Volwassenen

Persoonlijk consult
Waar worstel je mee? Heb je onlangs een dierbare verloren? Heb je een moeilijke jeugd gehad? Heb je nu problemen en weet je niet waarom? Zit je niet goed in je vel? Slaap je niet goed? Begrijpen anderen jou vaak niet? Ben je vaak moe? Heb je een kwaal of ziektebeeld? En hoe zit het met jouw eigenwaarde?

Iedereen is uniek en komt in zijn of haar leven obstakels tegen. Vaak zie je zelf niet waarom en vraag je je af: waarom overkomt dit mij nou weer? Of waarom heb ik alles, maar ben ik toch niet blij en gelukkig? Of blijf je steeds maar in dezelfde ‘fout’ trappen?

Jouw hogere ‘zelf’ probeert je iets duidelijk te maken. Dat het ook anders kan namelijk. Je krijgt antwoorden op vragen en handvatten om jou (verder) op weg te helpen.

Alle consulten vinden telefonisch plaats. Een consult, in welke vorm dan ook, is energetisch op jouw afgestemd. Ik kan namelijk, waar jij je ook bevindt, ‘inloggen’.

Telefonisch consult
Duur: maximaal 1 uur.
Vergoeding: € 75,00 incl. 21% btw (is dit bedrag voor jou op dit moment aan de hoge kant? Schaam je niet en laat het me weten, dan kijken we hoe we dit kunnen oplossen)

Korte vraag of kort advies per mail
Je kunt ook vragen per mail stellen. Ik geef je dan z.s.m. antwoord.
Vergoeding: € 45,00 incl. 21% btw

Aanmelden

Referenties

Dank je wel Karen!
Voor het fijne gesprek en dat wat je mij hebt aangereikt om steeds meer te kunnen leven vanuit mijn hart, vanuit wie ik werkelijk ben met dat wat is.
Ik heb er ontzettend veel aan gehad.
Lieve warme groet, Janneke
☀️🦋🌸🧚‍♀️🐬🦄🍀💖☀️

Lieve Karen,
Dank je wel voor de sessie. Je hebt me het stuk gegeven waar ik naar op zoek was.

Harte groet,
Jeroen

Ik ben dankbaar voor wat jij brengt, om het bewust zijn van mensen te verhogen. En ook mij heb je duwtjes gegeven in de goede richting, toen ik nog zoekende was (weet je nog, ons telefoongesprek in maart geloof ik). Er is zoveel geshift sindsdien. Mijn innerlijk kind is blij, ik voel me veel vrijer, ook vanuit mijn 5e chakra en ik weet veel beter wie ik ben en waar ik vandaan kom. En dat geeft zoveel herkenning, blijheid en focus om hier verder op te gaan bouwen! 
M-A