2020-12-30 Volle maan(d) kaartlegging

De laatste volle maan van 2020, bijna op de laatste dag van het jaar ook nog. Dat heeft vast iets bijzonders in petto.. en jawel hoor. Maar liefst 12 kaarten vliegen eruit. 12 maanden gegaan en 12 verse, frisse en nieuwe in het vooruitzicht. Té leuk!

Voor het hele aankomende jaar 2021 liggen de aandachtspunten voor de mensheid op tafel. Waar mag jij op focussen? Dat zijn de kaarten die jij kiest…

(Heb je meegedaan via de mailing of social media, scrol dan direct naar beneden om de boodschap te lezen)

Kies intuïtief 1 of meerdere kaarten van bovenstaande foto. Zie hieronder welke kaart(e) je hebt gekozen en lees welke boodschap die kaart brengt.

De Boodschappen

klik op de foto om uit te vergroten

1 Volg je hart

Meer dan ooit is het belangrijk dat jouw focus komt te liggen op (nog) meer jouw hart volgen. De wereld om ons heen zit in woelige baren. Kijk maar op de kaart. Maar daar in het midden van die prachtige schelp, vaart jouw schip helemaal zijn eigen koers. In heel rustig kristalhelder vaarwater met een gezonde dosis zonneschijn.

Je kunt de schelp zien als de veilige ruimte die jij IN jou hebt en die jou precies vertelt waar je naar toe mag. Letterlijk én figuurlijk. Stralende ideeën vragen om uitwerking, doorzettingsvermogen en ja, ook moed. Je hebt immers iets unieks in handen dat jouw leven een andere draai kán geven als je jouw hart volgt.

Luister naar de trompetbloemen op de kaart die schallen dat het tijd is om actie te ondernemen. Al kan die actie betekenen dat je (nog) meer in stilte bent om goed te kunnen waarnemen (voelen, zien, horen) op jouw eigen unieke manier.

2 Intuïtie

Oooh, daar is ie weer: intuïtie. Lief mens, je bent een stralend mooi wezen met een supersonisch onzichtbare oneindig ver reikende wifi-verbinding met het Universum en Moeder Aarde (en alles wat daarop leeft). Deze wifi-verbinding helpt jou om verder te gaan. Het enige dat jij hoeft te doen is deze kleurrijke verbinding van licht te koesteren en je er (nog meer) voor open te stellen, zodat je WEET (vanuit jouw hart/diepste ZIJN) wat jouw drijfveer is in dit leven. Jouw intuïtie is feilloos. Nooit meer aan twijfelen. Die tijd hebben we gehad.

Opvolgen wat je liefdevol ingegeven wordt, is het devies. Maar laat je niet als speelbal gebruiken, want voor je het weet ren je als een kip zonder kop allerlei dingen achterna, die niet altijd het resultaat hebben wat jij voor ogen had. Jij bepaalt het tempo, zodat je ook tijdig even rust kunt nemen en duidelijk kunt VOELEN wat nu echt prioriteit heeft. Neem daar vervolgens actie op, ongeacht wat anderen vinden, denken en zeggen.

3 Dankbaarheid en waardering

2021 wordt het jaar dat dagelijkse dankbaarheid en waardering meer dan ooit essentieel zijn om te kunnen manifesteren wat nodig is. Voor jeZELF, voor jouw leven, voor de wereld en waar deze naar toe mag. Dagelijks dankbaar zijn voor alles wat geweest is. Wat het je getoond heeft en de lessen die je mocht leren. Voor de dag zelf al was het een enorme K..-dag, want dat zal dan wel even nodig zijn geweest om bijvoorbeeld jouw ogen weer even te openen, zodat je duidelijk de spiegel, die je in jouw gezicht gedrukt krijgt, kunt zien.

Maar ook een enorme dankbaarheid en waardering voor alles waarvan jij wenst dat het zal gebeuren. Niet alsof het er nog NIET is, maar alsof het al is gemanifesteerd. Alles is er immers al, je hoeft het alleen nog maar in deze wereld tot werkelijkheid te laten komen. Zie voor je hoe jouw leven en/of de wereld eruit zal zien over x tijd. Hoe je je dan voelt, met wie je dan bent, waar je dan bent, wat je dan misschien wel aan het doen bent, waarvan je verlost bent, wat (eindelijk) opgelost is, enz.. Maak een collage, tekening, schrijf het op. Hang het op waar jij het regelmatig kan zien, zet het op jouw telefoon of als beginscherm op jouw computer bijvoorbeeld en/of herhaal het regelmatig.

Let op: alles alleen in positieve zin (dus geen woorden met niet, nooit, geen, enz.). Wees dankbaar dat jij je in die geweldige situatie mag verkeren in ‘de toekomst’ alsof je er al bent. Wees ook dankbaar voor alle ‘nare’ dingen die gebeuren. Weet dat alles precies goed is op welk moment dan ook. In welke situatie dan ook, want je kunt nooit het hele plaatje overzien en alles heeft een reden (ook als is die soms niet zo leuk). Wees dankbaar lief mens, en waardeer dat jij hier mag zijn op dit moment op deze planeet. Het is heel hard nodig.

4 Opnieuw vrede

Dat willen we met velen. Vrede op aarde. Vrede in jouw ZELF. Beiden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe meer vrede jij MET jeZELF sluit en hoe meer vrede je IN jeZELF ervaart, hoe meer vrede op aarde zal manifesteren. De rust in de beweging ZIJN, betekent je inspannen om continu in balans te ZIJN en BLIJVEN. Daar wordt in 2021 aan gewerkt met hier en daar de nodige uitdaging, die jou hierbij zal helpen ook al voelt dat misschien in dat moment niet zo.

Bijvoorbeeld uit jouw comfortzone getrokken worden en/of afgeleid worden, doordat de 3D-wereld van alles zal proberen om jou af te houden van wat je hier komt doen. Op deze momenten zul je teruggeworpen worden op jeZELF en leren dat de rust en vrede bewaren jou meer brengt dan mee te gaan in de chaos.

Opnieuw vrede wil ook zeggen, dat jij je in mag zetten om de vrede te bewaren en te bewaken. In situaties waar anderen jou uit jouw tent proberen te lokken, ga je er niet in mee. Je verlaagt jeZELF niet meer naar lagere frequenties, boosheid, jaloezie, frustratie, enz., die eigenlijk helemaal niet in jouw ZIJN voorkomen, maar die je wel ervaren hebt in al die levens die je geleid hebt (want ook jij bent ooit 3D-ziel geweest). Vrede op aarde begint met vrede in jeZELF.

“Hoe kan mijn vrede nou bijdragen aan het stoppen van oorlogen of geschillen op wereldniveau?” Oeps, daar is dat hoofd weer dat je vooral probeert te vertellen dat het volslagen onzin is. Maar, lief mens, als ieder mens vrede in zichZELF zou hebben, zouden er dan nog oorlogen en/of geschillen bestaan?

Door jeZELF in te zetten de vrede in jou te bewaren en bewaken, werk je wel degelijk mee op grote schaal. Nooit vergeten. En daar in die ronding van de wortels van de boom ben jij altijd veilig en beschermd. Moeder Aarde en het Universum hopen dat jij universeel inzet om de vrede op aarde terug te laten keren. Door met jeZELF aan de slag te gaan, maar het kan ook omgekeerd door je in te zetten op jouw eigen unieke manier om vrede wereldwijd te verspreiden, zodat deze ook de vrede in jou tot stand brengt. Ga je ermee aan de slag?

5 Wees dienstbaar

Dienstbaar ZIJN, wil zeggen dat je je liefdevol en onvoorwaardelijk inzet voor het grotere geheel. Dat je helpt en bijdraagt aan herstel op alle fronten. Dat je allereerst dienstbaar bent aan jeZELF. Want als jij niet in balans bent, kún je niet goed functioneren.

Je mag jeZELF dus een waardevol wezen vinden in een aards lichaam van vlees en bloed en daar respectvol alle zorg op inzetten die dit geheel nodig heeft. Tijdig rust- en relaxmomenten, meer ZIJN in de natuur, gezonde (bio) voeding, een schoon en opgeruimde leefomgeving, geen gebruik meer van producten (van doucheproduct tot kleding), die jouw mooie ZIJN beïnvloeden.

Niet meer meewerken aan wat verwoestend werkt voor Moeder Aarde (en daarmee ook voor jeZELF) en alleen nog bewust kiezen wat WEL bijdraagt aan haar ZIJN en het herstel daarvan, dat is meer dan ooit essentieel. Er zijn bij jou vast nog wel dingen, bijvoorbeeld plastiminderen en minder knutselvoedsel) waar verbetering mogelijk is en die invloed zullen hebben op de grote omslag, die de wereld nodig heeft. Tijd om hier serieus mee aan de slag te gaan. Wees een voorbeeld, lief mens, ook al zullen veel mensen vinden dat het onzin is. Zij die alleen maar nemen, zullen vanzelf ervaren.

Dienstbaar ZIJN betekent ook delen en zorgen voor alles wat leeft in jouw omgeving, zoals plantjes en diertjes (koop a.u.b. biologisch en dus niet gemanipuleerd, ook als het om voer voor vogels en andere dieren gaat. Ja, ook hier is de ellende van totale verwoesting in geïnfiltreerd). Ook zij hebben het moeilijk, want de hele natuur heeft het moeilijk. Help je hen, dan help je ook weer jeZELF. Alles is immers 1.

Onvoorwaardelijk de mensheid dienen. Op kleine schaal in jouw directe omgeving, maar misschien zelfs wel wereldwijd, door wat jij aan unieke gaven de wereld in mag brengen. BewustZIJN vergroten, mensen helpen naar zichZELF te luisteren, dat de echte wijsheid vanbinnen zit, enz.

Maar… nooit ten koste van jouw mooie ZIJN. Dus eerst jij en dan de rest. Weet je wat je in een vliegtuig moet doen als de zuurstof wegvalt? Beetje gek voorbeeld, maar schept wel een duidelijk voorbeeld: eerst jij een masker en dan dat van jouw kind… Dat dus. Zet hem op! (LOL)

6 Kwetsbaarheid

Durven ZIJN wie jij werkelijk bent, vraagt om het tonen van kwetsbaarheid. Je supersonische overlevingsschild laten vallen en voornamelijk eerst ten opzichte van jeZELF echt jeZELF durven te ZIJN. Er voor uit durven komen dat jij zowel licht en donker in jou draagt en dat daar eigenlijk helemaal niets mis mee is.

Tenzij je natuurlijk nog echt zaken op te lossen hebt, die beperkend aan jou kleven. Maar goed, in 2021 zul je meer vertrouwen krijgen om jouw kwetsbaarheid te tonen. Gewoon, omdat de (nieuwe) mensen in jouw omgeving jou niet raar of vreemd vinden, jouw ideeën of inzichten niet afwijzen of onwaar vinden. Dat moet nu al zo fijn aanvoelen.

Laat je niet terugjagen in jouw schulp. Ook dit heb je al veel te lang gedaan. Vinden mensen het niet leuk wat je zegt of hoe je ‘geworden’ bent… dat is dan hun probleem. Tenzij het voor jou natuurlijk innerlijk ook niet goed voelt hoe jij je gedraagt, want dan ben je weer niet in lijn met jouw ZIJN. Voel hier goed op, want is er een mooie groei voor jou weggelegd.

7 Je bent het waard

Ook dit is een veel terugkomend thema bij hoger gevoeligen. JeZELF voldoende waard vinden. Van jeZELF houden. Weten dat jij hier bent om mee te werken om het verschil te maken. Dat ene geweldige lichtpuntje te ZIJN in de schakel van zovelen die samen die hele nieuwe stroming in gang zullen zetten. Ook al lijkt het erop de hele wereld in de fik staat. Althans dat is wat voorgespiegeld wordt.

Oude pijn, gewoon kind kunnen ZIJN, teleurstellingen, verwachtingen die niet uitgekomen zijn, onbeantwoorde behoefte aan onvoorwaardelijke liefde. Het zijn zomaar een aantal dingen waardoor jij waarschijnlijk ergens schade opgelopen hebt en jeZELF en de eigenwaarde, die daarbij hoort, daardoor niet serieus neemt. Dat je stiekem terugvalt in die slachtofferrol (misschien heb je het zelf niet in de gaten, maar dat wordt dan vanzelf duidelijker aankomend jaar).

Als je jeZELF niet genoeg waard vindt, dan trek je ook niet het juiste aan in jouw leven. De relatie, die net maar steeds niet wil lukken, het werk wat toch net niet past, de woning, die net niet voldoet aan jouw wensen en ja, ook financieel lukt het allemaal net niet.

Werk aan de winkel! JE BENT HET WAARD! Wanneer ga jij hier nou eens in geloven? En wat voor emoties komen er los als je eindelijk eens tegen jeZELF in volle overtuiging zegt: “Ik ben het waard!”? Als je eens al die dingen die anderen OP jou geplakt hebben eens loslaat en teruggaat naar jouw kern van ZIJN en (h)erkent hoe waardevol je jeZELF mag vinden? Laat maar stromen wat er komt. Tranen of lachen, het maakt niet uit.

Je was volmaakt perfect toen je op deze planeet kwam, lief mens, en dat ben je nog steeds, je hoeft alleen maar jeZELF te aanvaarden als pure mooie lichtziel. Peace of cake. Probeer het maar…

8 Doorbraak

Grappig. 8 staat voor doorbraak deze keer. Een 8 op de zijkant is een lemniscaat. Het teken van oneindigheid. 2021 kán het jaar van jouw doorbraak zijn. Jouw unieke gaven worden je bijvoorbeeld supersnel gepresenteerd. Eindelijk weet je wat je mag doen. JEEJ! Of je krijgt ineens inzicht in iets, wat je eerder niet kon zien. Een doorbraak is altijd positief. Voelt als een soort bevrijding, vooruitgang. Liberation op zijn Frans.

In 2021 zullen er veel doorbraken zijn. Ook op wereldniveau en in alle energetische lagen. Dat kan veel teweegbrengen. Leuk en minder leuk. Wees erop voorbereid en blijf lekker stevig in jouw schoenen. Je bent er klaar voor om alles aan te kunnen wat zich op jouw pad of om jou heen manifesteert.

Om vooruitgang de ruimte te geven, zal elders iets verdwijnen of (soms drastisch moeten) veranderen. Houd vast aan luchtigheid en lichtheid. Blijf de humor van dingen inzien en lach daarom elke dag. Ook om jeZELF als je (weer eens) knoeit op je nieuwe trui of weer blijft haken achter die stoelpoot. De lol van het leven inzien, helpt jou nog verder op weg naar de volgende doorbraak, die zeker op jou wacht.

9 Avontuur

Je kunt wel zeggen dat de hele mensheid op dit moment in 1 groot avontuur verzeild is geraakt. Waar de 1 zich angstvallig vast laat leggen door wat ‘opgedragen’ wordt, gaat bij anderen een soort mechanisme in werking om toe te werken naar ultieme vrijheid.

En daar, lief mens, zijn voor jou in 2021 keuzes te maken. Wat ga je doen? Mee met de rest of jouw eigen weg? Eigenlijk bieden beiden geen enkele zekerheid. Maar tot nu toe koos je voor optie 1 met de voorgespiegelde zekerheden als een baan (geld verdienen), huis (zodat je dat huis kan betalen) en/of relatie (want wat zou er gebeuren als je ‘alleen’ zou zijn? Super eng) houdt.

Lief mens, op dit moment kan ALLES morgen ineens totaal anders zijn. Het is eigenlijk meer dan ooit de ultieme gelegenheid om te ervoor te kiezen jouw eigen pad te lopen, inclusief alle onzekerheden, die dit met zich meebrengt. Maar ja, als je toch al niet kan voorspellen hoe de wereld er MET al die zogenaamde zekerheden uitziet, wat heb je dan eigenlijk te verliezen?

Er is meer mogelijk dan je denkt of je gezegd wordt. Als je iets namelijk echt graag wilt en het is in lijn met jouw hoogste goed dan gelden alle regeltjes, die opgelegd worden, helemaal niet. Er zijn dan hogere machten aan het werk waar de 3D-wereld helemaal geen grip op heeft. Laat je dus leiden door jouw intuïtie en jouw hart en ga het avontuur tegemoet dat LEVEN heet… en laat je door niets of niemand van de wijs brengen. 

10 Machtiging

Dat is precies waar 2021 over gaat. In hoeverre laat de mensheid toe dat ‘anderen’ macht over hen uitvoeren in welke vorm dan ook. In hoeverre geef jij de 3D-wereld een machtiging over jouw leven? De keuze tussen licht en donker is nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest. Kijk op de kaart en zoek de verschillen. Kies je voor angst, zorgen, schulden, verplichtingen, in stand houden wat niet meer past en/of werkt in de nieuwe wereld, die eraan komt?

Of ga je voor ‘dansen aan zee’ (BlØf, maar stiekem geen bluf), het licht aan de horizon, de kinderlijke verwondering van de regenboog en de kleurrijke weg, die er ook gewoon voor je ligt? Kun je hem zien?

Welk pad pak je? DENK, en deze keer is jouw hoofd WEL heel handig, goed na wanneer je voor keuzes staat. Zetten deze keuzes jou verder vast? Raak je hierdoor verder verstrikt in de matrix? Op juist niet. Voel, lief mens, de duimschroeven worden op een groter toneel voor velen op de achtergrond, gelukkig voor anderen vol in het zicht, steeds verder aangedraaid.

Het is aan jou in hoeverre je hierin mee wilt gaan of helemaal niet. De totale mensheid staat voor keuzes op dit vlak. Velen zullen kiezen voor gemak. Of kúnnen niet zien dat het helemaal niet allemaal zo loyaal en royaal is als wordt voorgespiegeld. Ergens komt een rekening. Iets waar jij, als mooie lichtziel, echt rekening mee mag houden.

Anders gezegd: in hoeverre machtig jij anderen om zeggenschap over jou te hebben op welk front dan ook? Kies jouw eigen weg, lief mens, vertrouw dat deze weg jou het beste van het beste zal opleveren. Ook al brengt het het loslaten van zekerheden met zich mee. Deze weg wordt niet voor niets getoond op de kaart en is meer de moeite waard dan de woelige baren die aan de linkerzijde worden getoond, waardoor jij een soort stuurloos schip wordt en speelbal van wat je wordt opgelegd.

11 Ideale gang van zaken

Wat is voor jou de ideale gang van zaken? Je mag je echt als prins of prinses gedragen hoor, want stiekem ben je dat misschien ook wel. En wat gebeurt er in sprookjes met prinsen en prinsessen? Hebben die niet altijd een ‘lang en gelukkig leven’ leven? Het is ook voor jou weggelegd. “Wat een gewauwel”, zal jouw hoofd zeggen. Sure! Maar wat als het nou eens waar is? Je je vol gaat inzetten om jouw ideale leven vorm te geven ook al is het nu nog geen werkelijkheid.

Jouw ideale gang van zaken omvat alle voorliggende kaarten 1 t/m 10 en ook kaart 12. Heb je deze kaart gekozen, neem dan de kernwoorden, die op elke kaart staan als leidraad voor 2021 zet je hier maximaal voor in. Op die manier kun je jouw ideale gang van zaken creëren, waarbij je meteen bijdraagt aan het herstel van de balans in de wereld en al het nieuw moois dat mag ontstaan. Lief mens, je hebt wijs gekozen. Je mag de wijsheden van al deze kaarten op jouw leven gaan toepassen en integreren om jouw ideale gang van zaken in 2021 het licht te laten zien. Hoe geweldig is dat?

12 Doe een wens

Jaaaa, een wens. Kinderlijk verblijd word je hier toch van? Speciaal voor jou. Net als een vallende ster aan de hemel, een wimperhaar, die voor je neervalt, de paardenbloem, waarvan je alle pluisjes in 1x wegblaast. Een wens mag je doen…

Kies bewust, lief mens. Het mooiste wat je je maar kunt wensen. Niet speciaal alleen voor jou, maar beter een wens waar jouw persoonlijke wens in is geïntegreerd, zodat je én jeZELF én het grotere geheel dient.

Zie het als een geschenk van het Universum dat ziet dat jij je inspant om te groeien, dat je je best doet om beter te creëren, dat je probeert uit jouw hart te leven en jouw intuïtie te volgen. Ga gewoon lekker zo door. Deze wens heb je meer dan verdiend.

Heeft deze tekst jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van dit soort artikelen. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Mocht de tekst je antwoorden/inspiratie geven en je vindt dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook op basis van centjes die je kunt missen. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Je kunt ook een persoonlijke kaartlegging aanvragen. Meer info daarover vind je hier.

7 antwoorden op “2020-12-30 Volle maan(d) kaartlegging”

 1. J’adore ce jeu de carte ,
  Elles sont magnifiques😍
  Tout comme tu es,
  Tout comme tu vibres,
  Merci d’être qui tu es
  🙏🕊️💗✨🌈

 2. Merci et bravo Karen, pour ce très beau tirage, pour tes superbes interprétations, pour ce bel ouvrage qui a du te coûter bien de ton temps.
  Pour tout ça, un grand Merci
  Bises 🙏😁🕊️✨🌈

 3. heel erg bedankt, voor deze zeer uitgebreide boodschappen.
  heel erg boeiend om je erin te verdiepen.
  voor iedereen een zeer intens bewust wordend jaar.
  ja we mogen er met ze n allen zijn, om te genieten van elkaar en al het moois ons gegeven.

  dikke knuffels kaat

 4. Mooie boodschappen. Ze bevestigen waar ik nu mee bezig ben. Het voelt voor mij dat ik het juiste doe.

  Dankjewel.

  En een liefdevol, vredig en vrij 2021 voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *