Ontwikkelbegeleiding Energetisch BewustZIJN

Ontwikkelbegeleiding Energetisch BewustZIJNTelefonisch uitjebewust
Image by John Hain from Pixabay

Het leven hier op aarde is best complex. De Ontwikkelbegeleiding Energetisch BewustZIJN helpt jou op weg, bevestigd en geeft je vertrouwen.

Iedereen is uniek en heeft gaven. Elke ziel heeft een levensdoel en een zielemissie. In elk mens zijn lichte en donkere kanten aanwezig. Evenals de mannelijke en vrouwelijke kant. En dan is er ook nog het spelende kind, familielijnen, incarnaties en vooral jouw leven NU op dit moment.

Dat is de jij, die bomvol onvoorwaardelijke liefde en een enorme schat aan innerlijke wijsheid best lastig heeft in de huidige maatschappij. Toch ben je hier niet voor niets. Waar loop je tegenaan? Hoe ga je ermee om? Wat zijn herhalende thema’s? Wat kan je leren van de spiegels, die je voorgehouden worden? Het zijn zomaar een paar vragen, die opkomen. Het gaat erom dat jij mag ontdekken vol nieuwsgierigheid en leert hoe je jouw ZELF in kan zetten zonder afstand te doen van jouw werkelijke ZIJN.

Je weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Van nature heb je al een verbondenheid met de Moeder Aarde, anders was je dit nu niet aan het lezen. Vraag jij je af wat je hier op aarde komt doen? Wil je (verder) ontdekken hoe jij jouw unieke energetisch bewustZIJN mag inzetten en verder mag ontwikkelen? Hoe je kan bijdragen aan die nieuwe wereld? Als jij hiernaar op zoek bent, dan gaan we samen op weg.

  • Samen op weg betekent dat je 1 op 1 met mij telefonisch contact hebt.
  • We gaan aan de slag met jouw persoonlijke vraagstukken/issues, waarbij je alles wat je meemaakt/meegemaakt hebt kan delen, want niets is raar of gek.
  • Je wordt uitgedaagd op het gebied van voelen en ervaren.
  • Je krijgt tools voor jouw verdere ontwikkeling.
  • Ik neem je mee in meer bewust leven voor zowel jou persoonlijk als in jouw dagelijks leven en hoe je daardoor ook bijdraagt aan het grotere geheel.

Wat kan het je opleveren?

  • Meer vertrouwen in jeZELF en jouw gaven, ook als je die nog niet ontdekt hebt.
  • Beter in balans met meer innerlijke rust.
  • Richting waar jij jouw focus op mag leggen en/of waar je mee aan de slag mag.
  • Besef van jouw waardevol ZIJN voor en in het grotere geheel.
  • Krachtiger in het leven staan.

Vergoeding: € 330,00 incl. 21% btw. voor 4 telefonische begeleidingssessies van maximaal 1,33 uur per keer. Vervolgafspraken maken we samen op basis van jouw persoonlijke proces.

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *