10-daagse kaartlegging

10-daagse kaartlegging uitjebewust 020821
Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Zou jij wel eens begeleiding van hogerhand willen ontvangen? Om je verder te helpen met jouw vraagstukken en groei? Dan biedt deze 10-daagse kaartlegging jou de helpende hand.

Wat houdt het in?

  • 10 dagen lang ontvang je van mij een kaart of meerdere kaarten (want ook ik weet niet wat het Universum te communiceren heeft met jou) uit een kaartendek dat op jou van toepassing is MET bijbehorende gechannelde boodschap.
  • Elke dag geef je mij feedback over wat je hebt ontvangen. De vragen, die je misschien hebt en al het andere dat door de kaartlegging ‘losgemaakt’ wordt. Ik reageer daar dan weer op, zodat je stappen kan maken in jouw groei.
  • Elke dag vraag ik verdere begeleiding en/of inzichten voor jou. Dat kan een vervolg zijn op het vorige, maar dat hoeft niet.
  • Na 10 dagen heb je een totaalpakket aan boodschappen, waar je zelf mee aan de slag mag.

Vergoeding: € 150,00 incl. 21% btw. Dat is € 15,00 per dag. (is dit bedrag voor jou op dit moment aan de hoge kant? Schaam je niet en laat het me weten, dan kijken we hoe we dit kunnen oplossen)

Om je inzicht te geven wat ik hiervoor doe het volgende:

  • Ik ‘login’ en vraag speciaal voor jou om kaart(en)
  • Ik schrijf de boodschap (die altijd meer bedraagt dan een paar regels)
  • Ik maak een foto van de kaart(en)
  • Ik e-mail jou de foto en de bijbehorende gechannelde boodschap
  • Een deel van dit aanbod is dan ook ‘in the gift’ en daar hoef je dus niet voor te betalen. Waarom? Omdat het belangrijk is je verder te helpen en dat is meer waard dan de bijdrage, die ik hiervoor vraag.

Lijkt dit je wat?

Meld je dan meteen aan, via de link hieronder.

Aanmelden

Referenties:

Beste Karen,
Dankjewel voor de 10 daagse kaartlegging.
Ik heb er veel aan gehad. Het was een mooi belevingsavontuur.
Ook jouw begeleiding was heel prettig, liefdevol .
😊 Gisèle

Het is fijn dat je dingen breder omschrijft en inhaakt op wat ik je vertel. Het heeft me veel gebracht, veel gegeven om verder te gaan op mijn pad. Alles wat ik tot nu toe ontving klopt. Zeker gisteren dat ik me bewust werd waar ik steeds weer vastliep in mijn proces. Dankbaar ben ik dat je mij mocht zeggen wat ik mag maken. Ik koos voor de kaartlegging uit behoefte aan een concreet antwoord. En dat is gegeven. Hoe, waar ik mag bijdragen. Dat ik dit vanuit mijzelf mag doen, vanuit 5D. Dit geeft heel veel rust. Dank je wel Karen!!
Manja

Ik wil je hartelijk bedanken voor de reis die we samen hebben gemaakt. Wist van te voren niet hoe het zou gaan en vond het ook wel apart zo op afstand. Zoals je weet was het niet altijd makkelijk. Maar het is mijn weg, die we bewandeld hebben. Heel mooi hoe jij me daarbij hebt geholpen en hebt ondersteunt, op een heel bijzondere manier, jouw manier. Je doet prachtig werk, ik geniet altijd van je mooie teksten en hoop dat ik ooit ook zo inspirerend mag werken zoals jij doet. Ik wens je het allerbeste en nogmaals heel veel dank.
Liefdevolle groet,
Jacolina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.