. Ben je er klaar voor? Fasten your seatbelts en enjoy the ride…

3 antwoorden op “2019-12-12 volle maan kaartlegging”

  1. 5 en 7 Whaw wat een rijkdom aan informatie. Helemaal beschreven hoe het met me gaat. Dank je wel om “mijn ik” in prachtige woorden om te toveren.

  2. Dag Karen,

    bedankt voor je duiding.
    Ik koos kaart 7. De bijhorende tekst is op zijn Vlaams gezegd ” er boenk op!” Zo op m’n lijf geschreven. Ik hoop dat ik verder mag groeien en dat de mogelijkheden zich voor mij mogen ontvouwen in 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *