Kijkje in de keuken van AI

Kijkje-in-de-keuken-van-AI-uitjebewust
Image by Gerd Altmann from Pixabay

Dit inzicht geeft je een kijkje in de keuken van AI, socials en andere dataverzamelaars. Dit inzicht geeft jou inzicht in wat er aan de ‘achterkant’, in de keuken dus, gebeurt op het gebied van online werken en (jouw leven) delen. Het bevat waar e.e.a. voor dient, hoe de mensheid verleid wordt, hoe dingen werken en wat ermee beoogd wordt.

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Vraag jouw wachtwoord aan en lees het hele artikel

Mijn inzichten zijn niet altijd vrij beschikbaar. Dat heeft een reden. Er mag een nieuwe wereld ontstaan op basis van geven en ontvangen, zodat alles universeel in balans blijft en dat is anders dan je wellicht gewend bent. Ook hier zit een stukje bewustZIJN op. Daarom vraag ik op basis van jouw draagkracht en eer en geweten een beetje support vanaf € 3,00. Op die manier help jij degenen, die minder draagkrachtig zijn, om te kunnen ontvangen, en kan ik mijn werk om de mensheid bewust te maken, te inspireren en te laten groeien blijven doen. Je kunt ook mijn supporter worden. Dan heb je automatisch toegang tot artikelen met wachtwoord. Je aanmelden hiervoor kan hier.

Vul het formulier in via ‘Aanmelden’ onder vermelding van KEUKEN en je ontvangt, na ontvangst van jouw bijdrage, het wachtwoord.

Aanmelden

Je kunt op 2 manieren jouw supporten. 1 via het rekeningnummer in het aanmeldformulier en 2 via PayPal/creditcard hieronder (vergeet niet het aanmeldformulier in te vullen anders kan ik je niet mailen):

Lees ook: Why is a raven like a writing desk (Nederlands ook beschikbaar)

Meer weten hoe dingen in elkaar steken en hoe jij andere keuzes kunt maken, waardoor je voor jouw ziel én de planeet beter creëert? Lees mijn boek: Hoe waardevol ben jij?

Weten hoe jij ‘beter kan voeden’? Lees mijn Levensstijlgids II: Hoe gezond is jouw basis?

Weten hoe je beter voor jeZELF creëert en voor de planeet? Lees mijn boek Het Karmisch Integratie Model & De Kracht van Creatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *