2 antwoorden op “#Cloudtalk: angel in the sky”

 1. Goede morgen.
  ik ben blij . wat ik zie aan publicatie.
  en wat goed is dat . waar ik zeker van bewust bent.
  kon ik dat ook zo mooi neerzetten. dat is toch wel een
  lust en bijdrage . ik ben slechte leerling geweest op school.
  maar dit is wel waar ik graag naar toe wil.
  hou mij maar graag op de hoogte .
  lieve gr Marco Gardien.

  1. Creativiteit heeft niets met school te maken Marco. School is iets dat ons is opgelegd. Een systeem waar heel veel kinderen en jongeren zich niet in thuis voelen. Laat jij jouw leven beperken doordat je ‘niet goed’ was in dit vreemde systeem? Kruip uit jouw slachtofferrol en ga aan de slag. Je kunt veel meer dan je ‘denkt’, want denken komt uit jouw hoofd. Creatie komt uit jouw hart, daar heb je geen school voor nodig. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *