Volwassenen

Consulten zijn gewoon mogelijk in deze bijzondere tijd!
Ze vinden telefonisch of per e-mail plaats.

Persoonlijk consult
Waar worstel je mee? Heb je onlangs een dierbare verloren? Heb je een moeilijke jeugd gehad? Heb je nu problemen en weet je niet waarom? Zit je niet goed in je vel? Slaap je niet goed? Begrijpen anderen jou vaak niet? Ben je vaak moe? En hoe zit het met jouw eigenwaarde?

Iedereen is uniek en komt in zijn of haar leven obstakels tegen. Vaak zie je zelf niet waarom en vraag je je af: waarom overkomt dit mij nou weer? Of waarom heb ik alles, maar ben ik toch niet blij en gelukkig? Of blijf je steeds maar in dezelfde ‘fout’ trappen?

Jouw hogere ‘zelf’ probeert je iets duidelijk te maken. Dat het ook anders kan namelijk. Je krijgt antwoorden op vragen en handvatten om jou (verder) op weg te helpen.

In verband met een lang verblijf in Zuid-Frankrijk, zijn persoonlijke consulten alleen daar ter plekke mogelijk. Alle overige consulten zullen telefonisch plaatsvinden.

Een consult, in welke vorm dan ook, vindt altijd 1 op 1 plaats en is energetisch op jouw afgestemd.

Telefonisch consult
Duur: maximaal 1 uur.
Kosten: € 90,00

Korte vraag of kort advies per mail
Je kunt ook vragen per mail stellen. Ik geef je dan z.s.m. antwoord. Soms krijg ik meteen de juiste informatie, soms laat die even op zich wachten.
Kosten: € 45,00

Aanmelden

Referenties

Lieve Karen,
Dank je wel voor de sessie. Je hebt me het stuk gegeven waar ik naar op zoek was.

Harte groet,
Jeroen

Ik ben dankbaar voor wat jij brengt, om het bewust zijn van mensen te verhogen. En ook mij heb je duwtjes gegeven in de goede richting, toen ik nog zoekende was (weet je nog, ons telefoongesprek in maart geloof ik). Er is zoveel geshift sindsdien. Mijn innerlijk kind is blij, ik voel me veel vrijer, ook vanuit mijn 5e chakra en ik weet veel beter wie ik ben en waar ik vandaan kom. En dat geeft zoveel herkenning, blijheid en focus om hier verder op te gaan bouwen! 
M-A