Vragenvuur

Vragenvuur-uitjebewust
Image by Charles Rondeau from Pixabay

Ik kan me zo voorstellen dat er veel vragen leven op dit moment bij iedereen en dat velen ook in rondjes blijven denken en daardoor blijven hangen. Misschien wel in dat wat juist een andere benaderingswijze vraagt.

Dus… ik heb weer iets nieuws!

Heb jij vragen op dit moment?

Zou je daar graag inzicht op ontvangen?

Aan jou de vraag wat jou bezighoudt op dit moment.

Mail mij jouw vraag.

Ik verzamel van mijn lezers de vragen en kijk welke het meest gesteld wordt. Deze vraag speelt dan dus in een groter geheel.

Op die vraag zal ik dan voelen en een inzicht verwoorden.

Doe je mee?

Voel je vrij om mee te doen en ik zal aan iedereen communiceren welke vraag het meeste speelt en welk inzicht daarbij is gekomen.

Je kunt jouw vraag mailen aan: info@uitjebewust.nl

Ik ben heel benieuwd en zie jouw vraag graag tegemoet.

Graag GEEN vragen over “Krijg ik een nieuwe relatie?” of “Hoe zit het mijn mijn werk?”. Dat is te persoonlijk en daarvoor kunnen we een persoonlijk consult afspreken.

Ik wil graag ervaren of dit werkt. Dus dit is een try-out. Het is de bedoeling dit vaker in de maan(d) te doen, zodat we samen door deze vreemde tijd heen laveren.

Als je vragen hebt en me die stuurt, wil je mij dan supporten? Dan kan ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos of doneer direct via PayPal/creditcard:

Je kunt je ook als vaste supporter aanmelden. Dan ontvang je de Boodschappenbrief.