2020-11-30 volle maan(d) kaartlegging

Kies intuïtief 1 of meerdere kaarten van bovenstaande foto. Zie hieronder welke kaart(e) je hebt gekozen en lees welke boodschap die kaart brengt.

(Heb je meegedaan via de mailing of social media, scrol dan direct naar beneden om de boodschap te lezen)

De Boodschappen

1 Verloren liefde
Heb je deze kaart gekozen dan gaat dat niet persé over een menselijke persoon of misschien wel een dier als verloren liefde. Maar het kan wel. In dat geval mag je je overgeven aan jouw verdriet dat te maken heeft met het verlies en gemis. Als je je overgeeft aan jouw emoties hieromtrent dan heel je en kun je eenvoudiger leren loslaten.

Het kan zijn dat deze verloren liefde nog leeft en dan was de weg die jullie samen af mochten leggen gewoon niet langer dan die was. Dat is niet voor niets zo. Het kan ook zo zijn dat de verloren liefde is heen gegaan. Vergeet dan niet dat de ziel altijd voortleeft ook al heeft deze geen tastbare vorm meer. Overleden mensen en dieren, waarvan je gehouden hebt, zullen er altijd zijn. Niet de hele dag hoor, maar juist op die momenten dat je ze nodig hebt. Vertrouw daar maar op en let op de signalen om je heen.

Het is tijd dat je voor jouw eigen groei, maar ook voor die van de ander, al dan niet nog in leven, loslaat. Te koesteren wat was, het nooit te vergeten, dankbaar te zijn voor de tijd die samen hebt mogen doorbrengen, de lessen te pakken die je mocht leren, maar niet in het verleden te blijven hangen. Beide zielen, die van jou en de ander hebben een missie in welke vorm dan ook. Neem rustig de tijd om alles te verwerken, het ‘eruit’ te laten komen, want alles wat eruit komt, schept ruimte. Verlicht jouw cellen van de zware energie die je wellicht nu nog met je meedraagt. Pak dit prachtige helingsproces aan door alles wat niet bij jou hoort weg te laten stromen in een zee (tranen zijn zout) van liefde.

Het kan ook zo zijn dat deze kaart je wijst op het ‘kwijtgeraakt’ zijn van de liefde voor jeZELF. Word het niet eens tijd om LIEF te zijn voor JOU? Echt het mag hoor. Je bent het meer dan waard. Als kind van de Moeder Aarde en als ziel vol licht BEN je diep in jouw hart liefde. Dat je in jouw leven je hebt laten raken door situaties en handelen van andere mensen waardoor je als zelfbescherming jouw liefdevolheid, die in jouw hart huist, hebt weggestopt. Gewoon als bescherming. Helemaal logisch. Maar… het is nu tijd weer contact te maken met de liefde, die in jouw hart aanwezig is. Voel er eens op. Ga eens op die stoel zitten met jouw ogen dicht en voel eens wat jouw hart je eigenlijk wil vertellen. Mooi ben jij hè? En wat heb je veel te bieden…

Deze kaart moedigt je aan om de liefde te herontdekken en te erkennen, die je voor jeZELF hebt en bent. Een mooie spreuk is: ik ben mijn eigen gezelschap. Als je ergens pijn hebt of pijn gedaan bent, dan ben je lief ZIJN voor jeZELF verleerd. Dat betekent ook dat je niet zo liefdevol kunt zijn voor een ander, al doe je nog zo je best. Het begint met jeZELF. Als jij graag jouw eigen gezelschap bent, dan zullen anderen ook graag in jouw gezelschap vertoeven.

Je mag alles, wat ervoor gezorgd heeft dat de verbinding met de liefde in jouw hart verstoord heeft helen en loslaten. Toe lief mens, geef je aan de allesomvattende liefde (inclusief jijZELF dus) over. Wees niet bang voor herhaling van eerdere ervaringen, want met elke stap die jij zet, wordt die kans juist kleiner in plaats van groter.

2 Het wonder van het hart
Volg jij jouw hart? In alles wat je doet? Luister je naar wat je intuïtief wordt ingegeven? En neem je daarop ook actie? Jouw hart, of hoe je het ook wilt uitdrukken, is de leidraad naar een beter leven. Een leven vol vervulling en harmonie en waarbij je je altijd beschermd voelt. Net als een klein kind zonder angst de wereld ontdekt. Dat het daarbij af en toe valt en een pleister nodig heeft, neemt het op de koop toe. Kinderen zijn vanuit hun nog ‘onvervuilde’ ZIJN enorm verbonden met Moeder Aarde en het universum. Ze doen wat hun ingegeven wordt en gaan er dan voor. Volwassen zijn vaak onder de indruk van kinderen. Dat komt omdat ze de puurheid van hun eigen hart voelen en weerspiegeld zien in het kind.

Kinderen zeggen alles. Gewoon, omdat ze zo ZIJN. Eerlijk en recht voor zijn raap. Volwassen staan dan soms schaapachtig te lachen. Maar als je volwassen bent en je spreekt je eerlijk uit, dan is er ineens iets aan de hand. Wordt het niet geaccepteerd. Krijg je misschien de stempel ‘lomp’ of ‘onbeholpen’, maar eigenlijk ben jij nog steeds in verbinding met de eerlijkheid van het kinderhart. Dat anderen daar een probleem mee hebben, zegt meer over hen dan over jou.

Vraagt deze wereld echt dat je moet liegen (de leugentjes om bestwil of om anderen niet te kwetsen) om de goede vrede te bewaren? De vraag is of jij daarin meegaat. Misschien kan je wel werken aan hoe je jouw eerlijkheid overbrengt op anderen als het om woordkeuze gaat. Maar verlies jouw kinderlijke puurheid en eerlijkheid nooit.

Deze kaart laat je zien dat jouw stoutste dromen in vervulling kunnen gaan. Dat je helemaal in harmonie met jeZELF en al het andere dat leeft mag leven. Dat je nooit bang hoeft te zijn dat je niet veilig bent, want als je uit jouw hart leeft, ben je altijd beschermd ook de weg die je loopt en alles wat daar op staat geniet deze bescherming. Ook daar mag je leren op te vertrouwen.

Heb je deze kaart gekozen, blijf dan vooral doorgaan met waar je naar op weg bent. Jouw inzet wordt gezien en gewaardeerd. Dus ga gewoon lekker door…

3 De Zentuin
“Ik heb een tuintje in mijn hart, alleen voor jou”, ken je dat liedje? Alleen kun je in dit liedje ‘alleen voor jou’ interpreteren als ‘voor iemand anders’. Echter dat bedoelt deze kaart niet. Het tuintje, de Zentuin, in jouw hart is er voor JOU! De plek IN jouw ZIJN waar je helemaal de rust vindt.

Deze kaart vraagt je om vaker contact te maken met dat tuintje en het te bezoeken. Het water te geven en alles wat er bloeit en groeit te koesteren. Jouw ideeën, jouw dromen, jouw werkelijke ZIJN. Soms is dat moeilijk. Zeker in deze tijd, waarin angst en macht regeren. Waar je dagelijks afgeleid wordt door van alles wat MOET of door mensen die aan je trekken. Maar vergeet niet, lief mens, JIJ hebt de regie over jouw leven. Wat anderen ook van je willen, vragen of op je afvuren.

Daar in dat tuintje in jouw hart is alles vredig en rustig. Als je er verbinding mee maakt dan voel je hoe je weer vanuit jouw hoofd in jouw lijf zakt en jouw ZIJN weer integreert. Dan kun je beter voelen/horen wat de volgende stap mag zijn op jouw pad. Het is de verbinding met jouw innerlijke bron, die precies de juiste weg weet. Die in contact staat met Moeder Aarde en het Universum en jou daar geheel afgelijnd als spil tussenin zet.

Het is belangrijk dat je meer en meer vanuit deze innerlijke bron gaat leven, zodat je in de chaos die om jou heen is, of nog verder zal intensiveren in de wereld, in jouw kracht kan blijven staan. Want alles wat er zich op dit moment op het aardse vlak afspeelt heeft een reden. Het heeft geen zin om uit te pluizen wat die reden is, omdat het speelveld veel te groot en veelomvattend is. Jouw hoofd kan daar onmogelijk bij, dus hou er maar mee op.

Het enige dat jij hoeft te doen is te vertrouwen dat alles voor het hoogste goed van alles en iedereen zal uitpakken. Wat dat ook mag betekenen. Onderhoud jouw Zentuin goed en plant de zaadjes die je graag toe bloei wilt laten komen. Ga regelmatig op dat mooie bankje zitten en kijk uit over al dat moois en de rust die de omgeving jou daar schenkt. Ga je er mee aan de slag?

4 Het verborgen pad
Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ben je eindelijk goed op weg en lijkt alles in flow te gaan en dan komt er ineens een kink in de kabel en lijkt de weg ineens op te houden. Niets is minder waar. Soms is er tijd nodig om even uit te rusten, even alles een plekje te geven, even terug te gaan naar jouw innerlijke rust of jouw innerlijke harmonie te herstellen. Soms is het zo dat je jouw weg even niet kunt vervolgen, omdat het volgende puzzelstukje nog niet uit de trukendoos tevoorschijn kan komen. Het universum weet alles en ziet dat jij je inspant. Loopt het even niet? Weet dan dat dat een betekenis heeft. Er is namelijk altijd een pad. En dat zal zich op het juiste moment aan jou zichtbaar maken.

Het is wel belangrijk dat je een stukje continuïteit aan jouw bewust leven toevoegt. Niet je bezighouden met bewustZIJN en als het dan loopt daar weer mee stoppen. Nee, er word je echt gevraagd je vol in te zetten en jouw gaven te delen met anderen, ook al weet je misschien nu nog helemaal niet welke gaven je hebt of tot hoever die reiken.

Het gaat erom dat je je openstelt om te ontvangen. Dat kan in de materiële vorm zijn, maar net zo goed in de spirituele of beide. Bedenk goed wat je wilt. Visualiseer het. Hoe zie jij jouw leven over 3 maanden bijvoorbeeld. Wat is er dan wel en wat mag weg? Op welke vragen wil je graag antwoorden? Wat mag er opgelost worden? Schrijf al deze dingen eens op (in een dagboekje bijvoorbeeld) met de datum erbij en kijk dan eens terug en zie wat zich heeft mogen manifesteren in het aardse. Dat is het huwelijk van geest en materie. Je zult verrast zijn, als je niet de hele weg van A tot Z bedenkt, maar de invulling overlaat aan het Universum, want daar weten ze jouw weg. Het pad dat jij nu nog niet door de bomen heen kunt zien.

Dus lief mens, ga door, zet hem op, pak rust wanneer nodig en kom in actie als zich dingen aandienen. Je zult zelf versteld kunnen staan over het resultaat.

5 Vrede
Vrede is iets dat we allemaal willen. Vrede op aarde, vrede in onsZELF. Hoe meer vrede in onsZELF, hoe sneller we bij vrede op aarde komen. Aangezien jij onlosmakelijk met alles verbonden bent. “En hoe moet het dan met al die landen met mensen, die elkaar omverschieten, bommen maken, geloven in dictatuur, onderdrukking, kindermisbruik, dierenleed, machtsmisbruik en misselijkmakende andere praktijken, zoals het maar blijven volhouden dat we toch echt een vaccin nodig hebben, enz., enz.?” Eigenlijk is er maar 1 antwoord voor: zorg dat jij vrede in jou hebt en vrede met alles wat zich op dit moment op deze planeet afspeelt.

Je druk maken om dingen die te ver van jouw bed af staan, haalt je naar beneden en doet dus afbreuk aan de vrede die je in jeZELF mag bewaren. Alle ellende gebeurt met een reden. Die reden kun jij niet bedenken of ergens op internet vinden. Het is te groot en te veelomvattend om er een helder beeld van te krijgen. Je kunt dus maar beter stoppen met je hiermee bezig te houden. Zelf al vraagt jouw omgeving om een mening of word je betrokken in discussies over welk naar onderwerp dan ook. Je hoeft er namelijk helemaal NIETS van te vinden. Dat zullen anderen vreemd en raar vinden, maar wie zegt wat jij wel of niet moet doen? Jij bepaalt toch? Je kunt altijd zeggen: “Het zal wel een reden hebben.”

Het universum vraagt jou om ongewenste en storende gedachte los te laten en ervoor te zorgen dat je nare dingen wel waarneemt, maar dat die niets IN jou teweegbrengen, waardoor je jouw innerlijke vrede verliest. Je zult voelen dat dat je enorm veel rust gaat opleveren.

Dat dit niet eenvoudig is, dat is zeker. Het helpt je dan ook om regelmatig te unpluggen van de matrix. Dat betekent geen telefoon, tv, of ander nieuws. Geen wifi en 4G (vooral ’s nachts). Zet alle modems, ontvangers en apparaten UIT. Slaap niet met een stopcontact bij jouw lijf in de buurt. Dit is niet je kop in het zand steken en net doen of er niets gebeurt in de wereld. Nee, de wereld staat eigenlijk steeds meer in de fik en de chaos intensiveert.

Het zal jou helpen om de ruimte te vinden waar je vredig met jeZELF kan zijn en beter kan horen/voelen/waarnemen op jouw eigen unieke manier en de weg (verder) ontsluiten naar wat jij hier in deze tijd komt doen. Oefening baart kunst en naarmate je meer in staat bent jouw innerlijke vrede en dus positiviteit vast te houden, wat er ook om je heen gebeurt, lukt het je ook om alles wat zich in de wereld afspeelt, of dat nu om de hoek is of in Verweggistan, vanuit een ander oogpunt te zien en te ervaren. Namelijk dat na regen altijd zonneschijn volgt. Dat jij regen verschrikkelijk kan vinden, maar dat de natuur er reuzeblij van wordt. Dat anderen van alles van jou kunnen vinden, maar dat jij ZELF toch het beste weet wie jij werkelijk bent. Een lief mens met het hart op de juiste plek.

Veroordeel anderen niet als zij jou naar beneden proberen te halen. Dan verlaag jij jeZELF naar iets wat niet bij jou en jouw innerlijke vrede past. Lief mens, probeer jij deze aankomende maand alleen het goede neer te zetten? Jouw licht te laten schijnen? Met mensen om te gaan die jou wel begrijpen en de rest te laten voor wat het is? Het gaat je helpen om die verstorende en negatieve gedachten (hoofd) op een lager pitje te draaien en meer te ZIJN vanuit jouw hart… Good luck!

3 antwoorden op “2020-11-30 volle maan(d) kaartlegging”

  1. Wat een geweldige mooie kaarten. stond vanmorgen nog bij orakelkaarten te kijken maar geen een pakte mij gelijk. Heb al fluisteringen uit de natuur en engelenkaarten maar deze zijn zo aards en zonder poespas. Geweldig! Hoe heten ze.

    Heel veel gezondheid , liefde en warmte gewenst in Frankrijk. Ik kijk altijd weer uit naar je mail en inzichten en wens je het allermooiste en beste toe wat deze aarde ons te bieden heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *