Volle maan(d) 3 augustus 2020

Kies intuïtief 1 of meerdere kaarten van bovenstaande foto. Zie hieronder welke kaart(e) je hebt gekozen en lees welke boodschap die kaart brengt.

(Heb je meegedaan via de mailing of social media, scrol dan direct naar beneden om de boodschap te lezen)

De boodschappen

Lief mens,

Hieronder de boodschappen van de volle maan(d) kaartlegging van gisteren. Ik hoop dat de kaarten jou weer mooie inzichten geven, waar je aankomende maand weer verder mee kan.

1 Houd je dromen in leven
Hoe staat het met jouw dromen? Wat is daarvan uitgekomen? Wat wilde je ook alweer toen je klein was, of zit er al tijden in jouw hart? En de grootste vraag: hoe ver ben je daar nu mee? Lief mens, kijk eens naar het leven dat je leidt, of lijdt. Is het zoals je het wenst? Ja? Helemaal goed. Nee? Dan is het NU de perfecte gelegenheid voor verandering. Voor jeZELF kiezen. De weg inslaan op weg naar jouw droom. Oei, daar moet je ook dingen voor laten misschien of afscheid nemen. Durf je dat wel? Deze kaart stimuleert je keuzes te maken die in lijn zijn met jouw diepste ZIJN. Ben je nog niet ‘vrij’ genoeg om volledig voor jouw droom te gaan, ga dan verzamelen wat je nodig hebt om deze meer vorm te geven, zodat je straks op het juiste moment klaar bent voor vertrek. Kinderen zien het leven als een groot avontuur en stappen onbevangen de wereld in. Of dat nou letterlijk of figuurlijk is. Daar mag je best een vleugje van toevoegen aan jouw leven op dit moment.

2 Vier de verschillen
Iedereen is uniek! Dat weet je ook, maar soms is het best lastig om te accepteren, te respecteren en anderen in hun waarde te laten. Toch hoort dit bij jouw groei. In plaats van je te storen, te pulken, te trekken en te duwen aan een ander, is het veel mooier om het eens in een ander licht te zien. Te vieren dat je NIET hetzelfde bent. Ieder een eigen kijk op het leven heeft en een eigen waarheid. Het mooiste is dat dat allemaal kan en mag. Dus waarom zou je energie steken in het ‘boetseren’ van de ander als deze daardoor van zijn eigen waarheid af moet stappen. Lief mens, dit gedrag voegt niets toe. Vroeg of laat schiet de ander toch weer terug in wie hij of zij werkelijk is en zit jij misschien wel met lege handen. Ga jij aan de slag met te leren dat anderen verschillend zijn, maar dat zij net zo perfect zijn als jij? Dan kun je elkaar versterken of elkaar ruimte bieden en onvoorwaardelijk van elkaar houden. Of dat nu om een partner, vrienden, kinderen of familie gaat. Dat is pas meesterschap…

3 Ideale gang van zaken
Wat gloort daar aan de horizon? Een fantastische toekomst. Helemaal in lijn met jouw ZIJN. Om er te komen, zijn diverse wegen mogelijk. Zie je het schip op de kaart? Word het woelig of niet? Dat is de vraag. Vaar je de berg op of met de stroom mee? De ijsbeer laat je zien dat jij ijskoud de beste bent is alles wat je maar wilt bereiken, de leeuw geeft jou hiervoor de kracht, maar de flamingo staat vaak op 1 been en is daardoor niet altijd even goed geaard. Dat betekent dat jouw dromen wel eens te groot of te veel omvattend zijn. Dat je het overzicht verliest, of verzand in verzamelen, letterlijk (spullen) of figuurlijk (vooral informatie (hoofd) en geen wijsheid (hart)) Toch is er een vaarroute. Die vraagt wel van jou dat je niet te snel wilt hoe enthousiast je ook bent. Blijf in de flow die het leven jou biedt, want alles geschiedt op het juiste moment. Dat kan alleen als je goed blijft VOELEN en wat je moet of mag doen in behapbare stukjes hakt. Stapje voor stapje gestaag vooruit dus. Begin ergens, en voel daarna wat de volgende stap mag zijn. Dan laat je het universum alle ruimte om stukje bij beetje dichterbij te komen…

4 Intuïtie
Je bent verbonden met alles wat leeft. Dat laat deze kaart jou op een hele mooie manier zien. Niet alleen hier op aarde, maar ook daarbuiten. Alles is immers energie. Als je ‘opengaat’ dan kan het wel eens zo zijn dat er zoveel indrukken/inzichten indalen dat je de rode draad een beetje kwijt raakt. Er is dan maar 1 manier om op de juiste weg te blijven en dat is jouw intuïtie te volgen. Te luisteren naar de zachte stemmetje dat jou liefdevol influistert wat te doen of welke keuze te maken. Als je vanuit jouw intuïtie handelt, handel je het meest zuiver en zijn de meest fantastische dingen mogelijk. Let ook op de signalen om jou heen. Dieren, wolken, tijden/cijfers, plaatjes, woorden. Er wordt met jou gecommuniceerd op bijzondere manieren, die niet zomaar over het hoofd kan zien, zolang je jouw hoofd maar niet de regie over jouw leven geeft. Lief mens, je mag echt gaan leven naar jouw hart en (nog beter) leren luisteren naar wat dat ingeeft. Hoe fijnmaziger jouw je hierop afstemt, hoe magischer alles wordt.

5 Doe een wens
Ja, je mag weer een keer! Een wens doen! Een mooie, 1 die goed is voor alles en iedereen, dus ook voor jeZELF. Hoe fijn is dat? Jouw inspanningen worden gezien en hier is de beloning. Als je wenst in lijn met jouw ZIJN, dan is de manifestatie een kwestie van tijd. Formuleer jouw wens goed. Wees niet té snel. Zet hem eerst even op papier. Is hij alles omvattend? Is hij positief (dus geen woorden als niet, geen, on- erin)? Houd hem vooral kort en bondig anders raken ze boven in de war. En… kies jouw woorden zorgvuldig, zodat het universum alle ruimte heeft ‘de rest’ voor jou in te vullen op de beste manier. Maak er een mooie wens van! Het is je gegund.

6 Avontuur
Deze kaart geeft aan dat het tijd is voor een avontuur. Je hoeft niet jouw koffers te pakken en meteen de wereld over te trekken. Dat wordt in deze tijd ook een beetje lastig. Maar avontuur is iets nieuws, iets anders, even weg of doen wat je nog nooit eerder gedaan hebt. Ontdekken, nieuwsgierig zijn naar het onbekende. Waar liggen jouw gaven? Als je rond blijft draaien in de draaimolen van het leven wordt je uiteindelijk dolgedraaid. Stap er eens uit. Kies eens voor de achtbaan, de wildwaterbaan of de ballentent. Er liggen mooie kansen op jou te wachten, als je stappen durft te zetten tenminste. Kleuren binnen de lijntjes is namelijk helemaal niet wat bij jou past, al doe je dat wel netjes. Niet voor jeZELF, maar vooral voor anderen. Lief mens, deze kaart stimuleert je om jouw eigen tekening eens te maken. Weg met die ‘inkleurplaten’. Maak jouw van jouw leven jouw eigen ontwerp. Wedden dat dat veel meer vreugde, blijdschap en ja, ook avontuur oplevert… No time to waste.

Heeft deze tekst jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van dit soort artikelen. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Mocht de tekst je antwoorden/inspiratie geven en je vindt dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook op basis van centjes die je kunt missen. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *