Vragenvuur

Vragenvuur-uitjebewust
Image by Charles Rondeau from Pixabay

Ik kan me zo voorstellen dat er veel vragen leven op dit moment bij iedereen en dat velen ook in rondjes blijven denken en daardoor blijven hangen. Misschien wel in dat wat juist een andere benaderingswijze vraagt.

Heb jij vragen op dit moment? Je bent hierin nooit alleen. Jouw vraag speelt ook bij anderen vanuit synchroniciteit en energetische kwantum frequentievelden.

Aan jou de vraag wat jou bezighoudt op dit moment. Wat er speelt. Waar je je misschien zorgen of druk over maakt. Of… het maakt niet uit, want alles mag er ZIJN en niet is gek of raar.

Voel je vrij om jouw vraag te stellen. Ik zal vervolgens ‘kijken’ of ik er inzicht op mag ontvangen waar niet alleen jij, maar ook anderen iets aan hebben, want dat is waarvoor het Vragenvuur bedoeld is.

Je kunt jouw vraag mailen aan: info@uitjebewust.nl

Graag GEEN vragen over “Krijg ik een nieuwe relatie?” of “Hoe zit het mijn mijn werk?”. Dat is te persoonlijk en daarvoor kunnen we een persoonlijk consult afspreken.

Als je vragen hebt en me die stuurt, wil je mij dan supporten als jouw vraag in het Vragenvuur komt? Dan kan ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Je kunt je ook als vaste supporter aanmelden. Dan ontvang je de Boodschappenbrief.