2020-08-29 Daginspiratiekaart: De heilige reis

20200829 Daginspiratiekaart De heilige reis uitjebewust
Uit: Gaia Orakel van Toni Carmine Salerno

Deze daginspiratiekaart geeft een een alles omvattend beeld van wat er nu gaande is en dat je de komende tijd lekker mag focussen op jouw eigen heilige reis. Alles is met elkaar verbonden, alles wat is, was en zal zijn en dat in veel parallelle werelden tegelijk.

Hoe staat het met jouw heilige reis?
Ben je lekker op weg? En merk je ook dat je groeit, snel, als je je overgeeft aan de flow van het moment. Het is prachtig als je volwaardig durft te vertrouwen dat alles altijd goed komt. Dat je jouw hoofd kan loslaten en volledig vanuit jouw gevoel kan ZIJN en dat terwijl er om jou heen chaos wordt gecreëerd. HOE sta jij in de storm? Laat je je mee slingeren? Of sta je kaarsrecht in het stille oog en laat je de wind lekker razen?

Pak de test
Ieder van ons krijgt testen op dit moment. Om stand te kunnen houden, wat er ook om jou heen gebeurt. Het zijn geen tegenslagen, het zijn leermomenten om wat jou (weer) voorgespiegeld wordt op een andere manier aan te vliegen. Om te laten zien dat je geleerd hebt, dat je je eigen angsten steeds beter de baas wordt, dat je steeds meer vanuit liefde kan leven en laten leven.

De zomer loopt naar de herfst. Vruchten vallen van bomen, blaadjes gaan verkleuren en zullen straks loslaten om gezellig in een geweldige kleurenpracht naar beneden te dwarrelen. Wat een feest die herfst! Ook jij mag loslaten in de komende tijd om jouw transformatieproces door te laten zetten. In volle kleurenpracht wel te verstaan. Niet vanuit een dorre angst.

Loop jouw eigen weg
Je gaat je steeds meer beseffen dat iedereen zijn eigen weg loopt. Jouw geliefden (ook kinderen en ouders) Hou maar op met het proberen te controleren. Je uit de naad te sjouwen en zelf met de lege batterij achter te blijven. Of met een lege mand met appels, als we het dan toch over de herfst en de pluktijd hebben. Tegen de tijd dat jij dorst krijgt en je zelf een appeltje voor de dorst wilt, mag je NIET meer constateren dat je WEER geen appel(tjes) voor jeZELF hebt bewaard, maar alles hebt ‘weggegeven’.

Verantwoordelijkheid
Leg de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort. Jij die van jou en zij die van hen. Grenzen aangeven hoort daar gewoon bij. Toegeven, je schikken, doen wat anderen zeggen, tegen jouw eigen ZIJN in is gewoon NIET de bedoeling. Ongemerkt zet je jeZELF in een soort slachtofferrol en houdt die vol verve in stand. Zie je het? Voel je het? Lief mens, niet meer doen hoor! Jouw lichtenergie is veel te hard nodig voor jeZELF en voor de wereld als geheel. Zeker met de stormen die op komst zijn (kun je de metafoor zien?).

Vanuit jouw kracht
Je mag echt werken aan volledig in jouw kracht staan én blijven, zodat de levenscycli zich vanuit flow kunnen voltrekken. Er zit beweging in alles. Waar wil jij landen? Wat is jouw droom? Hoe richt je jouw leven daarop in? Er is zoveel ruimte voor buiten de gebaande paden, buiten jouw comfortzone. Buiten. Ja, buiten gebeurt het. Blijf je hangen in de mijmeringen van de zomer? Of ga je mee? Lekker spelen in de herfst? Als je de lessen, die je voorgespiegeld worden, ziet en er vooral iets mee DOET in deze bijzondere tijd, dan krijgt alles vorm vanuit een natuurlijk ritme en weet je vanuit jouw hart dat je op jouw eigen unieke heilige reis bent. En dat is werkelijk magisch!

Affirmatie:
Ik ben de rust in de beweging.

Heeft deze tekst jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van dit soort artikelen. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Mocht de tekst je antwoorden/inspiratie geven en je vindt dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook op basis van centjes die je kunt missen. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

4 antwoorden op “2020-08-29 Daginspiratiekaart: De heilige reis”

 1. Ja, heel vaak nog het gevoel dat ik grote dingen moet doen, veranderingen op deze wereld, nieuwe paden. Maar ik vergeet steeds dat alles wat ik op mijn pad doe ook geldt voor het grote geheel 🙏✨💕

  1. Hoi Eleonora, je hebt in ieder geval een stap gemaakt, want je bent je er nu van bewust dat alles wat je doet OOK voor het grotere geheel is. Hoe mooi is dat?

 2. Weet niet wat ik ermee kan…
  Het is zo algemeen.
  Heb vaak het gevoel dat wij mensen meester zijn in onszelf voor de gek houden.
  Zowel diegenen die (onbewust) blind meegaan in de economische machtsgreep. Als degenen die geloven dat ze daarbuiten staan en beweren dat ze bijdragen aan een betere/nieuwe aarde.
  Je kan wel zeggen dat alles gaat zoals het moet gaan en dat ieder zijn/haar eigen pad bewandeld, enzovoort, enzovoort… Maar is dat niet gewoon hetzelfde als je hoofd in het zand steken, struisvogelpolitiek voeren en dus een andere vorm van jezelf voor de gek houden?
  Is de mensheid wel echt te “redden”? Kunnen wij het tij nog wel keren? Of accepteren we dat we langzaam maar zeker ons einde tegemoet gaan en proberen we er tot die tijd maar beste van te maken door op allerlei verschillende manieren struisvogelpolitiek te voeren…?
  Vraag het me echt af…
  Om heel eerlijk te zijn weet ik het gewoon niet en ben ik erg sceptisch geworden.
  En zoals je kunt lezen voelde ik de behoefte om dat te delen.
  Heb geen behoefte aan een discussie. Wil gewoon mijn twijfel delen.
  《♡》

  1. Hoi Iemand, Je mag best sceptisch zijn hoor! Daar is niets mis mee. Iets om over na te voelen: wat als het wel werkt? Waar kies jij dan voor? Zou je dan willen bijdragen aan de creatie van een liefdevolle wereld? Eigenlijk heb je niets te verliezen en baat het niet dan schaadt het niet. Je hoeft niet te antwoorden. Mooie inzichten gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *