22-06-06 Inspiratiekaart Boom van het Leven

Vruchtbaarheid, Creativiteit, Bestemming, Magische Zegeningen

Voor jou heb ik deze inspiratiekaart op 31 mei gevraagd en wat voor 1. De inspiratiekaart Boom van het Leven stimuleert je jouw bewustZIJNspad te blijven volgen en als je er een beetje vanaf geraakt bent, door alles wat zich buiten jou afspeelt en aan je trekt – want het is wat hè op dit moment? – er weer op te springen en jouw unieke route in dit leven (weer) te vervolgen.

Juni 2022 een maand waarbij je wederom het oude duidelijk voorgespiegeld krijgt.

Deze kaart is bestemd voor mijn supporters vanuit een collectief energetisch frequentieveld van groepsbewustZIJN. Om hen te supporten op hun weg. Vandaar dat ze niet openbaar beschikbaar zijn.

Mocht jij ook de boodschap willen lezen, omdat je voelt dat het met jou resoneert, dan kun je mijn supporter worden en regelmatig ondersteuning, inzicht, inspiratie, enz. ontvangen of eenmalig een bijdrage doen. Zie verder hieronder.

Op die manier kan ik mijn mooie werk om het bewustZIJN op aarde te vergroten blijven doen. Mijn dank is bij voorbaat groot.

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Ja, ik wil graag de kaarten en de boodschappen inzien

Ik word jouw suporter:

Klik hier om te lezen hoe dat werkt.

Ik support eenmalig:
Dan kun je op 2 manieren jouw bijdrage doen. Welke optie je ook kiest, je moet je altijd aanmelden via de button ‘aanmelden’ hieronder onder vermelding van 22-06-06 inspiratiekaart.

Vervolgens doneer je jouw supportbedrag

1 via het rekeningnummer in het aanmeldformulier, zie button Aanmelden

2 via PayPal/creditcard, via de paypal link hieronder (vergeet niet OOK het aanmeldformulier in te vullen).

Na ontvangst van jouw support, ontvang je het wachtwoord.

Aanmelden

Direct doneren via Paypal/creditcard:

2 antwoorden op “22-06-06 Inspiratiekaart Boom van het Leven”

  1. Dankjewel lieve Karin voor de mooie inspiratiekaart en boodschap 🙏🏻💕. Zo fijn om te lezen dat ik meZELF mag zijn en anderen niet hoef te kopiëren, want dat voelt dan inderdaad niet juist. Met die anderen bedoel ik mijn docenten of mijn meerdere(n) of dierbaren die het goed met mij voor hebben. Mijn eigen gevoel en de feedback en het gevoel van (in mijn geval) de cliënt(en) zijn voor mij het belangrijkste. En ook creatief wil ik vooral mijn eigen ‘ding’ doen. Bij meZELF blijven.

    1. Heel goed Angelique. Je mag ook gaan inzien, dat er geen ‘meerderen’ bestaan. Iedereen is gelijk en uniek en we kunnen vooral vanuit deze gelijkheid en uniekheid delen. Je plaatst mensen ‘hoger’ dan jeZELF en dat terwijl jij net zo waardevol bent…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *