2020-12-14 Nieuwe maan en zonsverduistering

Lief mens,

Vandaag is het nieuwe maan én totale zonsverduistering, al kunnen wij die niet waarnemen vanuit Europa. De zonsverduistering heeft iets speciaals in petto. In vroeger tijden geloofden indianen dat er onheil in de lucht hing. Dat is nu evenzo. Gelukkig is een zonsverduistering is een voorbijtrekkend event, waardoor het tegelijkertijd het begin van iets nieuws laat zien. Van licht, naar donker naar licht. Voel je de golvende beweging? Dezelfde van de chaostheorie (zoek die eens op met die ballen). In de lucht zichtbaar vanaf hier duurt dit event slechts 2 minuten. Het effect van deze verduistering voor de aarde laat langer op zich wachten, geschatte ‘incubatietijd’ 3 maanden. We zullen langer onderweg zijn voordat de ‘rust’ en ‘vrede op aarde’ (hoe grappig dat het bijna kerst is) waar we met velen zo naar verlangen terugkeert.

Lief mens, maak je vooral geen zorgen over wat zich om jou heen afspeelt. De angstcreatie begint zijn grip te verliezen. Wereldwijde cijfers gebaseerd op testen die niet zuiver zijn, vormen een illusie. Toch zijn er mensen die als gevolg van dit virus de planeet verlaten of al verlaten hebben. Zij zijn elders nodig, waardoor hun tijd in het aardse domein erop zat. Deze mensen hadden ook een ongeluk kunnen krijgen of een hartaanval. De tijd om de planeet te verlaten staat vast, ongeacht de manier waarop dat plaats zal vinden. Jij, als mooie ziel, kunt alle betrokkenen inclusief de gepasseerde zielen (maakt niet uit of je ze kent of niet) liefde en compassie sturen, waardoor je het verdriet sust en het gemis verzacht. Zet in opdat de mensen vooral de mooiste en fijnste herinneringen zien en bewaren en zichZELF niet verliezen.

Ook het vaccin baart menigeen zorgen. Waarom zou je in een gezond lichaam iets chemisch willen spuiten voor het geval dat? Waarom zou je dat willen doen, terwijl de effecten niet uitgedokterd en dus meetbaar zijn? Waarom zou je iets wezenlijks aan jouw natuurlijke ZIJN willen laten veranderen, terwijl het voor velen, die bewust leven vergelijkbaar is met een (soms stevige) griep (als je het al krijgt, want dat is vanzelfsprekend ook al vastgelegd)? Ieder is vrij om te kiezen en alle keuze zijn goed. Mocht je overwegen je te laten enten, voel dan vooraf of dit voor jou klopt.

Verplichting kan niet, maar uitsluiting kan wel. Wees voorbereid dat als je bewust niet kiest voor vaccinatie je bijvoorbeeld niet meer naar grote events, zoals concerten mag gaan. Dat kinderen van scholen kunnen worden uitgesloten, dat je je baan kan verliezen als je in de zorg werkt. Er zijn 2 dingen belangrijk: niet testen en niet vaccineren. Het is afschuwelijk om te zien dat de ‘zwakkeren’ in de samenleving als eerste ‘beschermd’ zullen worden en daarna ook alle mensen die de mensheid van zorg kunnen voorzien.

Ouderen eerst… Ooit afgevraagd waarom? Wat nou als die mensen op korte termijn het aardse zullen verlaten? En hun zaakjes niet goed geregeld hebben? Wat zou dat opleveren aan financiële inkomsten (lees niet genoten pensioengelden) als tegenhanger voor de enorme gaten die er in de economie geslagen worden? Hoe kun je een samenleving verder ontwrichten als er wel verzorgend en medisch opgeleide mensen nodig zijn, maar deze wegvallen? Er zijn beelden van kampen waar ouders van kinderen gescheiden worden, jij wel jij niet, het is een afschuwelijke agenda en ongemerkt wordt deze steeds verder uitgerold.

Toch zal dit een reden hebben, want waar donker de kop op steekt, volgt altijd weer ‘verlichting’, net als bij de zonsverduistering. En op deze verlichting mag jij je focussen. Dat het beste van het beste, het mooiste van het mooiste zich zal manifesteren, ook al kun je nu niet zien hoe dat zich zal bewerkstelligen. Heb vertrouwen, lief mens, dat jij als je jouw pad loopt in lijn met jouw hoogste goed, je op deze planeet nodig bent. Laat je niet uit jouw kracht halen, door wat dan ook. Als het goed is, ben je hier de afgelopen 2 jaar (of langer) steeds verder op voorbereid geraakt.

Voor velen is het onbegrijpelijk waarom overheid en de gezondheidszorg niet insteken op het versterken van de eigen immuniteit van elk individu. Er zit een enorm systeem achter dat met zelfverrijking heeft te maken ten koste van alles en iedereen. Zie ook dat degenen, die de regels bepalen en uitrollen, zelf ook marionetten zijn in het spel. Omarm hen liefdevol, want zij denken echt dat ze het beste aan het doen zijn.

Heb jij je toevallig afgevraagd hoe de situatie in Azië is op dit moment? Heb je waargenomen dat in Afrika, waar toevallig China een grote vinger in de pap heeft, veel minder gevallen voorkomen? Heb je ervaren dat het wel heel veel regent in onze contreien? Azië lijkt op wonderbaarlijke manier weer controle te hebben gevonden. En waar komt vrijwel alles (van kleding tot medicijnen) wat wij nu verplicht (winkels zijn dicht) veelal online kopen vandaan? Vul het zelf maar in. Deze situatie heeft een enorme boost tot gevolg voor een agenda waar bovenaan de lijst wereldmacht staat. Zie, lief mens, maak andere keuzes. Het is belangrijker dan ooit.

Is dit leuk om te typen? Nee. Maar het floept er zo uit, dus vertrouw ik erop dat het belangrijk is en het is zeker niet bedoeld als angstcreatie, maar om te laten zien wat er op de agenda staat en wat zich zou kunnen manifesteren als we met zijn allen zo door blijven gaan. Het is dus bedoelt als bewustwording en dat jij de keuze hebt of en waaraan je wilt bijdragen. Is het leuk om te lezen, ook nee. Weet, lief mens, dat jij jouw unieke gaven in mag zetten om om te buigen, goed en beter te stimuleren, liefde te verspreiden, licht in het donker bent. Er zijn, met jou, heel veel mooie zielen die zich dagelijks hiervoor intensief inzetten. Die Moeder Aarde en het Universum helpen door op het aardse tot ver daarbuiten energetisch werk te doen dat zal leiden tot verandering en verlichting (letterlijk en figuurlijk).

Heb je geen idee wat jouw gaven zijn of hoe je dit kan doen? Begin maar met wat er in deze tekst staat en probeer elke dag positief te ZIJN, hoe erg je ook wordt uitgedaagd en/of afgeleid. Zie het mooie in alles, ook al is het naar op het moment zelf en krijg je achteraf pas het inzicht. En vertrouw erop dat alles een reden heeft, dat alles goed is, zoals het is, ook al voel je je niet fijn of onrustig, want dat is dan op dat moment ook gewoon goed. Dit alles geeft jou veel meer rust in de kop en dus meer ruimte voor verbinding met jouw hart en daar liggen de antwoorden veilig en beschermd opgeslagen waar jij naar op zoek bent. Zet hem op!

4 antwoorden op “2020-12-14 Nieuwe maan en zonsverduistering”

 1. lieve Karen,
  dank u wel voor de mail,zo herkenbaar wat je allemaal schrijft alleen moet ik 1 woord veranderen,U zegt niet leuk om te lezen maar ik plaats voor mijn eigen een ja wel fijn om te lezen!
  Het gaat ons lukken om met ons alle het licht als een grote olie vlek te verspreiden en we druipen iedereen in het kristalijne licht!
  Hele fijne feestdagen en laat de goede dagen van 2020 de slechtste worden van 2021

 2. Als ankers zijn verdwenen
  Alle zekerheid is verdampt
  De verbondenheid verdwenen
  Je innerlijk is verkrampt
  Zoek dan mijn vrede
  Vind mij in het licht
  Duw duister naar het verleden
  Totdat een nieuwe Aarde is gesticht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *