Onthulling Nieuw Jaar Kaartlegging maand juni 2022

Hieronder de onthulling van de kaart van juni, die ik heb mogen ontvangen tijdens de Nieuw Jaar Kaartlegging voor 2022. Op die manier, kun je zien of wat er is gecommuniceerd ook in werkelijkheid heeft plaatsgevonden.

2022 NJK juni uitjebewust
Kaart juni uit de Nieuw Jaar Kaartlegging 2022

De boodschap

Ik denk aan jou: een liefhebbende gedachte, ontdek het waardevolle

Er is hulp. Liefhebbende. Altijd. Je hoeft er alleen maar een beroep op te doen. Ik denk aan jou is het uitzenden van liefdevolle gedachten voor de mensheid en alle andere lichtwezens die leven. Andersom is het ook zo. Wie geeft, ontvangt. Vergeet nooit dat je omgeven bent met liefdevolle kosmische energie uit het Universum en Moeder Aarde. Jouw inspanningen worden echt wel gezien.

De mensheid zit nog steeds in dat transformatieproces, waarbij ontdekt mag worden wat nu echt waardevol is. Een leven dat naar buiten gericht is met alles wat in het leven ‘normaal’ geworden was en uitgaat van hebzucht. Dus het ‘ik heb nu zin in’ en ‘ik wil nu ….’  Onderdeel hiervan zijn aan de ene kant bijvoorbeeld veel uit (eten) gaan, goedkoop vliegen en shop till you drop en aan de andere kant degenen, die hierin voorzien, zoals de restaurants (knutselvoedsel en dieronvriendelijk, giftig industrievlees/vis), cafés (alcohol), de reisbranche (milieuvervuiling) en alle toeleveranciers, die goedkoop en veelal uit Azië inkopen, terwijl hierdoor de aarde steeds verder verwoest wordt (uitstoot, transport, mens- en dieronterende praktijken).

Of is het een leven dat uitgaat van innerlijke kracht en verbondenheid het meest waardevolle in het leven? Een leven dat van binnenuit komt, omdat de mensheid is stil gaan staan bij het eigen gedrag en de impact daarvan op de planeet. Het eigen gedrag en de impact daarvan op het kunnen doorgeven van de aarde aan de volgende generatie.

Dat ons meest waardevolle bezit onze eigen identiteit is, ons ZIJN en onze natuurlijke gezondheid/immuniteit en daarmee direct ook de gezondheid van Moeder Aarde, want alles is met elkaar verbonden. Dat de verbinding, die hiervoor nodig is van binnenuit komt en niet gevuld wordt door dingen en activiteiten buiten jeZELF. Dat alles wat door hebzucht verkregen is, totaal geen waarde heeft als het met jouw geliefden niet goed gaat of het liefdevolle contact ontbreekt.

Deze kaart vraagt de mensheid te bezinnen, eer weer wordt begonnen met ‘zoals het altijd was en we gewend waren geraakt’. Hiervan is in juni veel afhankelijk.

Heb jij iets aan deze tekst gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Support mij dan met een bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos of doneer direct via PayPal/creditcard:

Mijn boeken sluiten aan op bovenstaande en zijn bedoeld om de mensheid te helpen. Bekijk ze gerust en voel of er voor jou een boek is dat eruit springt. Want de mensheid, dat ben jij…

Deze podcast sluit ook mooi aan bij de kaart van juni: De erven van de Aarde, dat zijn wij…

Een kaartlegging voor jeZELF? Of meedoen met de Volle Maan(d) of 7-daagse Kaartleggingen? Je vindt hier meer informatie

Loop je ergens vast? Heb je vragen waar je maar geen antwoord op vindt? Stagneer je ergens en kun je er jouw vinger niet opleggen? Zijn er steeds terugkerende thema’s? Dan dienen die zich niet voor niets aan. Tijdens een telefonisch gesprek kijken we er samen naar, zodat jij weer helderheid van geest krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *