2019 here we come!

2019 uitjebewust

2019 here we come!

Wat een jaar was 2018 hè? Bomvol energetische shifts, bijzondere planeetstanden, manen in blauw en rood, zonnewinden waar je u tegen zegt en alles om de versnelling in transformatie tot stand te brengen.

Aan het licht
Heb je ook gemerkt dat steeds meer vreemde en kwalijke praktijken aan het licht zijn gekomen? Dat dingen die niet door de beugel kunnen, maar die altijd zijn verzwegen ineens grote items zijn geworden? Zoals #Metoo, corruptie van banken en verzekeringsinstellingen, het afpikgedrag van de overheid, het dierenleed, mensenhandel, (sexueel) kindermisbruik, enz. Allemaal zaken die ons recht in ons gezicht vertelt worden, maar waar we nog niet voldoende aan doen. ‘

De wetten die zijn veranderd, zoals de wet op jouw privacy (sleepwet, ondanks het referendum), het automatisch donor zijn (stimulatie handel in organen), de benzineprijzen (druk om elektrisch te gaan rijden), de btw-verhoging op groente, fruit, boeken en alles wat ons als energetisch wezen voeding biedt om te groeien en ons eigen voertuig (lijf) gezond te houden van 6 naar 9%, het verbod om op internet de werking van kruiden en kruidenpreparaten te mogen publiceren (ons steeds verder afbrengen wat Moeder Aarde ons biedt en ons sturen richting chemische medicaties), en zo nog veel meer.

De derde dimensiewereld is krampachtig bezig om de macht vast te houden. Bang zijn ze. Ze zien de nieuwe stroming op gang komen en die wordt gestimuleerd door de middelen (social media) die zij zelf hebben ontwikkeld om de mensheid juist in hun macht en angst te houden. Fake nieuws is aan de orde van de dag. De klimaattop is een fiasco. Waarom? Omdat landen niet bereid zijn hun macht en hebzucht naar nog meer rijkdom op te geven. Om werkelijk het verschil te gaan maken. De enige manier waarop Moeder Aarde ons in de toekomst een veilige plek kan blijven bieden, is dat de mensheid ZELF verantwoordelijkheid gaat nemen voor hun eigen leven en dat van hun eventuele kinderen.

Dat we gaan opstaan, zoals de gele hesjes. Al is hesjes dragen (uniformen) een 2e dimensie manier van uiten (haat, woede, bereid om te doden), de initiatiefnemers manifesteren zich op dezelfde frequentie, zodat de boodschap tenminste wordt begrepen. Al zijn er tussen deze groep goed bedoelende zielen ook echt zielen aanwezig die wel een zielsafstemming hebben in de 2e en 3e dimensie, aangejaagd door degenen die alles in stand willen houden. Op deze manier krijgt de actie een negatief karakter en dat is juist de bedoeling. Laat je niet misleiden.

Robin Hood en het wilde westen
Het zou zomaar de titel van een nieuw boek of film kunnen zijn. Onze wereld begint steeds meer op een wild west film te lijken. Lukraak worden mensen afgeschoten, vermoord, mishandeld, verhandeld. Maar niet alleen de mens, ook het dieren- en plantenrijk ondergaat hetzelfde. Het is 2 voor twaalf en Moeder Aarde is not amused. Hierover later meer.

Is er dan ook leuk nieuws? Jazeker! Zoals de dappere 15-jarige Greta op de VN-klimaattop aankondigde: “Het is niet de vraag of jullie (de machthebbers) verandering tot stand willen brengen, verandering komt eraan, of jullie het nou willen of niet.” Dit kun je op twee manieren lezen. De klimaatverandering zal sowieso intensiveren. Dat is de ene manier de andere gaat dieper. De mensheid zal steeds verder ontwaken en zal wat van boven opgelegd wordt niet langer pikken. Zij zullen verandering eisen. Dit zal zich in 2019 gaan ontwikkelen. Ook in Nederland. Zeker nu de overheid zich nog meer vastbijt in de ontfutseling van geld bij de mens. Ouderen die niet meer rond kunnen komen, omdat de energierekeningen fors gaan stijgen. Telefoon- en internetkosten die omhoog gaan. Ingezet door de energiemaatschappijen en telecominstellingen die bang zijn ten onder te gaan.

Het aantal daklozen neemt schrikbarend toe. Mensen die de weg kwijt raken, omdat ze vaak een hoge zielsafstemming hebben en vluchten in derde dimensieverslavende middelen om gewoon de pijn van de wereld niet meer te hoeven voelen. Steeds meer mensen die moeten leven van de voedselbank, omdat er gewoon weg niet genoeg geld is om van rond te komen. We worden op de proef gesteld. Uitgeknepen, net als bij Robin Hood. Mede met de veranderingen in de natuur, worden we gedwongen anders te gaan denken, ons anders op te gaan stellen, anders te leven. Systemen die niet werken voor ons de rug toe te keren en terug te keren waar ons leven werkelijk om draait. Leven in vreugde vrijheid geluk en gezondheid.

Omdat de trilling van de aarde verhoogt, zullen de excessen steeds beter zichtbaar worden. Wie kwaad wil, zal nog kwader worden en hier ook naar handelen of het nu om individuen gaat of om de machthebbers op deze aarde. Grip verliezen is het engste voor hun wat kan gebeuren. Wie goed wil, zal sterker worden. Vertrouwen groeit bij deze groep in een rap tempo. Wie de film van Robin Hood uit zijn hoofd kent, kan de parallellen trekken. Wie hem niet kent, bekijk hem eens.

Bij het zoeken naar de link, blijkt dat er net een nieuwe Robin Hood film in de bioscopen draait, maar met een enigszins aangepast verhaal. De recensie staat hier. Wat typerend is, is dat deze film het originele verhaal moet doen vergeten. De afloop is dan ook dat de machthebbers aan de macht blijven en Robin het bos in vlucht. Kan het nog duidelijker wat hier werkelijk speelt?

Ook de film Exodus: Gods and Kings is op deze tijd van toepassing. Als je kijkt naar hoe de oude Egyptenaren (nadat donkere entiteiten daar hun intrede hebben gedaan) mensen jaren in slavernij hebben gehouden en wat de reactie is als er tegenwerking komt. Daar komt bij dat in deze film ook plagen voorkomen. Of je nu gelooft of niet, er zijn parallellen te trekken. Ook op dit moment mislukken veel oogsten. Bijvoorbeeld in Zuid-Amerika en in Afrika. Als je het dichter bij huis zoekt kun je het nieuws wel herinneren over de uien en de aardappelen. Te droog of te nat was het. History is repeating en we kunnen er iets aan doen. Zoals bijbels gezegd: het beloofde land komt eraan alleen geschiedt dit nu op een veel grotere schaal. Wereldwijd zullen mensen verandering in positieve zin gaan bewerkstelligen, of de machthebbers dat nu willen of niet.

Mensen die vluchten uit landen (Zuid-Amerika en de Arabische/Moslimlanden) zijn op zoek naar een beter leven. Een leven waar je niet in de rij hoeft te staan voor voedsel, omdat de leiders van het land het niets kan schelen of het volk te eten heeft. Waar mensen onderdrukt worden, omdat ze ruimdenker willen zijn. Deze machtsstructuren passen niet bij de nieuwe tijd die eraan komt. Ook al bij een groot deel van deze ‘vluchtende’ groepen de beweegreden om te vertrekken geld, zonder inwoners zit je toch maar mooi alleen op jouw troon. En dan? Hervorming volgt.

Wat brengt 2019 ons?
Opschudding. net zoals Vrouw Holle (sprookje) haar dekbed opschut en het dan gaat sneeuwen op aarde. Opschudden dus van jouw leven. Het anders willen doen. Beter keuzes kunnen maken tussen wat er nou écht toe doet en wat niet. De groei die dit jaar is ingezet intensiveert zich. Jouw ontdekkingsreis is begonnen en daar is geen ontkomen meer aan. Het is ook nodig. Nodig om te leren het hoofd te bieden aan al wat komen gaat. Aangezien de extremen steeds duidelijker zullen manifesteren, of het nu om het weer, rijk en arm, donker en licht gaat. In elke laag van vindt trillingverhoging plaats. Je kunt je hiertegen verzetten, maar dat levert je niets op. Het kan zelfs zo zijn dat verzet juist de verkeerde kant op slaat en situaties verergerd in plaats van andersom. Beter ga je met de flow mee.

Wat er ook gebeurt, het is belangrijk om altijd jouw licht te laten schijnen. Niet in zware emoties te hoeven schieten, omdat je hiermee hebt afgerekend. Karma af te werken van dit leven en van vorige. Rust te krijgen over familiekwesties waar jij nog steeds last van hebt, maar die eigenlijk het probleem zijn van anderen. Maak je keuzes en laat je niet meer uit balans brengen. Jouw donkere kanten te accepteren. Jouw gaven verder te ontwikkelen, want daar komen mooie gelegenheden voor.

Moeder Aarde
Moeder Aarde is moed aan het verzamelen. In haar onderbuik rommelt van alles. Vulkanen die uitbarsten en nieuw land maken al dan niet onder water, aardbevingen die intensiveren waardoor de aard- en oceaanplaten sterker in beweging komen. Scheuren leveren sink holes op, daar waar de zeebodem omhoog komt vinden tsunami’s plaats en dan zijn er ook nog de tornado’s. Het is niet om je bang te maken, juist niet, want dan verlaag je jouw mooie energetische trilling. Het is eerder een aankondiging dat verandering ook hier, in de fysieke leefomgeving van veel mensen, in aantocht is. Je kunt erop vertrouwen, dat je altijd op het juiste moment op de juiste plek bent.

Uitdagend
Kortom, 2019 wordt een uitdagend jaar. Ga je de uitdaging aan? Of houdt je liever alles veilig bij het oude? Allebei de keuzes zijn goed. Het is aan jou. Alleen jij bepaalt hoe je leeft, met wie en wat je op deze planeet komt brengen. Met alleen halen, of anders gezegd nemen, ga je het niet redden. Goed doen, hoe klein dan ook. Uit je comfortzone stappen. Nieuwe dingen doen, die je nog nooit eerder hebt gedaan en dan wordt er niet gesproken over bungeejumpen of uit een vliegtuig springen. Het gaat om jouw drive, jouw passie, JIJ worden en daarin standvastig blijven. Afscheid nemen van het oude en je armen openen om het nieuwe te mogen ontvangen. Nieuwe vaardigheden, nieuwe mensen, ander werk of een nieuwe hobby misschien?, kennis die in jou aanwezig is ontsluiten, in stilte zijn, luisteren naar jouw hogere ZELF. Het is nogal een lijstje, maar zeker de moeite waard.

Wij zijn allen lichtwezens in een menselijk voertuig van vlees en bloed. Het besef dat we heel krachtig zijn, zal bij velen verder indalen en hen de kracht geven los te komen van de dagelijks geprojecteerde werkelijkheid die feitelijk een illusie is. Een werkelijkheid die ons steeds verder van ons ZIJN probeert weg te lokken. Probeert te misleiden en af te leiden. Blijf gefocust en VOEL wat je MOET doen, niet wat anderen van je eisen of willen. Jij staat aan het roer van 2019. Maak er een mooie vaart van!

Om je te helpen om jouw ZIJN gezond te houden en verder te laten groeien in 2019, volgt een tips & trics document dat binnenkort te downloaden is tegen vergoeding.

Heeft deze tekst jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van dit soort artikelen. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Mocht de tekst je antwoorden/inspiratie geven en je vindt dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook (helaas nog) op basis van centjes die je kunt missen. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *